hajkhanx33
Üye
wp10 dan görseller..
İlk resimdekı bıldırım doğrumu uyardı yoksa zaten orjınalmı kullanıyordunuz
wp10 dan görseller..
Arkaplan harika duruyordu dayanamadım istedimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İçimden geçen olmuşArkaplan harika duruyordu dayanamadım istedim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cidden süper 
Yayınlanması muhtemel. Olursa listede yazar.@Sensation htc gibi diğer oemler için yayınlanıp yayınlanmayacağıyla alakalı bi haber vesayre var mı ?
yayınlanacaksa bu liste insider sayfasındaki listede mi olacak?
Tahminimce One a gelirYayınlanması muhtemel. Olursa listede yazar.
Yayınlanması muhtemel. Olursa listede yazar.
Tahminimce One a gelir

Eğer microsoft güncellemeyi önce htc yollarsa yani direkt olarak kullanıcılara vermezse bizim almamız biraz uzun sürer malum 8.1 güncellemesini sizden 2 hafta falan geç aldık neymiş donanım yetersizliği varmış sonra verdiler tepkiler artınca.
direkt olarak vermesi çok iyi olur sizden 1-1 buçuk ay geç alırız htcye bırakırsalar güncelleme iznini![]()
O uyarıyı windows 8.1 de veriyorduDoğru uyarı Samsung kablo ile bilgisayara takmıştım
1520deKimsede yokmu diye sorsaydın abi gerek kalmazdı istemeneArkaplan harika duruyordu dayanamadım istedim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende mevcuttu kendisiAdam akıllı bi şekilde anlatılsa denerdik@papakudioflu insider hack çıkmış tıpkı oem changer mantığı gibi sertifika yüklemesiyle yapılıyo xda da görmüştürsünüz belki
930 ve 920 ye başarılı şekilde kurulmuş güncellemedün yayınlanmış bu bahsettiğim denemeye biraz çekiniyorum
@papakudioflu
Windows Insider Hack Çalışıyor
Resimler:

Şarj uyarısını dikkate alma W10 bende yok ama telefonun orjinal halinede geldi bir hata de geçwp10 dan görseller..