Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konuyu açan kişi Microsoft'un "W10M Hazır" demesini saçmalık olarak nitelemiş.
Ki haklı da.
İyi de Microsoft öyle bir şey söylemedi ki :hmmm yoksa söyledi de ben mi kaçırdım?

Bu arada:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bu build iyice can sıkıcı olmaya başladı 10549un stabilliğini arıyorum. Batarya normalde kötü 3g ile berbat. Bugün 2kere tıkandı ve 2dk sonra reset attı. Uygulamalarda geç açılıyor.
cihaza göre değişken baya. bende rtm kadar iyi. genel sd sıkıntısı filan var. başka da kullanımımı engelleyen bişey olmadı...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
12. yapı ara ara hantallaşır gibi oluyor ama genel olarak iyi.

Günlük kullanımda pek sıkıntı çıkarmadı, hantallaşır gibi olduğu zamanlar hariç...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
facebook beta nın güncellendiği söylenmiş miydi?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
iyi güncelleme bugün gelmedi telefonu işyerinde unutmuşum. :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
12. yapı ara ara hantallaşır gibi oluyor ama genel olarak iyi.

Günlük kullanımda pek sıkıntı çıkarmadı, hantallaşır gibi olduğu zamanlar hariç...
Bilmem sizde oluyor mu ben 12. yapıda şöyle birşey farkettim.Şarjım doluyken yada %30 yada 40 lara kadar telefon gayet iyi çalışıyor.Ama telefon o belirttiğim sayıların altına geldiğinde yavaşlamalar kasmalar başlıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bilmem sizde oluyor mu ben 12. yapıda şöyle birşey farkettim.Şarjım doluyken yada %30 yada 40 lara kadar telefon gayet iyi çalışıyor.Ama telefon o belirttiğim sayıların altına geldiğinde yavaşlamalar kasmalar başlıyor.
Evet öyle.

serinaga

serinaga

Üye

İşlemci sanki turbo moddan çıkmış gibi bir durum oluyor, evet birkaç kez bende farkettim bunu, hele hele edge tam bir kaplumbağaya dönüyor gibi :bilmm

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bende dikkatnettim de %20-30 civarından %50 ye kadar cihaz daha yavaş şarj oluyor. Donanımsal olarak benim bataryanın bir hücresi ile mi alakalı acaba diye düşündüm de , muhtemelrn yazılımsal problemdir.

konuyla alakasız ama ben burada @kaygisiz43 isimli arkadaşın mesajlarını gizlenmiş içerik olarak görüyorum. Özel bir nedeni var mı? @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza(2015.21.12.0 > 2015.21.25.0) ve Xbox (Beta) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve afwerker
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim, OneNote güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
braayn

braayn

Üye
Benim cihaz son bir haftadır wifi hiç bir ağa bağlanmıyor .Gerek evde ve gerekse şirketteki ağlara bağlanmıyor 3G'de takılıyorum.Bunun bir çözümü var mı? Yoksa akşam Gabe bekleyeceğim.

dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece O yabancı forumdaki eleştirilere haksız diyemeyiz. Eğer ki gerçekten tam anlamıyla oturmadan verirlerse herkese, sonra apple ın durumuna düşebilirler. Her ay düzeltme güncellemeleri yayınlarlar. Zaten masaüstü sürümde de öyle oldu, tam anlamıyla oturmuş bir sistem değildi ve çıktıktan sonra kümülatif güncellemelerle hataları düzeltiyorlar. Büyük ihtimal bunda da öyle olacak ve çoğu kişinin de hoşuna gidebilir telefonuna ara sıra sistem güncellemesinin gelmesi.
Asıl önemli olan o elemanın da dediği gibi sistemin şu an ki lumia kullanıcıların tümüne yada tümüne yakınına tad vermesi. O zaman başarılı olmuş diyebiliriz kanımca. Diğer platformu kullananlara gel gel demeli sistem. Ama git git diyor çoğunlukla. Bunu bi aşmalıyız. Aşamazsak telefonlarımız sadece A101 de 350-550 tl arasında satılan ve ucuz diye alınan telefonların ötesine geçemeyecek.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve emz

skynet

Üye
Dosya gezgini artık açılmadan atıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Akşama kırmızı buton harekâtı var, şarjları fulleyin, kemerleri bağlayın.
Cipsini kolasını kapan gelsin:)

Türkçe Cortana ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: afwerker ve serinaga

skynet

Üye
Akşama çifte bayram yapacağız

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bence bu günde gelmiycek.Ama umarım gelir :)

paxera

paxera

Üye
Akşama kırmızı buton harekâtı var, şarjları fulleyin, kemerleri bağlayın.
Cipsini kolasını kapan gelsin:)

Türkçe Cortana ile gönderildi
Anlamak için soruyorum akşama gelmesini hayal ettiğimiz şey yeni bir insider build mi yoksa son kullanıcıya yönelik w10 güncellemesi mi?

Üst Alt