Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
Bakıyorumda bazı arkadaşlar en sorunsuz cihaz sıralaması yapmış arkadaşlar bu adamlar her çıkardığı cihaza sorunsuz vermeleri lazım hedefleri bu olmalı tabiki donanımın yeterliliği ile ilgili performans farkları olabilir performans derseniz anlarım ama sorun derseniz orada durun derim.
 
Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!
Ben whatsap dan konuşuyorum mesela sesi dışarı verdiğimde karşı tarafı duyuyorum ama benim sesim gitmiyor L930.
 
Ben whatsap dan konuşuyorum mesela sesi dışarı verdiğimde karşı tarafı duyuyorum ama benim sesim gitmiyor L930.
Hoparlöre alınca sesim gitmiyor ayrıca video kaydı ve ses kaydı yaparken de çok kısık kaydediyor, inşallah yazılımsaldır
 
Hoparlöre alınca sesim gitmiyor ayrıca video kaydı ve ses kaydı yaparken de çok kısık kaydediyor, inşallah yazılımsaldır
Evet dışarıdan yapılan ses kaydı ,,olmasa da olur yani ses yok ☺ çok çok kısık enteresan.8.1 de gayet başarılıydı.
 
Evet yazılımsal merak etme 8.1 de yaptığım kayıtlar,ı biliyorum ..
 
Evet yazılımsal merak etme 8.1 de yaptığım kayıtlar,ı biliyorum ..
İnşallah öyledir kardeş servis vs uğraşamam bulsam mikrofonlarını kendim takacak kadar ustası olduk Lumia 800 den beri
İnşallah öyledir kardeş servis vs uğraşamam bulsam mikrofonlarını kendim takacak kadar ustası olduk Lumia 800 den beri
@papakudioflu abide de var 930 buralardaysa oda dener mi acaba genel mi bizemi özel !!!
 

ogzhnoTr

Üye
Her cihaz için kusursuz olması lazım diyosunuzda bunu hala insiderdan dağıtılan sürümleri kullanarak diyorsunuz. Hele bir ota gelsin eleştirilerinizi ona gore yapın.
 
Tepkiler: ishanemir
Geçmişe bakarak konuşulduğunda arkadaşların eleştirilerine katılmamak mümkün değil.
İleriye bakıldığında ise cihazların Windows 10 sistemine bağlı olarak senkronize çalışması sonucunda yapılabilecekleri hayal bile edemiyorum.
Burada önemli olan microsoft un sabrı daha fazla taşırmaması, küskünler topluluğunu fazla da çoğalmadan onları kazandıracak gelişmelere bir an önce geçmesi.
Önümüzdeki aylar bir çok şeyin ne olacağını, geleceği gösterecektir.. En geç ocak ayında her şey belli olur.
Herkes ona göre yoluna devam eder.
Temennimiz ise beklentilerimize cevap verilmesi. Bizler bu sistemi seviyoruz, ancakkk.. sisteminde bizi sevmesini beklemek, beklentilerimize karşılık verecek çalışmalar yapmasını görmek en doğal hakkımız.
 
ya bu microsoft edge hiç kullanılmıyor artık dokunmatik işlemiyor sanki sayfaların hiçbirini yüklemiyor napcaz


mTalk'tan gönderildi
 

serinaga

Üye

Adamlar koca amiral gemiyi unutmuş iyi mi ?
 
Tepkiler: BLasTeaR

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Mobile Build için bugün paylaşılacak bir haber yokmuş.
 
Tepkiler: BomberMAn TR01

System X

Üye
windows 10 için tanıtım videoları yayınlanmaya başlamış. bu da gösteriyor ki bundan sonra büyük bir değişiklik olmayacak.yani şuanki kullandığınız sürümün daha az hatasız versiyonu ile finallendirecekler.işin aslı ben otg nin felan geleceğini sanmıyorum. ciddi anlamda değişiklik olacağını da düşünmüyorum.windows 10 mobilenin bariz kanayan yaraları varken mobil pazarda hedefleri tutturabilmesi gerçekten çok zor.daha da kötü bir durum varki üzerine koyarak gelişmiyor bu platform.windows 10 mobile bildiğin yap boz oldu.önce stabillik gitti sonra bir kısım geri geldi.bi kaç özellik dışında windows 10 mobile tarafında dişe dokunur değişiklikler yok. microsoft gerçekten bu işi bilmiyor.
bu arada lütfen arkadaşlar geribildirim yapın ve oy kullanın hem pcde hem mobilde.Türk olarak kullanıcı deneyimi noktasında biz daha yaratıcıyız ve daha analitik düşünebiliyoruz. bizim bu platforma yön vermemiz lazım. oy kullanın !
 
Tepkiler: bozkirdangelen

skynet

Üye
Hocam 620 neden yok
 
Az önce Windows Central da gördüm windows 10 mobile hazır galiba


Bakarsınız 10 kasımda yayınlanır.
 

cadde19

Üye
Pc için 10586 slow güncellemesi geldi ama hala mobilde tık yok
Lanet olsun Microsoft sana
 

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz de hazırız
 

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi


Profilinde Microsoft çalışanı olduğu yazıyor. Eğer gerçekse Windows 10 Mobile güncellemesinin tamamlandığını söylüyor.
Tweet kaldırıldı şaka gibi
 

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Central de sildi haberi