Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

4MaGuS

Üye

uygulamayı son zamanlarda deneyen var mı demin girmeye çalıştım karşıma böyle bir şey çıktı

Mesajlaşma uygulaması güncel mi? Ayrıca kilit ekranı ayarlarından mesajlaşmayı kaldırıp tekrar koymayı deneyin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
bi ara bende de vardı mağazadan mesajlaşma + skype indirip oraya koymuştum düzelmişti. ya da güncelleme gelince düzeliyor.
ilk sayfada link var ordan indirmiştim.

Dpi 175 yapınca mesaşlaşma skype güncellendi.kilit ekranından da kaldırıp tekrar koydum ama düzelmedi.hem karoda hemde kilit ekranında 1 bildirim vr ve hep öyle.mesaj gelse de gelmese de

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: skynet

braayn

Üye
bir kaç saat önce bir arkadaşın 930 ile benim 1520 yi güncelledik ve şu ana kadar bazı sorunlar hariç herşey gayet iyi hatta şişme olmaz ise 8.1e dönmem şuanda SD kart içindeki videolar ve resimler mağazada gözükmüyor dosya yöneticisi içerisinden giri göre biliyorum onun dışında one drivea şifre koyamıyoruz ne güzel denimde one drive şifre kouyuyorduk ve arayüzü daha güzeldi win 10 tpdeki sürümde neden böyle one drive SAÇMALAMIŞLAR anlamadım.

ne yazık ki kamera kalitesi LEŞ şuanda kamera LEŞ .... denimde memnundum ama şuanda yok abi iyi değil ....

csH

Üye
Hareket verisini çalıştırmayı başardım sonunda. Önce 8.1e geçip 12. yapıyı yükledim güncellemeleri hallettikten sonra çalışmadı yine. Sonra sıfırlama yaptım hareket verisinde hiç girmedim tüm güncellemeler bitene kadar ve hareket verisi güncellemesini kaldırdım listeden sonra da yeniden başlattım girdiğimde çalışıyordu ama eski arayüzle

whatsapp bildirim gelmiyor. telefonu 12. yapıda sıfırladım. sorunu yaşayan varm ı ve ya bir çözümü?
bende sıkıntı yok.ayarlar-sistem-bildirim ve eylemler-kilit ekranında bildirimleri gösteri aç.eğer açıksa bi kapat aç yap
Tek çare sıfırlamak gibi.

Evet sıfırlama çözüyor bunu.

dpi tekrar değiştirdim.biraz kurcalayıp kilit ekranından ve başlangıçtan kaldırdım.sonra başlangıca ekledim.birsüre yine bir mesaj göründü.bi gir çık yaptım ve düzeldi.kilit ekranından da kayboldu

Tepkiler: Sensation

skynet

Üye
Bu skype video uygulamasında aynı isimden 4-5 tane çıkıyor bunu nasıl ayarlayabilirim ?

Biraz önce kilit ekranı ve başlangıç ekranının arkaplanlaını değiştirdim.kilit ekranında yeni atadığım görüntü var fakat kilit ekranını yukarıya kaydırdığımda saat gittikten sonra 1 saniyeden daha kısa bir süre eski kilit ekranı arkaplanı beliriyor ve kayboluyor.sende de varmı bu @Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bing kullanıyorum sıkıntı yok.
Peki hocam o geçmişi nereden siliyoruz ?
Şu an için yolu yok.

Hangi animasyonlar varki ben hiç animasyon fark etmedim?
android kullanmış olan 1 kişi beni daha iyi anlar ..demek istediğim 1 sayfa açmak istediğinizde veya menu girişinde şak diye açılmıyor yavaşdan açılıyor bu da size tlf nun yavaş çalıştığı hissini yaratıyor

Tepkiler: BomberMAn TR01
lumia 735'e bugün yükledim. yükleme biraz uzun sürdü. 2.5 saat kadar ki bu sanırım uygulamaların çok olmasından kaynaklandı. en son windows 10 mobile'ı 3-4 ay önce denemiştim. çok kötüydü acayip kasıyordu telefonum o zaman lumia 820'di. şuan windows phone 8.1 kadar akıcı çalışıyor telefonum, şarj konusunda bir şey demeyeceğim şimdi fakat kullanım bakımından resmen akıyor telefon. uygulamaların açılışı kapanışı vb şeyler de çok yumuşamış ve harika görünüyor. umarım sorun çıkmaz ve final sürümüne kadar bununla idare edebilirim.

ON9

Üye
iki saattir kullanıyorum resmen bu sefer olmuş diyeceğim ama nazar değmesin diye demiyicaaam.

Tepkiler: YasirTaHazal

skynet

Üye
Yok abi bu sefer olmuş

Tepkiler: onursarii

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon yine ılıdı durduğu yerde. Şarj durmadan düşüyor.

Tepkiler: ThunderblastX