bozkirdangelen
Üye
Bu sorunu halledeceklerini ifade ettiler diye biliyorum.çalışıyor.
10. yapıdan zaten 12. yapıya direk geçiş yapılamayacak diye aklımda bir şeyler var. Yanlış değilse zaten beklemenizin anlamı yok 11. yapı ya geçiş için.
Bu kadar beklemişken 12'yi beklemenizi öneririm. Güncellenince bir şey değişmedi zaten.Şu saatten sonra bile şeytan diyor ki 8.1 e geri dön ve yükle 11 nci yapıyı .))
10 ncu yapıdan direkt olarak 12 ye geçilebilecek diye biliyorum.Bu kadar beklemişken 12'yi beklemenizi öneririm. Güncellenince bir şey değişmedi zaten.
Doğrusunuz geçiş yapılabilecek.10 ncu yapıdan direkt olarak 12 ye geçilebilecek diye biliyorum.
Bu konuda inşallah yanılmıyorumdur.
Temenniler o yöndeHerkesin bayramı kutlu olsun. Ne dersiniz bugün yeni yapıyla çifte bayram yaşar mıyız?
Salı günü 10575'i vereceklerdi ancak bir iki iyileştirme yapmışken daha yeni yapıyı verelim dediler.Gelir mi? Gelmez mi?
Tek enge sonradan deneme yayınlarında ortaya çıkabilecek bir sorun olabilir.
Salı günü vermediklerine göre;
1-Ya bir sorun var ve üzerinde çalışıyorlar..
2- Ya da Yeni bir gelişme üzerinde çalıştıkları için onu monte ediyorlar..
Temennim ikincisi...
Sürpriz çıkarsa iyi olur.
Maalesef sorun devam ediyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca groove music bu sürümde çok sorunlu doğru düzgün çalamıyor bazen ses kesiliyor geri geliyor falan...
Bir ara Bilgisayar için küçük bir müzik proğramı yapmıştım.Ben bunu anlayamıyorum neredeyse 3 yıl oldu xbox music'te de aynı sorun var yeni programda da. Sinek küçük ama mide bulandırır lafı vardır ya tam buna örnek bence. Belki kimileri için çok önemsiz bir şey ama benim için gerçekten önemli. WP dışında en dandik denilebilecek java telefonlarda bile görmedim ben böyle bir şeyi. Gerçekten düzeltilmemesi garip geliyor
bunu nasıl yapıyoruz edgede masaüstü ve mobil şekilde de youtube de herhangi bir video denedim ne yaptıysam olmadı bende direk pc deki gibi seçenekler çıkıyor nedenseBu olay güzel olmuş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulama genel olarak çalışıyor dedim ancak büyük farklı bir sorunu varmış bildirimler gelmiyor yeni mesaj yazılıp yazılmadığı şuan görülmüyor bu nedenle kullanılamaz şuanlıkarkadaşlar maxicep'in uygulamasını 11. yapıda kuran var mı önceki yapılarda sorunluydu hesaba girilmiyordu falan ancak şuan ben deniyorum ufak tefek bir kaç sorun var yine ancak genel olarak kullanılabilir, benim rastladığım en büyük sorun ayarlarda içerik kısmında yazı büyüklüğünü ayarlarken di onu ayarlamaya çalıştığımda uygulama atıyor ve bir daha girdiğimde devamlı atma sorunu oluyor kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor sadece bunun dışında hiç bir ayarda da sorun yok kullanılabilir, bu arada bu yapıda mağazadan aradığınızda da uygulama buluyor ve kurulabiliyor
Kaçıncı yapıdasınız hocam? Bende 10.yapı var, bende de olmuyorbunu nasıl yapıyoruz edgede masaüstü ve mobil şekilde de youtube de herhangi bir video denedim ne yaptıysam olmadı bende direk pc deki gibi seçenekler çıkıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?