Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

çalışıyor.

10. yapıdan zaten 12. yapıya direk geçiş yapılamayacak diye aklımda bir şeyler var. Yanlış değilse zaten beklemenizin anlamı yok 11. yapı ya geçiş için.
Bu sorunu halledeceklerini ifade ettiler diye biliyorum.
biraz da yeni yapının uzatılma nedeni bu.

11.yapıdan direk olarak 12.yapıya geçilecek mi yoksa WP8'e dönmek şart mı yine?

braayn

Üye
bu akşam güncelleme gelecek inşallah

Bay H

Üye
Bu olay güzel olmuş

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

stockton

Üye
Herkesin bayramı kutlu olsun. Ne dersiniz bugün yeni yapıyla çifte bayram yaşar mıyız?

Tepkiler: sazobalı ve BomberMAn TR01

Rygebin

Üye
Yeni yapı gelsin de ona geçiriyim tek onun için yapı kurmadım cihaza

Gelir mi? Gelmez mi?
Tek engel sonradan deneme yayınlarında ortaya çıkabilecek bir sorun olabilir.
Salı günü vermediklerine göre;
1-Ya bir sorun var ve üzerinde çalışıyorlar..
2- Ya da Yeni bir gelişme üzerinde çalıştıkları için onu monte ediyorlar..
Temennim ikincisi...
Sürpriz çıkarsa iyi olur.

Son düzenleme:
Salı günü 10575'i vereceklerdi ancak bir iki iyileştirme yapmışken daha yeni yapıyı verelim dediler.
Bugün yüksek ihtimal.

Tepkiler: bozkirdangelen

enessrsy

Üye
Maalesef sorun devam ediyor
Ayrıca groove music bu sürümde çok sorunlu doğru düzgün çalamıyor bazen ses kesiliyor geri geliyor falan...

Ben bunu anlayamıyorum neredeyse 3 yıl oldu xbox music'te de aynı sorun var yeni programda da. Sinek küçük ama mide bulandırır lafı vardır ya tam buna örnek bence. Belki kimileri için çok önemsiz bir şey ama benim için gerçekten önemli. WP dışında en dandik denilebilecek java telefonlarda bile görmedim ben böyle bir şeyi. Gerçekten düzeltilmemesi garip geliyor

Tepkiler: Rock Ve Roll
Bir ara Bilgisayar için küçük bir müzik proğramı yapmıştım.
Düzeltilmeyecek bir sorun değil. Hele ki o'nlar için..
Öyle sanıyorum ki her yapı birbirinden bağlantısız çalışıyor, birbirinden bağımsız düşünülüyor. ve ona göre sahaya sürülüyor.
Başka bir izah bulamıyorum.

4MaGuS

Üye
Bu olay güzel olmuş

bunu nasıl yapıyoruz edgede masaüstü ve mobil şekilde de youtube de herhangi bir video denedim ne yaptıysam olmadı bende direk pc deki gibi seçenekler çıkıyor nedense

braayn

Üye
bu akşam gelir gelir

her ne kadar ben yüklemesem de beta sürümlerden finallere bir an önce geçmesini istiyorum hem W10 hemde mağazadaki diğer uygulamalar

4MaGuS

Üye
uygulama genel olarak çalışıyor dedim ancak büyük farklı bir sorunu varmış bildirimler gelmiyor yeni mesaj yazılıp yazılmadığı şuan görülmüyor bu nedenle kullanılamaz şuanlık

ademoz05

Üye
bunu nasıl yapıyoruz edgede masaüstü ve mobil şekilde de youtube de herhangi bir video denedim ne yaptıysam olmadı bende direk pc deki gibi seçenekler çıkıyor nedense
Kaçıncı yapıdasınız hocam? Bende 10.yapı var, bende de olmuyor