Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bana çok mantıklı geldi doğrusu.

Güzel bi yazı olmuş.Ekleyecek tek birşeyim var.Final sürümünde de yenilikleri part halinde vermezler umarım ki bizleri daha fazla bekletmesinler artık.Geri kalanını aynen katılıyorum.İnsider olayına duygusal olarak bakınca gayet güzel şeyler oldu.Ve telefonum 3. yılında belkide 4 bilemiyorum artık ilk çıktığı 2. hafta almıştım.Hala insiderdan kurtulabilmiş değilim

Yalnız son yapı baya baya iyi bundan önce 9.yapıyı kullanmıştım en son ondan sonra bu 11.yapının kullanabilirliği çok iyi durumda. Bir kere kamera da sorun oldu yemyeşil olup dondu ekran onun dışında final surum gibi resmen

Bence en küçüğe getirin çünkü bir süre sonra artık alışmış oluyorsunuz bende 925 kullanıyorum diğer seçenekler büyük gibi geliyor bana, edge nin pc deki gibi olması olayı henüz 925 de yok daha sonra belki verirler

Bay H

Üye
Hepimiz kilit ekranın değişmesini bekliyorduk ancak yapılan açıklamaya göre uzun bir süre daha beklememiz gerekecek bunun için. Kilit ekranı için yakın zamanda büyük bir değişikliğin yapılmayacağı açıklandı.

skynet

Üye
Kilit ekranının şuan ki halini seven her halde bir tek benim

Tepkiler: sahanemir

braayn

Üye

aceleye gerek yok zaten 3 yıl bekledik biraz daha bekleriz sıkıntı yok benim açımdan kendimi şanslı hissediyorum bu konuda

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: stockton

4MaGuS

Üye
arkadaşlar maxicep'in uygulamasını 11. yapıda kuran var mı önceki yapılarda sorunluydu hesaba girilmiyordu falan ancak şuan ben deniyorum ufak tefek bir kaç sorun var yine ancak genel olarak kullanılabilir, benim rastladığım en büyük sorun ayarlarda içerik kısmında yazı büyüklüğünü ayarlarken di onu ayarlamaya çalıştığımda uygulama atıyor ve bir daha girdiğimde devamlı atma sorunu oluyor kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor sadece bunun dışında hiç bir ayarda da sorun yok kullanılabilir, bu arada bu yapıda mağazadan aradığınızda da uygulama buluyor ve kurulabiliyor

System X

Üye
benim de silmişler şaşırdım çünkü konu dışı bişey yazdığımı hatırlamıyorum.sanırım konunun yükünü azaltmaya çalışıyorlar.başka bir açıklaması olamaz...

Tepkiler: BLasTeaR

Raskoln

Üye
11.yapıda FM radyo bende çalışmıyor yükleniyor yazıp kalıyor çalıştırabilen var mı?