papakudioflu
Emekli Yönetici
Güncelleme yüklenirken sunucu ya da internet bağlantısı ile ilgili bir sorun oluşmuş. Bağlantınızın sorunsuz olduğunu kontrol edip daha sonra yeniden deneyin.telefonu 8.1 geri döndürdüm şuan cyan var ancak ne yaptıysam denime yükseltemedim boyna güncelleme %70 lerde hata veriyor soft reset attım bölge dil değiştirdim sıfırlama yaptım ne yaptıysam olmadı farklı internete bağlanınca bir ihtimal düzelebilir ancak oda şuan imkansız gibi ne yapacağım bilmiyorum hata kodu şöyle bir şey (801881d0) diye bir kod çıkıyor hata falan
telefonu 8.1 geri döndürdüm şuan cyan var ancak ne yaptıysam denime yükseltemedim boyna güncelleme %70 lerde hata veriyor soft reset attım bölge dil değiştirdim sıfırlama yaptım ne yaptıysam olmadı farklı internete bağlanınca bir ihtimal düzelebilir ancak oda şuan imkansız gibi ne yapacağım bilmiyorum hata kodu şöyle bir şey (801881d0) diye bir kod çıkıyor hata falan
Güncelleme yüklenirken sunucu ya da internet bağlantısı ile ilgili bir sorun oluşmuş. Bağlantınızın sorunsuz olduğunu kontrol edip daha sonra yeniden deneyin.
Bağlantı hataları arasında veri indirme hızının düşük olması muhtemel. Ya Wifi bağlantınız güçlü değil ya da akk gibi kısıtlamalar olabilir.
Güncelleme yüklenirken sunucu ya da internet bağlantısı ile ilgili bir sorun oluşmuş. Bağlantınızın sorunsuz olduğunu kontrol edip daha sonra yeniden deneyin.
Bağlantı hataları arasında veri indirme hızının düşük olması muhtemel. Ya Wifi bağlantınız güçlü değil ya da akk gibi kısıtlamalar olabilir.
nette sorun yok wifide de ancak arada böyle oluyor normalde farklı wifiye bağlanınca genel olarak çözüldüğünü biliyorum, yeni aklıma geldi tv de paylaşma özelliği vardı onu deniyeyim birde bakalım ne olacakBu süreklilik arz eden bir hata değil.
Farklı bağlantı koşullarında birkaç kez tekrar denediğinizde düzelecektir.
Ana ekrana sabitleyince görünüyor da uygulama listesinde görünmüyor.kaldırılmıyorlar ama denedimbaşlangıç ekranına sabitleyince durum nasıl? yine aynı şekilde devam ederse kaldır baştan yükle
aynen msn sağlık ve seyahatler uygulamaları kapatılıyor kullanılamayacak neden yapılıyor bende anlamış değilim galiba kullanan fazla kimse yok diyeArkadaşlar az önce Msn Sağlık ve Fitness'i açtığımda, 1 Kasım itibariyle uygulamanın kullanılmayacağı bildirim ekranı geldi, Ekim'de de bazı ayarları kısıtlamışlardı, ne ayak ? MS tükkanı mı kapatıyor ?
Epey bir yenilik var.Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6319.42022.0 > 17.6322.42082.0) güncellendi.
Apple Türkiye işinin hakkını veriyor çünkü, MS Türkiye maaşını alıp yatıyor.Slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum merağımdan dolayı.iphone tanıtılıyor 1ay içerisinde Türkiye de satışa sunuluyor ama lumia tanıtılınca ülkemizde 2 3 sonra geliyor neden ki arkadaşlar
Düzelmiyor bende de arada gelip gitmeye başladı. Klavyeyi kapatıp açınca normale dönüyor. Geri bildirim yapıldı, salı günü düzelir umarım.bu euro simgesini nasıl düzeltiyorduk? @Sensation
Hayır hocam, 10. yapı kullanıyorum, tekrarda 8.1'e geç, yükle, uzun iş. 3 gün daha beklerim.Windows Phone 8.1 kullanıyorsanız bence beklemenizi gerektirecek bir,durum yok. Tabi cihazınıza da bağlı. Lumia 930, 1520, 830, 735 ve Lumia 640, 640 XL kullananlar hiç beklemesin bence.
Ya senin dediğin doğru ya da adam 6-7 yıldır izin kullanmamış (ya da kullandırmamışlar) hepsini bir anda kullanacakJoe Belfiore bile anladi heralde bu sistemden adam olmaz tatile cikiyorum diye kaciyor6 ay izinmi olurmus.
Eğer 10. Yapıdaysanız tabi ki uğraşmaya gerek yok.Hayır hocam, 10. yapı kullanıyorum, tekrarda 8.1'e geç, yükle, uzun iş. 3 gün daha beklerim.
Ya senin dediğin doğru ya da adam 6-7 yıldır izin kullanmamış (ya da kullandırmamışlar) hepsini bir anda kullanacak
adam 6 ay izin kullansa bile o izin 1-2 aya tekabül eder adam dünyayı gezecekmiş. Misal bi Türkiye ye gelse yolda çevirip format attıranlar mı dersin , bir şeyler sorup dert anlatanlar mı dersin yani o tatilin tamamı tatil sayılmaz , çok zaman çalışır adam yineHayır hocam, 10. yapı kullanıyorum, tekrarda 8.1'e geç, yükle, uzun iş. 3 gün daha beklerim.
Ya senin dediğin doğru ya da adam 6-7 yıldır izin kullanmamış (ya da kullandırmamışlar) hepsini bir anda kullanacak
aynen katılıyorum arkadaşa.Kim ne derse desin bugüne kadarki en iyi yapı bu. Hem şarj hem de hız muazzam.
aynen katılıyorum arkadaşa.Kim ne derse desin bugüne kadarki en iyi yapı bu. Hem şarj hem de hız muazzam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?