rcxy
Üye
Google u da yandex i de çok defa denedim, belki otomatik listeye ekler diye ama olmadı. Gerçi ben henüz sıfırlamadım cihazı. Ama şu var ki mesela eksisozluk.com parantez içinde discovered olarak eklenmiş bing in yanına. Google ve alternatifleri bilinçli olarak devre dışı birakmış olabilirler mi?Microsoft Edge ile yeni sekmede Google arama sayfasını açıp öyle dene bir de istersen. O zaman yeni sayfa bulundu falan gibi bir seçenek çıkması lazım.
Yandex ve Google denedim sonuç alamadım.Microsoft Edge ile yeni sekmede Google arama sayfasını açıp öyle dene bir de istersen. O zaman yeni sayfa bulundu falan gibi bir seçenek çıkması lazım.
Yani bir daha denedim, numaralardan çetin, şükrü isimli kişilerimi yazdım, buluyor.
Peki diğer cihazlarınızla eşitledi mi?
Ömer, Görkem yazıyorum çıkmıyor bende. Numarayla arama yeni gelmiş galiba. Şükrü için 78578 yazar mısınız?
Uygulamalar ekranındaki arama da Türkçe karakterden yoksun.
Onu henüz test edemedim, bildiririm buradan.
TR'yi takan yok desenizeÖzgür, İsmail, Şükrü gibi isimler gelmiyor maalesef.
Türkçe karakterle başlayanlar çağrılmıyor rehberden.
Bunu hala düzeltmemişler!
Sizin için birkez daha denedim, 1520'de bu sorun yok. Özgür, ismail var rehberimde ve geliyor. Model farklılığı sanırım.Özgür, İsmail, Şükrü gibi isimler gelmiyor maalesef.
Türkçe karakterle başlayanlar çağrılmıyor rehberden.
Bunu hala düzeltmemişler!
Siz isim mi arıyorsunuz yoksa numara mı? Özgür'ü aramak için ne yapıyorsunuz?Sizin için birkez daha denedim, 1520'de bu sorun yok. Özgür, ismail var rehberimde ve geliyor. Model farklılığı sanırım.
Wp 8.1 e dönenler fark ettimi Microsoft Kamera yada direk Kamera yok sadece Lumia Kamera var???
İnstagramdan haber varmı evrensel olacak dendi
10 ncu yapı yani bundan önceki 800 MB civarında idi. Bu da aşağı yukarı aynıdır.Kaç mb bu güncelleme?
Çok enteresan wp 8.1 deyim kaç gündür ne Microsoft Kamera var nede Kamera sadece lumia kamera var mağzada da yok bulamıyorum link atın millet bana wp 8.1 için Microsoft Kamera linkiİkisi de var bende.
Hocam patlama derken ?Kamera bende patlama yapıyor. Tek sıkıntım bu kaldı. Lumia Camera bende bu yapıda çalışıyor.
Görüntü sürekli parlıyor sönüyor. Sıkıntı var yani.Hocam patlama derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?