BLasTeaR
Üye
Ben anasayfayı değiştirmek değil sadece anasayfada boş ekranın açılmasını istiyorum, maalesef bu basit özellik bile yok.
Ayrıca bir bug buldum sanırım. Wifi kendi kendine aktif hale geliyor. Sizler de kontrol edebilir misiniz?
hangi yapının geleceğinden ziyade stabil gelmesi önemli,daha 2 ay var umarım yetiştirirler,mecburen bekliyoruz bakalım ..Bence aralık ayında ancak 1520, 930, 830, 735, 640 gibi cihazlar alır.
920, 820 vb ilk nesil cihazlar olarak biraz daha fazla beklemek zorunda kalacağız gibi geliyor
kilit ekranında kapanma olarak ses kaydıda öyle çalışıyor bende telefon karardığında duruyor ve uyarı geliyor diğer modellerde de aynıdır haralde ama tabiki wifi paylaşımının böyle olmaması gerekiyor
Özgür, şuan L1520 wifi paylaşımı ile, kilit ekranı kapalı durumda, S4'den bu mesajı yazıyorum. Yani L1520'de wifi paylaşımı ile ilgli sıkıntılı bir durum görmedim yapı 10'da. Hoş ilk 3 gün çok çektirdi. 2.kez 8.1'e dönüp yapı 10'a geçtim, buna rağmen aşırı ısınma ve pil tüketimi nedeniyle sıfırlayıp temiz bir kurulumun ardından dünden beridir stabil bir hal aldı telefonda. Isınma yok, pil desen şuana kadar iyi gidiyor ... Sanırım bir şeyler tam oturmuyor. Ama bir süre sonra toparlıyor, lakin bu toparlanma sürecinde tel kafayı yiyor
Hata hata hata sürekli aynı şey benim merak ettiğim Windows Mobile Çalışanları Yazılımcıları Günlük hayatta hangi marka telefonu kullanıyor? Hayır diyorumki Gabi eğer Wp li bir cihaz kullansaydı yada bir çalışan şimdiye kadar sistem uçardı ama demekki Bill Amca dahil tüm Microsoft Çalışanları Ya Android yada İoslu cihazları kullanıyor yani şu bill amca eline alsa bir 950 ve 7 gün kullansa yada 930 1520 falan kulaklarını çeker çoğunu işten çıkarır yeminle o adam bile bence kullandı ve fıtık olup ios takılmaya başladı
Konusu geçti diye bir kontrol ettim, Windows Ses Kaydedicisi Arka Planda çalışmasına izin verilmiş olmasına rağmen kilit ekranı kapatıldığında duraklıyor ve duraklatıldığına dair bir mesaj veriyor. Aynı zamanda ana ekrana yada başka bir uygulamaya geçince de aynısı oluyor. Yani ses kaydı için hep açık ve kilit ekranı kapanmayacak, başka ekrana da geçilmeyecek. Ayrıca ses kaydı boyunca otomatik kilit ekranı devreye girmiyor ...
Windows senkronizasyon ayarların açıksa tema rengi pc ile aynı olur. Veya başka bir cihaz varsa onunla aynı olur.o değil de bende 9. yapıdan beri olan bir sorun var şöyle bir şey ana ekran renkleri kendiliğinden değişiyor genelde bu wifi açık ken oluyor kapalıyken rastlamadım önceden başlangıç resimlerim uygulaması kurmuştum oradan otomatik live tile değişimi demiştim belki ondandır diyordum telefonu 8.1 dönüp komple sıfırladım yedek kurmadım 10.yapıyı kurdum yine devam ediyor şuan sadece kilit ekranında bing resimleri aktif hala değişiyor bu sorunu sizde de yaşayan var mı acaba
Wifi paylaşımının kesilmesi ne kadar saçmalıksa,o da o kadar saçmalık
Geri bildirim yapayım bari
doğruya onu unutmuşum o özellik hala çalışıyor mu deniyeceğim bunuWindows senkronizasyon ayarların açıksa tema rengi pc ile aynı olur. Veya başka bir cihaz varsa onunla aynı olur.
Özgür abi sen gene ocak ayına kadar süre vermişsinAynen.
Biz yine üzerimize düşeni yapalım da, geriye beklemek kalsın.
Aynen.
Biz yine üzerimize düşeni yapalım da, geriye beklemek kalsın.
Özgür abi sen gene ocak ayına kadar süre vermişsinBen hazirana kadar süre tanıyorum hala düzelmezse hiç istemesemde androide geçiş yapacağım
Yanlış anlamadıysam bu zaten benim gelmesini istediğim ve beklediğim bir özellikti. Arka plan resimlerin oto değişimi ve tile renklerinin resme uyumlu olarak değişmesi zaten pc tarafında var ama ben farketmedim bu durumu siz nasıl yaptınız tam olarak biraz daha net açıklayabilirmisiniz?o değil de bende 9. yapıdan beri olan bir sorun var şöyle bir şey ana ekran renkleri kendiliğinden değişiyor genelde bu wifi açık ken oluyor kapalıyken rastlamadım önceden başlangıç resimlerim uygulaması kurmuştum oradan otomatik live tile değişimi demiştim belki ondandır diyordum telefonu 8.1 dönüp komple sıfırladım yedek kurmadım 10.yapıyı kurdum yine devam ediyor şuan sadece kilit ekranında bing resimleri aktif hala değişiyor bu sorunu sizde de yaşayan var mı acaba
Maxicep e gireceksem telefonda tapatalk uygulaması var onunla girerim tv yi mi meşgul edicemya bakın bu sadece bir seferlik heves olacak. Şöyle bi deneyeceksiniz evinizde baktınız uğraştırıyor bir sefer kullanıp sonra bi kenara atacaksınız. Paranızı boşa vermiş olacaksınız. Hani genele hitap eden bir şey değil. Hele TR de hiç. Sen zaten wp ye para verilir mi nin tartışmasını yapıyorken bu dok a hayatta para verip almazsın. Ms ne yapmaya çalışıyor artık ben anlayamıyorum. 3 yıl oldu ortada adam gibi bir hah tamam işte bu olmuş dediğim bir şey yok. Karoları şeffaf yaptılar arkaya foto koydular bide bildirim merkezi yaptılar başka ne yaptılar ki? Açıkçası apple fiyatları böyle uçuk olmasa şurada bir suru insan var iphone alacak bence.
Bende kaydı başlatıp alt bara çift tıklayınca kayıt durmuyor arkada devam ediyor.Konusu geçti diye bir kontrol ettim, Windows Ses Kaydedicisi Arka Planda çalışmasına izin verilmiş olmasına rağmen kilit ekranı kapatıldığında duraklıyor ve duraklatıldığına dair bir mesaj veriyor. Aynı zamanda ana ekrana yada başka bir uygulamaya geçince de aynısı oluyor. Yani ses kaydı için hep açık ve kilit ekranı kapanmayacak, başka ekrana da geçilmeyecek. Ayrıca ses kaydı boyunca otomatik kilit ekranı devreye girmiyor ...
bende istiyorum aslında ama düzgün çalışsa sorun yok ve ayar kısmı pc deki gibi olsa sorun yok ama ali beyin dediği gibi normalde pc ile eşitleme yapıyor olabilir ama emin olamadım hala, ayarlar hesap ayarlarımı eşitleyici kısmında tema kısmı var bu bende hep açık onun dışında kilit ekranı bing resim olarak ayarlı şuan bunun dışında farklı bir şey yok, bu arada sorun pc arka planı da bing resimlerine göre her gün değişiyor otomotik olarak ve renklerde ona göre değiştiği için hatırlamaya çalışıyorum aynı renkler mi diye ama değil, tam olarak nasıl olduğunu anlıya bilirsem foruma yazarım, birde pc deki gibi arka plana göre sanki resme göre eşitlemiyor gibi geldi bana resimleri değiştire değiştire deniyeceğimYanlış anlamadıysam bu zaten benim gelmesini istediğim ve beklediğim bir özellikti. Arka plan resimlerin oto değişimi ve tile renklerinin resme uyumlu olarak değişmesi zaten pc tarafında var ama ben farketmedim bu durumu siz nasıl yaptınız tam olarak biraz daha net açıklayabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?