kayahan35
Üye
Şimdi çok mu geliyor ki ? Kibrit çöpü vermiyor apple google ms döktürüyor siriyi vermiyerek hatamı yapıyor apple? Önce kendi sistemiyle ilgilenmeli belkide sinirlenmemizin sebebi budurSkype here ve office uygulamalarının işlevini görecek bir çok uygulama var androidde çekse sırf bunlar için kaç kullanıcı gelir ki ?
Çok haklısın iki kere android denemem oldu(s3ve note2)daha da işim olmaz android ile.wp den sonra (umarım gerek kalmaz)ios anca keser beni.Arkadaşlar bence Windows Phone dan sonra androide geçmeyin beğenmezsiniz. Tatmin etmez sizi bence Windows Phone un stabilliğğne alışmış ve telefonunu değiştirmek isteyen birisi için en iyi os İOS
hocam haklisiniz fakat microsoft dahi bizi ikinci sinif kullanici olarak goruyor bakiniz. Diyer platformlardaki onedrive,ofis,skype uygulamalarina en sorunlu hallerini biz kullaniyoruz. Ben cihazimdan cok memnunum wpyide cok seviyorum fakat microsoftun bu son aciklamasi beni wp den soguttu .Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama haberde "bağımsız uygulama" olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu durumda zaten Windows Phone'daki verimliliğe ulaşamaz. Bir nevi fragmanı verip sonunda, filmin devamı için Windows Phone'a bekleriz derlerse şaşırmam.
wpden sonra andro kesmezmı hahahaÇok haklısın iki kere android denemem oldu(s3ve note2)daha da işim olmaz android ile.wp den sonra (umarım gerek kalmaz)ios anca keser beni.
wpden sonra andro kesmezmı hahahabence 6230 bile keser sizi kndınızı kosullandırmayın beyler şuan s3 var dayımda note 4 romu attım olmuştu bi super olmuş şaşkınım hala yşıor dedım bu telefon ve size açılan ozellıklerde cabası ha o kesmeyeblır ama gerçkten bir sony vya zenfone yada note 3 ve ustu serilerini kullandınızmı artık androıdınde kendını aştığını ve sistemler arası artık stabilitenin tarih olup olup işin cihaz tipi ve kişiselleştirmeye kaldığını goreceksınız bu wp aşkı sizi kor etmış inanın bana hak vereceksınız
not: eski bir wp kullanıcısı
aynı rom olsa gerek note 4 romunu bizde kurduk s3e . İlk gün iyiydi. İkinci gün idare ediyordu. 3. Gün kasılmaya başlayınca anında geri cynogen e geçtik. Cihaz 1. Yılında batarya şişti. Cynogende bile kasılıyor. Sonra arkadaş dayanamadı kenara attı telefonu. Android bu kadar iyiyken iki hafta önce Lumia 520 arayan sen miydin diye hala düşünüyorum kardeşimwpden sonra andro kesmezmı hahahabence 6230 bile keser sizi kndınızı kosullandırmayın beyler şuan s3 var dayımda note 4 romu attım olmuştu bi super olmuş şaşkınım hala yşıor dedım bu telefon ve size açılan ozellıklerde cabası ha o kesmeyeblır ama gerçkten bir sony vya zenfone yada note 3 ve ustu serilerini kullandınızmı artık androıdınde kendını aştığını ve sistemler arası artık stabilitenin tarih olup olup işin cihaz tipi ve kişiselleştirmeye kaldığını goreceksınız bu wp aşkı sizi kor etmış inanın bana hak vereceksınız
not: eski bir wp kullanıcısı
Of of nerde kaldı bu güncelleme arkadaş. Bu sene ki build de geçen seneye göre daha geç yapılacaktı dimi. PRV si için daha çok beklicez.
Bu hafta gelecekse Perşembeye kalmaz Pazartesi veya Salı günün verebilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?