Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sistemde bir hata mı yoksa bilerek mi yapıldı bilmiyorum. Ama deneyenler sonucu buraya yazarsa iyi olur.

Görev yöneticisindeki tüm açık uygulamaları kapatıp Başlat Ekranına dönün. Görev yöneticisinde açık uygulama olmasa bile "Geri Ok" tuşuna basıldığında kapatılan uygulamaları sırayla açıyor.
Demek ki, siz kapattığınızda kapatıyor gibi yapıp, gerçekte kapatmıyor.
Application.Current.Terminate(); ile kapatmak yerine
Go Back işlevini çalıştırıyor. Ve dolayısıyla da kapatmıyor...
Böylesi durumlarda da alınız şarjı yeme nedeni.. Hem de ilginç bir hata..
lumia 820 dpi ayarı sadece yazıları küçültüyor
Bir arkadaşıma yüklemek istiyoruz da sormak istiyorum.
10 ncu yapı L 820 de nasıl, günlük kullanıma uygun mu?

Son düzenleme:

rcxy

Üye
Sistemde bir hata mı yoksa bilerek mi yapıldı bilmiyorum. Ama deneyenler sonucu buraya yazarsa iyi olur.

Görev yöneticisindeki tüm açık uygulamaları kapatıp Başlat Ekranına dönün. Görev yöneticisinde açık uygulama olmasa bile "Geri Ok" tuşuna basıldığında kapatılan uygulamaları sırayla açıyor.
Denedim öyle birşey olmuyor bende.

oguone

Üye
arada sapıtıyor sabırlı davranılırsa öneririm değilse hiç bulaşmasın ben kendimi zorluyorum

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Bu arada @papakudioflu hocam karma değeri hatası nasıl çözülüyor? Her yolu denedim windows 7 ve windows 10 pc lerde hiç bir şekilde çözemedim.

rcxy

Üye
Bu arada @papakudioflu hocam karma değeri hatası nasıl çözülüyor? Her yolu denedim windows 7 ve windows 10 pc lerde hiç bir şekilde çözemedim.
Win 7'de ben de bir türlü kuramamıştım. Daha sonra nokia software updater for retail ile hallettim. Denedin mi bunu bilmiyorum ama win 10'a yükselttikten sonra da sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güç tuşu şuan çalışmıyor sizdede oluyormu ? Güç tuşuna basılı tutunca "kapatmak için aşağı çekin" yazısı geliyor anca öyle açıyorum. Sorun şu ki kapatamıyorum anca uygulamayla kapatıyorum ?

sahanemir

sahanemir

Üye
Güç tuşuna uzunca basarsanız restart yapıyor yani ses ve güç kombinesine gerek yok sanırım.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
arkadaşlar geri tuşuna basılı tutulduğunda arkada çalışan uygulamalar açılıyordu bende açılmıyor acaba değiştimi sistem bilen varsa söylesin lütfen

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Win 7'de ben de bir türlü kuramamıştım. Daha sonra nokia software updater for retail ile hallettim. Denedin mi bunu bilmiyorum ama win 10'a yükselttikten sonra da sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.

Ben de nsu ile downgrade yaptım ama şu karma değer hatasının sebebini merak ettim

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bunu aylar once soyledigimde herkez bana cephe aldi wp10 ile herkez wp kullanacak dendi. Yine soyluyorum wp 8 deki stabilite ve pil ömrü artik hayel ve bu sistemin bos olmasindan kaynakliydi. Sunu da soyluyorum eyer android ve ios taki ozelliklerin tumu gelsin onlar kadar bile akici ve pil kullanmiyacak .
Bide nokia marka cihazlara onem vermiyorlar gibi bir yazi okudum konuda ,miletin elindeki cihazlarin buyuk çoğunluğu nokia ben simdi tekrar wp almak istesem bu firmaya nasil guvenecem muhtesembir cihaz bile cikartsa cok uygun fiyata verse yinede almam . Parami cope atmak istemiyorum birkere dustum bidaha dusmem.
Bi alici bulsamda kurtulsam su 1520 lerden bide ilk ciktiginda gidip iki tane aldik satabilsekte kurtulsak.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar geri tuşuna basılı tutulduğunda arkada çalışan uygulamalar açılıyordu bende açılmıyor acaba değiştimi sistem bilen varsa söylesin lütfen
Lumia 925 de ekran dikey olduğu zaman (eğer dpi ayarlarını düşürdüyseniz) görev yöneticisi açılmıyor. Muhtemelen 4.5" altında olan bir hatadır. Yapmanız gereken şey telefonu yatay konuma getirip geri tuşuna basılı durmak alternatif olarak yatay yaptıktan sonra yön kilidini aktif edebilirsiniz.
ya da ayarlar > sistem > görüntü seçeneklerinden dpi ayarlarını kurcalayabilirsiniz.

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar telefon kapalıyken şarj oluyormuş ve telefon kapalı şekilde şarj oluyormuş bilgisi olan yada bunu deneyen varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

stockton

Üye
Beyler klavyede yazarken space tuşuna basınca bazen istemeden diğer dillere geçiş yapmış oluyorum sizde de oluyor mu?
8. yapıda çok fazla oluyordu. 9. yapıda düzeltmiş gibiydiler, 10. yapıda yine mi bozuldu!

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bunu aylar once soyledigimde herkez bana cephe aldi wp10 ile herkez wp kullanacak dendi. Yine soyluyorum wp 8 deki stabilite ve pil ömrü artik hayel ve bu sistemin bos olmasindan kaynakliydi. Sunu da soyluyorum eyer android ve ios taki ozelliklerin tumu gelsin onlar kadar bile akici ve pil kullanmiyacak .
Bide nokia marka cihazlara onem vermiyorlar gibi bir yazi okudum konuda ,miletin elindeki cihazlarin buyuk çoğunluğu nokia ben simdi tekrar wp almak istesem bu firmaya nasil guvenecem muhtesembir cihaz bile cikartsa cok uygun fiyata verse yinede almam . Parami cope atmak istemiyorum birkere dustum bidaha dusmem.
Bi alici bulsamda kurtulsam su 1520 lerden bide ilk ciktiginda gidip iki tane aldik satabilsekte kurtulsak.
Bu kadar acımasız olmak için Winows 10 Mobile nin kararlı sürümünü beklemek lazım.

stockton

Üye
Ben ilk defa kurdum ve bu sorunu yaşıyorum
Anlıyorum, bununla birlikte bir hata daha var. Mesela sık sık Türkçe-İngilizce klavyeyi değiştirmek durumunda kalıyorsanız, bazen tembellik edip türkçe klavyede ingilizce veya tam tersi ile yazmak istiyorsunuz, ama bazı harflere basmak imkansız oluyor bu durumlarda. Tam ömür törpüsü!

braayn

braayn

Üye
Anlıyorum, bununla birlikte bir hata daha var. Mesela sık sık Türkçe-İngilizce klavyeyi değiştirmek durumunda kalıyorsanız, bazen tembellik edip türkçe klavyede ingilizce veya tam tersi ile yazmak istiyorsunuz, ama bazı harflere basmak imkansız oluyor bu durumlarda. Tam ömür törpüsü!
Aynen öyle

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Microsoft tastamam 1 aydır neyin üzerinde çalışıyormuş merak ediyorum.
Android OS sistemlerine uygulamamı yazıyormuş... En sabırlı benim galiba ben de patlayacağım. :))
9 ncu yapıda iyi çalışan şeyleri bile bozmuşlar.
En iyisi Gabriel Aul'un kafasında bir tane saç kalmamacasına yoldurmak.

Üst Alt