Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
Tarayıcıdan bir resimi kaydet dediğimde resim indiriliyor gibi oluyor sürdürülüyor yazısı çıkıp sayfayı yeniliyor resimlere giriyorum resim yok zorla resmi paylaş dedim faceye attım oradan kaydettim rezalet birşey hızlı resime resim yüklerkende aynı sorun var wp 10 9. Yapıda yoktu bu sorun valla nu ms den anladım ki bir cacık olmaz bazı menülerde. Bırakın ingilizceyi çinceye benzer karakterle yazılar var rezillik sırf görüntü ve laf olsun diye yayınlamışlar bunu hala eskiden ücret ödeyip aldığımız uygulama internet açık olmadığında Demo sürüme geçiyor valla ben bugün yok parasına satıyorum telefonu biz sabrettikçe bunlar işin b..nu çıkarttı sabır sabır nereye kadar ben uygulama azlığından da dem vurmuyorum en azından sistemi adam gibi sunsunlar bize biz bunu bekledikçe ne mağzada gelişme var ne sistemde aynı tas aynı hamam

dakamon

dakamon

Üye
Yazmayım yazmayım diyorum ama yazmadan da edemiyorum.
3 sene geçti hala varsayılan paylaşım seçenekleri arasında Bluetooth yok!
Taaa ilk çıkan akıllı telefonlarda bile bu seçenek vardı ve seçildiğinde (ayar kapalı olsa bile) bluetooth otomatik olarak açık hale geliyordu.

Bizde ise hala Bluetooth yok.
İlle de öncelikle gidip Bluetooth'u açacaksınız, ondan sonra seçenekler arasında görünecek!
Böyle aptallık olabilir mi!

Örneğin bir fotoğraf, müzik veya başka bir dosyayı bluetooth'la göndereceksiniz.
Tam "paylaş" diyorsunuz, bakıyorsunuz ki listede bluetooth yok.
E haydiii ordan gerisin geriye doğruca bluetooth'u açmaya. Önce açacaksın da, eşleştireceksin de, ondan sonra tekrar geri dönüp tekrar menüden paylaş deyip bluetooth'u öyle göreceksin. Bizim eşşek de sudan gelir o arada...
Yeminle ilk wp aldığımdan beri bende bu saçmalığı çoğu kez dillendirmiştim. Yani Acaba MS çalışanları WP li telefonları kullanırken (acaba gerçekten kullanıyorlar mı) hiç mi sıkıntı yaşamıyorlar bu konuda. Anlam vermek çok güç.

ademoz05

ademoz05

Üye
Tarayıcıdan bir resimi kaydet dediğimde resim indiriliyor gibi oluyor sürdürülüyor yazısı çıkıp sayfayı yeniliyor resimlere giriyorum resim yok zorla resmi paylaş dedim faceye attım oradan kaydettim rezalet birşey hızlı resime resim yüklerkende aynı sorun var wp 10 9. Yapıda yoktu bu sorun valla nu ms den anladım ki bir cacık olmaz bazı menülerde. Bırakın ingilizceyi çinceye benzer karakterle yazılar var rezillik sırf görüntü ve laf olsun diye yayınlamışlar bunu hala eskiden ücret ödeyip aldığımız uygulama internet açık olmadığında Demo sürüme geçiyor valla ben bugün yok parasına satıyorum telefonu biz sabrettikçe bunlar işin b..nu çıkarttı sabır sabır nereye kadar ben uygulama azlığından da dem vurmuyorum en azından sistemi adam gibi sunsunlar bize biz bunu bekledikçe ne mağzada gelişme var ne sistemde aynı tas aynı hamam
evet bu edge deki kaydetme sorunu bu yapıda çıktı sanırım.
Ayrıca basit sayfalarda bile geçişlerde sürekli sayfa yeniliyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Yeminle ilk wp aldığımdan beri bende bu saçmalığı çoğu kez dillendirmiştim. Yani Acaba MS çalışanları WP li telefonları kullanırken (acaba gerçekten kullanıyorlar mı) hiç mi sıkıntı yaşamıyorlar bu konuda. Anlam vermek çok güç.
Bu sıkıntıyı bende çok yaşıyorum ama artık bildirim merkezinden açıp görebiliriz heralde. yani eskisi kadar zor değil. Çevremde ki iphone kullananlar bunun için sesini bile çıkartmıyor neden. telefonun diğer herşeyi dört dörtlük çalışıyor ve bunu göz ardı edebiliyorlar. bizde de aynı durum söz konusu olsa yemişim Bluetoothunu :D

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bileniniz vardır ilk defa Tp sürümünü kurdum ve genel olarak beğendim fakat daha yapılması gerekilen çok iş var.Ms nasıl yapacak nasıl edecek bilemiyorum ama bu yıl sonuna yetiştirebilmeleri için şuanki çalışma hızlarını X 5 yapmaları lazım.cihazı 2 gündür kullanıyorum arada çok saçmalıyor.Arka plandaki resim kendi kendine kayıp duruyor.Dokunmatik bazen cevap vermediği oluyor.kilit ekranı şifre giriş kısmında tuşlar bazen algılamıyor yada geç algılıyor.
İlk günkü performans 2.gün kullanımda biraz hantallaştı tahmin ediyorum ki 1-2 hafta içerisinde bu sistem daha fazla şişebilir ki öylede olacak muhtemelen. 1 hafta daha kullanıp güzelim 8.1 'e geri döneceğim .Bluetooth olayında özgürün dediğine katılıyorum 5800'da bile vardı 6600'da bile desek yeridir.Neyse uzun süre kullanılacak bir sistem değil daha gelişmesi lazım .Şimdiden karar vermeyeceğim yaz sonuna kadar kullanacağım daha sonra birşeyler düşünürüz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar bileniniz vardır ilk defa Tp sürümünü kurdum ve genel olarak beğendim fakat daha yapılması gerekilen çok iş var.Ms nasıl yapacak nasıl edecek bilemiyorum ama bu yıl sonuna yetiştirebilmeleri için şuanki çalışma hızlarını X 5 yapmaları lazım.cihazı 2 gündür kullanıyorum arada çok saçmalıyor.Arka plandaki resim kendi kendine kayıp duruyor.Dokunmatik bazen cevap vermediği oluyor.kilit ekranı şifre giriş kısmında tuşlar bazen algılamıyor yada geç algılıyor.
İlk günkü performans 2.gün kullanımda biraz hantallaştı tahmin ediyorum ki 1-2 hafta içerisinde bu sistem daha fazla şişebilir ki öylede olacak muhtemelen. 1 hafta daha kullanıp güzelim 8.1 'e geri döneceğim .Bluetooth olayında özgürün dediğine katılıyorum 5800'da bile vardı 6600'da bile desek yeridir.Neyse uzun süre kullanılacak bir sistem değil daha gelişmesi lazım .Şimdiden karar vermeyeceğim yaz sonuna kadar kullanacağım daha sonra birşeyler düşünürüz.

Ben de yılbaşında karar vereceğim.
Eğer yılbaşına kadar sistemi toparlayamazlarsa, Android yada iOS'a geçer duruma göre ileride geri dönerim.

• Beğen
Tepkiler: drangela61
ko4fun

ko4fun

Üye
sd kart olmadan whatsapp konusmalarını yedeklemeyi bilen var mı bilgisayara telefonu takınca bulamadım

ishanemir

ishanemir

Üye
Millet vazgeçe dursun ben 950x bekliyorum:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Millet vazgeçe dursun ben 950x bekliyorum:)

Cihazlar donanım olarak oldukça güzel, herkes onları bekliyor zaten.
Ancak sonuçta o donanım bir sistem üzerinde çalışacak ve o sistem senin istediğin gibi olmayınca donanımı istediğin gibi kullanamayacaksın.
O yüzden o güzel donanımın, kullanıcının işini kolay ve hızlı hale getirecek, istenen özelliklere sahip oturmuş bir işletim sistemiyle desteklenmesi çok önemli.

sahanemir

sahanemir

Üye
Resim kaydetmek bu kadar basit,iken neden edge,den resmi kaydet diyorsunuz anlamıyorum.resmi açın veya yazıyı fotokopi alın yani güç tuşu,ses açma aynı anda .

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Resim kaydetmek bu kadar basit,iken neden edge,den resmi kaydet diyorsunuz anlamıyorum.resmi açın veya yazıyı fotokopi alın yani güç tuşu,ses açma aynı anda .
1- sonuçta bu bir hata
2- resmin orijinal çözünürlüğü yerine neden telefonun ekran çözünürlüğüne muhtaç kalınsın?

• Beğen
Tepkiler: stockton
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1- sonuçta bu bir hata
2- resmin orijinal çözünürlüğü yerine neden telefonun ekran çözünürlüğüne muhtaç kalınsın?

3 yılda kağnı hızıyla geldiklerini görünce, 2 ayda ne yapabilecekler çok merak ediyorum :hmmm

ulabuneya

Üye
Yav bu msden bir cacık olmaz , satın kurtulun kafanızı taktığınıza değmez. Bu adamların çapı bu kadar daha fazlasını yapamıyorlar yada yapmak istemiyorlar. Satın kurtulun bende yok pahasına satacağım , ama bir yandanda nokia nın kalitesi tasarımı ve kamerasınada elveda etmek zorunda kalacağım.

Birde yeni çıkartıkları dandik telefonlara 2500 300 lira fiyat biçmişler , sen son 5 yıldır mobilde ne yaptında bu paraları isteme hakkını kendinde görüyorsun. Lumia 950 1250 liradan fazla etmez , ki o paranın bile hakkını verebileceğini sanmıyorum. Çünkü yazılım pert...

• Beğen
Tepkiler: stockton
sahanemir

sahanemir

Üye
1- sonuçta bu bir hata
Hata tabii,ki ama ne demişler.ya bu eşşeği adam edeceksin ya da bu diyardan gideceksin.gidemiyoruz adam da edemiyoruz ı zaman kolayına bakar yola devam deriz..yıllar evvel omniam olduğu zaman bu kadar sorunum yoktu 7 win vardı üstünde ne taklalar attırırdık ama bu cihazlarla olmuyor.

enessrsy

enessrsy

Üye
Yazılım firmalarının sahipleri ve Ceo'larının vesikalıklarını koyup altına Win Mobile 10 için çok heyecanlıyız yuppii yazmakla olmuyor ama insan bekliyor işte. Bir defa Google firmasının ürünlerini resmi olarak kullanamayacağımız çok açık. Ben ihtiyaç duymuyorum ne gerek var gibi sözler edilecek ama bence bu başlı başına bir prestijdir. Ayrıca bir yazılımı aylar boyunca betadan çıkaramamak da garip. Ben 2014 kasımda askere giderken nisanda geleceğim inşallah güzel şeyler görürüz yazıp gitmiştim Ali Kemal Bey'de geldiğinde yeni bir işletim sistemi ve güzel özellikli telefonlar göreceksin demişti. 2015 kasım olacak ortada satışa çıkmamış bir telefon ve doğru düzgün kullanılamayan bir sistem var. Teşekkürler Microsoft :box

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yazılım firmalarının sahipleri ve Ceo'larının vesikalıklarını koyup altına Win Mobile 10 için çok heyecanlıyız yuppii yazmakla olmuyor ama insan bekliyor işte. Bir defa Google firmasının ürünlerini resmi olarak kullanamayacağımız çok açık. Ben ihtiyaç duymuyorum ne gerek var gibi sözler edilecek ama bence bu başlı başına bir prestijdir. Ayrıca bir yazılımı aylar boyunca betadan çıkaramamak da garip. Ben 2014 kasımda askere giderken nisanda geleceğim inşallah güzel şeyler görürüz yazıp gitmiştim Ali Kemal Bey'de geldiğinde yeni bir işletim sistemi ve güzel özellikli telefonlar göreceksin demişti. 2015 kasım olacak ortada satışa çıkmamış bir telefon ve doğru düzgün kullanılamayan bir sistem var. Teşekkürler Microsoft :box
İyi mi yapıyorlar, yoksa yanlış mı yapıyorlar?
ORtada laf olsun diye söz edenler de var, gerçekçi bir yaklaşımla haklı olarak eleştirenlerde var.
Benim gördüğüm, Microsoft Nokia model telefonlara yönelmiyor, ya da onların sistemle ilgili çalışma hasasasiyetlerine dikkat etmiyor.
Hem Nokia Hem de üzerinde Microsoft yazan modellerin ikisine birden dikkat edeceğine, Microsoft logolu telefonlara ağırlık vermiş durumda.
Çünkü, L 520, L 920 kullandım ve bu iki modelde de Windows 10 Mobile deneme sürümlerini yükledim. Bu modellerde kullanıcılara saç baş yolduracak hatalar vardı.

Yakın Zamanda Microsoft Logolu L 535 ile L 640 XL aldım, Windows 10 Mobile ile ilgili yapıların bunlarda günlük kullanıma uygun şekilde çalıştıklarını gördüm. Nerde ise 1 ay oldu, küçük bir iki hata dışında çok iyi gidiyorlar.
Bunun yanında Nokia logolu telefon kullananların şikayeti daha fazla. Hatta son dönemlerde üretilen L 830 ile L930 kullananlarda bile sorun çıkması düşündürücü.

Eğer tavırları bu ise yanlış yapıyorlar.

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Özgür abi bile ümidini kesmeye başlamış ben gibi, sanırım bu iş olmayacak boş yere gitti ümitlerimiz hayallerimiz. @bulutsuzgece

enessrsy

enessrsy

Üye
İyi mi yapıyorlar, yoksa yanlış mı yapıyorlar?
ORtada laf olsun diye söz edenler de var, gerçekçi bir yaklaşımla haklı olarak eleştirenlerde var.
Benim gördüğüm, Microsoft Nokia model telefonlara yönelmiyor, ya da onların sistemle ilgili çalışma hasasasiyetlerine dikkat etmiyor.
Hem Nokia Hem de üzerinde Microsoft yazan modellerin ikisine birden dikkat edeceğine, Microsoft logolu telefonlara ağırlık vermiş durumda.
Çünkü, L 520, L 920 kullandım ve bu iki modelde de Windows 10 Mobile deneme sürümlerini yükledim. Bu modellerde kullanıcılara saç baş yolduracak hatalar vardı.

Yakın Zamanda Microsoft Logolu L 535 ile L 640 XL aldım, Windows 10 Mobile ile ilgili yapıların bunlarda günlük kullanıma uygun şekilde çalıştıklarını gördüm. Nerde ise 1 ay oldu, küçük bir iki hata dışında çok iyi gidiyorlar.
Bunun yanında Nokia logolu telefon kullananların şikayeti daha fazla. Hatta son dönemlerde üretilen L 830 ile L930 kullananlarda bile sorun çıkması düşündürücü.

Eğer tavırları bu ise yanlış yapıyorlar.

Şunu deseler; Kardeşler - arkadaşlar - müşteriler: Biz Nokia'yı aldık tamam ama o telefonlar eskidi bak ben böyle bomba gibi telefon yapıyorum işletim sistemim ve çalışacak ürünler ve firmalar da harika elinizdekileri ister bırakın ister bunlardan alın. Ben derim ki tamam kardeşim kabul, haklısın zaten ben win mobile kullanmak istiyorum atarım elimdekini durumuma göre alırım bir telefon. Şu an bu işletim sistemini bilerek alıp kullanıp isteyerek vazgeçen olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Ama ortada aylar bile diyemiyorum yıl geçti hala bir telefon ve nihayete ermiş sistem yok. Çok kullanılan programların olmaması ya da stabil çalışmaması da (diğer sistemlere göre) cabası.

ulabuneya

Üye
Hadi market içler acısı onu anladık. , sonuçta geliştirici uyulama oyun yapmazsa ms nin yapacağı birşey yok. Tek yapabileceği teşvik olur zorla kimseye uygulama yaptıramaz. Ama arkadaşım işletim sisteminin halide içler acısı , sen daha işletim sistemini düzgün yapamıyorsun . Dolayısıyla artık wp kullananların %90 ı bunlardan ümidi kesti. Platformdan soğumuştur. 3 yıldır insanları süründürüyorlar.

Bundan sonra sürünme sırası onlarda , sakın gidipte yeni çıkacak wp telefonları alıpta bunları ödüllendirmeyin.

sahanemir

sahanemir

Üye
Batarya çabuk bitiyor gibi L930

Üst Alt