Yazılım firmalarının sahipleri ve Ceo'larının vesikalıklarını koyup altına Win Mobile 10 için çok heyecanlıyız yuppii yazmakla olmuyor ama insan bekliyor işte. Bir defa Google firmasının ürünlerini resmi olarak kullanamayacağımız çok açık. Ben ihtiyaç duymuyorum ne gerek var gibi sözler edilecek ama bence bu başlı başına bir prestijdir. Ayrıca bir yazılımı aylar boyunca betadan çıkaramamak da garip. Ben 2014 kasımda askere giderken nisanda geleceğim inşallah güzel şeyler görürüz yazıp gitmiştim Ali Kemal Bey'de geldiğinde yeni bir işletim sistemi ve güzel özellikli telefonlar göreceksin demişti. 2015 kasım olacak ortada satışa çıkmamış bir telefon ve doğru düzgün kullanılamayan bir sistem var. Teşekkürler Microsoft
İyi mi yapıyorlar, yoksa yanlış mı yapıyorlar?
ORtada laf olsun diye söz edenler de var, gerçekçi bir yaklaşımla haklı olarak eleştirenlerde var.
Benim gördüğüm, Microsoft Nokia model telefonlara yönelmiyor, ya da onların sistemle ilgili çalışma hasasasiyetlerine dikkat etmiyor.
Hem Nokia Hem de üzerinde Microsoft yazan modellerin ikisine birden dikkat edeceğine, Microsoft logolu telefonlara ağırlık vermiş durumda.
Çünkü, L 520, L 920 kullandım ve bu iki modelde de Windows 10 Mobile deneme sürümlerini yükledim. Bu modellerde kullanıcılara saç baş yolduracak hatalar vardı.
Yakın Zamanda Microsoft Logolu L 535 ile L 640 XL aldım, Windows 10 Mobile ile ilgili yapıların bunlarda günlük kullanıma uygun şekilde çalıştıklarını gördüm. Nerde ise 1 ay oldu, küçük bir iki hata dışında çok iyi gidiyorlar.
Bunun yanında Nokia logolu telefon kullananların şikayeti daha fazla. Hatta son dönemlerde üretilen L 830 ile L930 kullananlarda bile sorun çıkması düşündürücü.
Eğer tavırları bu ise yanlış yapıyorlar.