Esendağlı
Üye
Yarın akşam da bizler protesto edelim,gelsede yüklemeyelimGenelde zaman kazanmak istediği günler hiçbir şey yazmıyor.
Yarın akşam bir şeyler yazacak. Ve bu şekilde perşembe yada cumaya kadar atacak.
Bu hafta hemen hemen kesin ama 1-2 gün kazanmayı kendine kar sayıyor
Zaten yaklaşık 20 kişi falan çaktırmadan tüymüşDağılıyormuş gibi mi yapsak
Aynı benim 920'ye benziyor. Gerçi 10536 kullanıyorum ama @bulutsuzgece920 uçuşlarda.
10.0.10567.1004
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada herkes Gabriel Aul'dan gol beklerken sürprizi Selçuk yaptıGooollll beeeee selçuuuuk
Microsoft'un. yayınladığı yeni Windows 10 SDK üzerinde yeni canlı karo özellikleri ortaya çıkmış. Hızlı menüler canlı karolara da geliyor.
SDK üzerinde bulunan dokümanlara göre geliştiricilere canlı karolara sağ tıklayarak ya da dokunmatik ekranlarda basılı tutarak hızlı geçiş menüsü oluşturma imkanı tanınmış. Bu bir nevi Apple'ın Force Touch diye duyurduğu Microsoft'un da 3D Touch adıyla patentini aldığı özelliği andırıyor.
Örnek vermek gerekirse Başlat Ekranında facebook karosuna basılı tutarak durum güncelleme, konum veya fotoğraf paylaşma Vs gibi menülere direk erişim penceresi açılacak.
Microsoft'un Windows 10 işletim sisteminin tüm platformlarda aynı kullanım deneyimini vermeyi amaçladığını düşünürsek bu özelliğin Windows 10 Mobile için de sunulacağı belirtiliyor.
@bulutsuzgece @Sensation
Uydursunlar bişeyler onu da ben mi söyleyeyimYalnız mobilde karoya basılı tutunca ana ekranı yeniden düzenlemek için dalgalanmaya başlıyor. O kısmı nasıl yapacaklar ki?
İnşallah bu özelliği 2 yıl sonra sunmazlar.Microsoft'un. yayınladığı yeni Windows 10 SDK üzerinde yeni canlı karo özellikleri ortaya çıkmış. Hızlı menüler canlı karolara da geliyor.
SDK üzerinde bulunan dokümanlara göre geliştiricilere canlı karolara sağ tıklayarak ya da dokunmatik ekranlarda basılı tutarak hızlı geçiş menüsü oluşturma imkanı tanınmış. Bu bir nevi Apple'ın Force Touch diye duyurduğu Microsoft'un da 3D Touch adıyla patentini aldığı özelliği andırıyor.
Örnek vermek gerekirse Başlat Ekranında facebook karosuna basılı tutarak durum güncelleme, konum veya fotoğraf paylaşma Vs gibi menülere direk erişim penceresi açılacak.
Microsoft'un Windows 10 işletim sisteminin tüm platformlarda aynı kullanım deneyimini vermeyi amaçladığını düşünürsek bu özelliğin Windows 10 Mobile için de sunulacağı belirtiliyor.
@bulutsuzgece @Sensation
+Onenote güncellendi.
Turgay yanlış anladın herhalde. SDK yayınlandığına göre şu anda bu özellik kullanılabilir durumdadır. Yani iş geliştiricilerin hayal gücüne kalmış durumda.İnşallah bu özelliği 2 yıl sonra sunmazlar.Çünkü, Bildiğimiz gibi Microsoft'un duyurduğu bazı yeni ve güzel özellikleri rakiplerinden sonra yapmak adeti var. İlla geciktirmek gibi. İnşallah bundan sonra mobil için de ellerini çabuk tutarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?