bozkirdangelen
Üye
Öncelikle @papakudioflu önerdiği temizlik işlemini yap, gelişme olmaz ise aşağıdakileri..Abi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile8.1e doneyim dedim ama karma değer hatası alıyorum. Yardım edebilecek varmı
İçimden güzel gelişmeler yaşanacağı geçiyor.Son 3 saat 15 dakika...
Bereketli ve güzel bir etkinlik olur inşallah
İçimden güzel gelişmeler yaşanacağı geçiyor.
Bununla birlikte aşırı beklenti içinde olmamakta da fayda var.
Yoksa beklentilerin düşük dozda gerçekleşmesi halinde aşırı beklentinin verdiği hüzün gelir yüzümüze.
Size tuhaf gelecek ama,
1- İnsanları memnun edecek tarzda bir kaç cihaz tanıtımı yapılsa,
2- 9 ncu yapıdaki problemler çözülmüş olarak yarın yayınlansa
3- Masaüstü bilgisayarlara da internetin paylaşılması gerçekleşse
4- WhatsApp daha da iyileştirilse
5- Görüntülü konuşma ile ilgili SKYPE deki aksaklıklar ve zorluklar giderilerek
kullanıcıların kolay ve rahatça kullanımıyla ilgili gelişmeler olsa..
6- OTG gelse( OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor. Bir kablo vasıtasıyla bağlanan telefonu ana platform olarak kullanabiliyor ve OTG kablosunu, istediğiniz cihazla bağlıyorsunuz. Saniyeler içerisinde telefon ekranında, bağlanan cihazın dökümanları listeleniyor. Flash bellekler, SD card okuyucular, kameralar, taşınabilir hard-diskler hatta diğer telefonlar OTG aracılığıyla bağlanabiliyor.)
Y e t e r l i m i ?
Cortana 'yı önemli ölçüde kullanacağımızı sanmıyorum. AMa yine de olsun.Bence;
- Sistem yağ gibi ve seri şekilde akmalı.
- Kişiselleştirme adına ufak tefek süslerin yapılabilmesine izin verilmeli.
- Uygulamaların optimizasyonunun çok kolay yapılabileceği apiler ve alt yapılar verilmeli.
- Ana uygulamalarda yani; iletişim (internet, skype, whatsapp vs.), ofis (Onenote, Word, Excell vs), multimedya (müzik, video, resim vs.) işlerinde veya eğlencesinde, navigasyon ve haritalarda, oturmuş ve başarılı uygulamalar (eksiksiz) olmalı.
- Yapılacak yada tanıtılacak telefonların donanım ve sağlamlığı üst düzey olmalı.
- OTG artık olmalı.
- Cortana Türkçe olarak beta da olsa başlamalı.
Bunlar olsun artık. Ha; Cortana verilmese de, kalanlar bizi kısa süre için idare eder.
şöyle bir yöntem var bazılarında sorun çözülmüş ben denedim bende hala hata veriyor birde siz deneyinAbi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile8.1e doneyim dedim ama karma değer hatası alıyorum. Yardım edebilecek varmı
Nasıl bir programla temizlik yapmalıyımKarma değer hatası yazılımın bilgisayardaki kalıntı dosyalarının çalışmasından dolayı oluşur. Bir temizlik aracı ile tarama yap düzelmesi lazım.
Yeni yapı gelir mi bugün arkadaşlar sizce ?
Bence;
- Sistem yağ gibi ve seri şekilde akmalı.
- Kişiselleştirme adına ufak tefek süslerin yapılabilmesine izin verilmeli.
- Uygulamaların optimizasyonunun çok kolay yapılabileceği apiler ve alt yapılar verilmeli.
- Ana uygulamalarda yani; iletişim (internet, skype, whatsapp vs.), ofis (Onenote, Word, Excell vs), multimedya (müzik, video, resim vs.) işlerinde veya eğlencesinde, navigasyon ve haritalarda, oturmuş ve başarılı uygulamalar (eksiksiz) olmalı.
- Yapılacak yada tanıtılacak telefonların donanım ve sağlamlığı üst düzey olmalı.
- OTG artık olmalı.
- Cortana Türkçe olarak beta da olsa başlamalı.
Bunlar olsun artık. Ha; Cortana verilmese de, kalanlar bizi kısa süre için idare eder.
Nasıl bir programla temizlik yapmalıyım
Canlı etkinliği izlemek için link paylaşıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?