enessrsy
Üye
Konu ile ilgili değil ama bir sormak istediğim var.
920'nin batarya pert oldu iyice. Orijinal batarya nasıl bulurum. N11 & Gittiye güvenmiyorum. Çakallar yan sanayiyi yolluyor. İade bile edemiyorum. Elimde patlıyor. Bir de sarı kapak mı yapsam beraberinde?
Aman konfetiler elimizde kalmasındaSon 7 saate girdik.
Akşama çerezler, konfetiler, huni şapkalar hazır olsun
Neyse ki fazla beklemeden yeni yapıyı yükleyeceksin.Kardeşimde 1520 var son yapıda sorunlar çıkıyordu tekrar 8.1 e döndü .ben ise gayet memnunum hele hele pil perfonmasından son derece memnunum .2hafta kadar oldu kullanıyorum.L930.
Evet facebook hesaplarının yüzde 85 i facebookta beğenilen uygulamalardan hackleniyor örnek vermek gerekirse adam açıyor bir uygulama adını izlesene koyuyor millettee onu izlesene sanıp uygulamayı ve şartları kabul ediyor sonra güm hiçbir sayfavalla o kısma geldikmi skype ı da facebook u da takır takır ele geçiriyorlar. bizzat benim bir bayan arkadaşın faceini elegeçirdiler. kız facebook a mesaj attı yanıt alamadı en son ele geçirene mesaj attı (Yani aslında kendi eski adresine mesaj atıyor) geri vermesi için fayda etmedi en baştan yeni face açmak zorunda kaldı. Messengerlarda bir ara gayet kolay ele geçiriliyordu diye biliyorum skype da durum nedir fikrim yok ama istenildimi pek de zor olacağını düşünmüyorum.
930 kullanıyorum durum aynı değişen birşey yok dün eşimin 925 e kurdum wp 8.1 den wp10 a sonra temiz olsun diye format atıp wp10 kurdum hatun dedi telefon çok güzel oldu roketledi9. Yapı resmen ömür törpüsü.
İlk bir hafta iyi oluyor, bir süre sonra korkunç ağırlaşmaya başlıyor. Kilit ekranı, menüler, uygulamalar, karolar her şey geç tepki vermeye başlıyor. Yükleniyor yazısı her yeri kuşatıyor ve 20-25 saniye sürüyor. Bu tıkanmalarla telefon birden ısınmaya başlıyor. Şarj yarım gün bile gitmez oluyor.
Bu dediklerim Lumia 920 için geçerli.
930, 1520 gibi yeni nesil işlemci taşıyan telefonlarda sıkıntı yok sanırım.
Sırf yeni yapı gelecek diye sabrediyorum.
Yoksa ya sıfırlayacağım yada 8.1e döneceğim.
Önceki yapılarda da hatalar ve baştan veya zamanla yavaşlamalar vardı ama çöküş bu yapıdaki kadar felaket değildi.
930 kullanıyorum durum aynı değişen birşey yok dün eşimin 925 e kurdum wp 8.1 den wp10 a sonra temiz olsun diye format atıp wp10 kurdum hatun dedi telefon çok güzel oldu roketledidedim aynı sözleri haftaya bekliyorum tencere tava ile girişecek bana kesin
Aynen kurduğuma pişman olmaya ve tırsmaya başladım zaten 2. Çocuk doğdu 15 gün evel biri susuyor biri başlıyor hatun piskolojik valla birde telefonu sapıtırsa ben bu gidişle yurt dışına falan kaçmam gerek gece mazallah telefonu falan vurmasın bu kafama off Aul amca yaktın bizi aile dağılacak haberi yok9. yapının performans ömrü, kelebeğin ömrü kadarHaftaya tatile falan çıkın bence
Aynen kurduğuma pişman olmaya ve tırsmaya başladım zaten 2. Çocuk doğdu 15 gün evel biri susuyor biri başlıyor hatun piskolojik valla birde telefonu sapıtırsa ben bu gidişle yurt dışına falan kaçmam gerek gece mazallah telefonu falan vurmasın bu kafama off Aul amca yaktın bizi aile dağılacak haberi yok
Ben bu 925 i kızım doğduğunda almıştım hediye olarak ben en iyisi oğlan doğdu diye 950 XL alayım belki yırtarız dayaktanBugün olmasa da bu hafta yada önümüzdeki hafta başında yeni yapıyı verirler inşallah.
Yeni yapının performansının daha iyi olduğu söyleniyor ama bütün telefonlarda aynı olacak mı bilemiyorum.
Ben bu 925 i kızım doğduğunda almıştım hediye olarak ben en iyisi oğlan doğdu diye 950 XL alayım belki yırtarız dayaktan
Hocam 820'li bir lumia tahminen gelecek yıl bu zamanlar mı tanıtılır ?Ben de 950XL düşünüyorum.
Ancak sistemin gelişim süreci çok yavaş olduğu için biraz tereddütlerim var.
Umarım Microsoft bugünkü etkinlikle veya yılbaşına kadar bu tereddütleri giderecek adımlar atar.
Cihazların tasarımı ve donanımından yana hiçbir endişem yok, bütün mesele sistemin durumu.
Tabi bir de fiyat mevzuu var.
Bakalım rekabetçi bir fiyattan gelecek mi? Mağazaların yanı sıra operatör anlaşmaları olacak mı?
Yabancı kaynakların nabzını da izliyorum, 950'yi sallayan yok; herkesin gözü 950XL'de
Gerisayım editi: Etkinliğe 4,5 saat kaldı.
Abi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile9. Yapı resmen ömür törpüsü.
İlk bir hafta iyi oluyor, bir süre sonra korkunç ağırlaşmaya başlıyor. Kilit ekranı, menüler, uygulamalar, karolar her şey geç tepki vermeye başlıyor. Yükleniyor yazısı her yeri kuşatıyor ve 20-25 saniye sürüyor. Bu tıkanmalarla telefon birden ısınmaya başlıyor. Şarj yarım gün bile gitmez oluyor.
Bu dediklerim Lumia 920 için geçerli.
930, 1520 gibi yeni nesil işlemci taşıyan telefonlarda sıkıntı yok sanırım.
Sırf yeni yapı gelecek diye sabrediyorum.
Yoksa ya sıfırlayacağım yada 8.1e döneceğim.
Önceki yapılarda da hatalar ve baştan veya zamanla yavaşlamalar vardı ama çöküş bu yapıdaki kadar felaket değildi.
Karma değer hatası yazılımın bilgisayardaki kalıntı dosyalarının çalışmasından dolayı oluşur. Bir temizlik aracı ile tarama yap düzelmesi lazım.Abi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile8.1e doneyim dedim ama karma değer hatası alıyorum. Yardım edebilecek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?