BLasTeaR
Üye
Bana da geldi ama pek bir heyecan duymadım,son günlerde beni heyecanlandıran gelişmeler ios ve android cephesinde geliştibilmem anlatabildim mi
![]()
sabit dur hacım

Bana da geldi ama pek bir heyecan duymadım,son günlerde beni heyecanlandıran gelişmeler ios ve android cephesinde geliştibilmem anlatabildim mi
![]()

Ben sabit duruyorum da ms de benimle birlikte sabit olarak duruyor,hiç ilerlemiyorsabit dur hacım![]()

Ben sabit duruyorum da ms de benimle birlikte sabit olarak duruyor,hiç ilerlemiyor![]()

Geri geldi ben indirdim ama işe yaramıyor zil sesini değiştiremiyorum olmuyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beta olan uygulamanın normal sürümü de çıkmış windows 10 mobile için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zil sesi yaratıcı mağazaya geri geldi windows 10 mobile için

Aylardır böyle bu. Burda da konuşuldu, ilk bu modellere gelecek diye.Bugün ms den gelen e postada ilk başta w10m verilecek cihazlar hakkındaki bölüm...
Windows 10'u diğer Lumia cihazlarında da sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz, ancak sunulur sunulmaz ücretsiz yükseltme alacak Lumia akıllı telefonlarının listesi aşağıda yer almaktadır: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930. Özellikler cihaza göre değişebilir. 8 GB dahili hafıza gereklidir......
Hala tüm cihazlara verebilecek duruma getirememiş sistemi ms.iyi uykular MS![]()
Bu e posta bana bugün geldi,desene aylardır yatmışlarAylardır böyle bu. Burda da konuşuldu, ilk bu modellere gelecek diye.

Zaten her modele aynı anda gelmiyor. 1,5 ay sürüyor dağıtım.Bu e posta bana bugün geldi,desene aylardır yatmışlar![]()
belki bu yönde bir gelişme olur ve tüm modellere aynı anda verilirZaten her modele aynı anda gelmiyor. 1,5 ay sürüyor dağıtım.
Bugün ms den gelen e postada ilk başta w10m verilecek cihazlar hakkındaki bölüm...
Windows 10'u diğer Lumia cihazlarında da sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz, ancak sunulur sunulmaz ücretsiz yükseltme alacak Lumia akıllı telefonlarının listesi aşağıda yer almaktadır: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930. Özellikler cihaza göre değişebilir. 8 GB dahili hafıza gereklidir......
Hala tüm cihazlara verebilecek duruma getirememiş sistemi ms.iyi uykular MS![]()

Maalesef hain ms atladıL1520'yi nasıl atlarsınız, insan kendi kullandığı telefonu yazmayı nasıl unutur.. çok ayıp![]()

Maalesef hain ms atladı![]()
onun ben..
layın şu MS'yi! 
aynen şimdi denedim ama çalışmıyor güncellenir yakın zamandaGeri geldi ben indirdim ama işe yaramıyor zil sesini değiştiremiyorum olmuyo
ben rehberi 15 saniye dediğimde bazı arkadaşlar karşı geldiydi olamaz filan diye.Sizde rehber mağdurusunuz anlaşılanBen de 9. Yapiyi kullaniyorum.
Başlarda iyiydi ama maalesef şu an felaket durumda.
Rehber, mesajlar vs bazen açılıyor bazen açılmıyor.
Rehberin açılması 20-25 saniye sürüyor.(eger arkaplanda açık degilse)
Hemen hemen her seyde yukleniyor yazisi var.
Kilit ekranindan ana ekrana gecerken bile bazen yukleniyor yazisinda bekleyip kaliyor.
Bu tip tıkanma ve acilmama durumlarında telefon ısınmaya başlayıp şarjı bitiriyor.
rehberin yavaş açılmasının nedeni "yenilikler" kısmında facebook ve twitter gibi sosyal medyadalar gösterilmeye çalışıyor onları kapatırsanız 2sn ye geliyor bende onları açarsam bende de uzun sürüyorben rehberi 15 saniye dediğimde bazı arkadaşlar karşı geldiydi olamaz filan diye.Sizde rehber mağdurusunuz anlaşılan