Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye

beta olan uygulamanın normal sürümü de çıkmış windows 10 mobile için

zil sesi yaratıcı mağazaya geri geldi windows 10 mobile için

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, trepcan ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ben sabit duruyorum da ms de benimle birlikte sabit olarak duruyor,hiç ilerlemiyor:)

Haklısın ama bizim perdenin önünde gördüğümüz durum bu, kim bilir arkasında neler oluyor, iyi ve sıkı hazırlanıyorlar.. Bence 'Beklediğimize değecek' :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Esendağlı ve erhanercan
mami_61_29

mami_61_29

Üye

beta olan uygulamanın normal sürümü de çıkmış windows 10 mobile için

zil sesi yaratıcı mağazaya geri geldi windows 10 mobile için
Geri geldi ben indirdim ama işe yaramıyor zil sesini değiştiremiyorum olmuyo

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün ms den gelen e postada ilk başta w10m verilecek cihazlar hakkındaki bölüm...
Windows 10'u diğer Lumia cihazlarında da sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz, ancak sunulur sunulmaz ücretsiz yükseltme alacak Lumia akıllı telefonlarının listesi aşağıda yer almaktadır: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930. Özellikler cihaza göre değişebilir. 8 GB dahili hafıza gereklidir......
Hala tüm cihazlara verebilecek duruma getirememiş sistemi ms.iyi uykular MS:)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Boş bekleyiş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün ms den gelen e postada ilk başta w10m verilecek cihazlar hakkındaki bölüm...
Windows 10'u diğer Lumia cihazlarında da sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz, ancak sunulur sunulmaz ücretsiz yükseltme alacak Lumia akıllı telefonlarının listesi aşağıda yer almaktadır: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930. Özellikler cihaza göre değişebilir. 8 GB dahili hafıza gereklidir......
Aylardır böyle bu. Burda da konuşuldu, ilk bu modellere gelecek diye.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneDrive(17.3 > 17.3.1) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

L1520'yi nasıl atlarsınız, insan kendi kullandığı telefonu yazmayı nasıl unutur.. çok ayıp :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Ses Kaydedicisi(10.1507.7020.0 > 10.1509.26120.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, sfgnrl ve mami_61_29
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aga sistem gün geçtikçe bozulmaya başladı.
1-bazı uygulamalar açılmıyor(reset gerekiyor)
2-telefon reset atıyor bazen
3-şarj süresi ilk günlere göre çok düştü.

MS windows 10da başarılı olamazsa ben gider gençler.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben de 9. Yapiyi kullaniyorum.
Başlarda iyiydi ama maalesef şu an felaket durumda.
Rehber, mesajlar vs bazen açılıyor bazen açılmıyor.

Rehberin açılması 20-25 saniye sürüyor.(eger arkaplanda açık degilse)

Hemen hemen her seyde yukleniyor yazisi var.
Kilit ekranindan ana ekrana gecerken bile bazen yukleniyor yazisinda bekleyip kaliyor.

Bu tip tıkanma ve acilmama durumlarında telefon ısınmaya başlayıp şarjı bitiriyor.
ben rehberi 15 saniye dediğimde bazı arkadaşlar karşı geldiydi olamaz filan diye.Sizde rehber mağdurusunuz anlaşılan

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben rehberi 15 saniye dediğimde bazı arkadaşlar karşı geldiydi olamaz filan diye.Sizde rehber mağdurusunuz anlaşılan
rehberin yavaş açılmasının nedeni "yenilikler" kısmında facebook ve twitter gibi sosyal medyadalar gösterilmeye çalışıyor onları kapatırsanız 2sn ye geliyor bende onları açarsam bende de uzun sürüyor

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt