Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç'' 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü '' diyor..

Son düzenleme:
Tepkiler: murooo55, serinaga, saynesim ve 2 diğerleri
640xl var alsam mı acaba diye düşünüyorum 230$ a siz ne dersiniz kullandığım L930

braayn

Üye
Nerde o eski telefonlar,hiç böyle hatalar yapmazlar dı,mesela 3310
Güya Birde akıllı telefon aklını seveyim onun.Bayramımı seyranımı bilmeyen telefonu ben ne yapayım derken telefonu duvara fırlattı telefon bir köşede pert ben ise bir anlık siniri ile kendimi sokaklara attım.

ON9

Üye
Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü diyor
Evet eskiden de öyleydi hatta ben bu durumu instagramda paylaşmıştım. Ama millet anlamadı.
640xl var alsam mı acaba diye düşünüyorum 230$ a siz ne dersiniz kullandığım L930
640xl hepsiburada da 899 idi yanlış hatırlamıyorsam. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir yurtdışı harcı ve pasaport işini de hesaba katarsan

Tepkiler: sahanemir

yuyil01

Üye

3 günlük şeye neden bu kadar takılıyorsunuz ? Microsoft Türkiye'nin hatası bu.
nasıl takılmayalım? az daha bütük şirketi 1 gün önceden tatile gönderiyordum. hatalı olduğunuda burda okuyunca farkettim.

Tepkiler: mp2934

blackss

Üye
arkadaşlar Windows 10 a yükselttim ama şarjı çok çabuk tükeniyor telefon uyku modundayken de tükeniyor yedekleyeyip sıfırlamak çözüm olurmu acaba?

arkadaşlar Windows 10 a yükselttim ama şarjı çok çabuk tükeniyor telefon uyku modundayken de tükeniyor yedekleyeyip sıfırlamak çözüm olurmu acaba?
Kesinlikle yedekle ve sıfırla o zaman çok değiştiğini göreceksin..

Tepkiler: mp2934
Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü diyor

nasıl takılmayalım? az daha bütük şirketi 1 gün önceden tatile gönderiyordum. hatalı olduğunuda burda okuyunca farkettim.
Cumhuriyet bayramından önceki günün, yarım gün tatil olduğunu belirtmek için yanlışlıkla arife tabirini kullanmış olabilirler

Tepkiler: ON9

braayn

Üye
beyler olutlookda klasörleri dışarı pinleyebiliyormuyuz ?

Arkadaşlar problem Microsoft ta değil sadece. Androide de var aynı sorun. Büyük ihtimalle bizim ülkenin vaktinde yaptığı yanlış hesap sonucu bu

Takvim felan neyse de Lumia 625 uçuyor şuan bu gun şarj ve hız 8.1den bile hızlıydı darısı diğer günlere

Rainesto

Üye
Şarj , fotoğraflar , müzik ve video uygulaması denimi aratıyor

Tepkiler: ThunderblastX
Şarj , fotoğraflar , müzik ve video uygulaması denimi aratıyor
Arada bir çok kısa Sürdürülüyor yada Yükleniyor yazısı hariç 8.1'i hiç aratmıyor 830
Fotoğrafların yenileme için bekletmesi ile zoom olayı sıkıntılı evet ama Groove müzik Mixradio dan çok daha iyi bence

Tepkiler: kamuraN021 ve OnurYurdakul
Sonuna kadar katılıyorum groove müzik. 8.1dekş müzikten daha iyi.