alitpl
Üye
8.1 den geçince sorun olmadığı söyleniyor. Senin 8.yapıda şarj nasıl gidiyordu. 925 yarım saatte %40 50 bitiyordu şimdi 7 8 saatte bitiyorBenim 820 için söylüyorum,9 u yükledikten sonra resetlememe rağmen dün bekleme modunda ısınmalar ve kasmalar yaşayınca 8.1 e döndüm.Ben 8.yapıdan geçmiştim belki de ondandır(Ulan şimdi 8.1 deyim bi de böyle mi denesem)
Bu uygulamanın ne kadar doğru söylediğini nerden biliyorsunuz?lumia 930'da Preview sürüme göre batarya fena sayılmaz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben sık takip ediyorum ve genellikle doğru gösteriyor. Tabi bu verilerden sonra oturup iki saat boyunca oyun oynarsam yanlış göstermesini de sağlarım.Bu uygulamanın ne kadar doğru söylediğini nerden biliyorsunuz?
Lumia 625 %85 10 saat 36 dakika
Yaklaşık 1 yıldır güncelleme vermediklerini hesaba katarsak ben olsam Tp surum vermek yerine wp sahiplerine aylık 5 kg çekirdek yollardım. Şaka bir yana Denimden bu yana ne yapacaktı Microsoft. Eli mahkum yani tp vererek milleti oyalayarak zaman kazanıyor.Adamlar bize vererek iyilik yapıyorlar hem kendilerine hem bizlere ..nankör olmamak lazım .deneme test sürümlerini vermeyebilirlerdi,de.
bulursan banada söler misin bende denieceğimCihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?
Cihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?
dediğin şey bumu https://www.maxicep.com/forum/konu/...-kurma-guncellendi.955290/page-9#post-7722209Cihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?
Cihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?
Windows Phone Recovery Tool ile dönebilirsiniz. İnternet hızına bağlı indirmesi. Zaten yüklemesi 10 dakika sürmüyor.İşlem Düzenle Şikayet
arkadaşlar 8, yapıdan 8,1e nasıl ddöne bilirim 9, yapıyı indiremiyrum lumia 620 tel. birde internet kafeden yapa bilirmiyim
8,1e dönmek çok sürermi
Konunun İlk mesajından Microsoft Mesajlaşma'yı indirin.Ali abi benim telefonda mesajların bildirim sesleri gelmiyordu telefonu sıfırla yaptım mesajlar uygulaması tamamen yok oldu şuan ne mesaj gönderebiliyorum nede mesaj geliyor 9.cu yapıda oldu bu olay
Aynen bubulursan banada söler misin bende denieceğim
dediğin şey bumu https://www.maxicep.com/forum/konu/...-kurma-guncellendi.955290/page-9#post-7722209
Bunu deniyecek misin eğer denersen sonucu yazmayı unutma bende sonuca gore denerimAynen bu
İnternetim yok şuan. 15 güne falan anca deneyebilirimBunu deniyecek misin eğer denersen sonucu yazmayı unutma bende sonuca gore denerim
Bu hata kodunu bilen yok mu0x80242021 hatası nedir ?13 tane uygulamam yüklenmiyor internette de bulamadım
Bence Bi kapat-aç bende düzelmiştiBu hata kodunu bilen yok mu
Kaç defa denedim ve yeni yüklediğim uygulamalar da hata veriyorBence Bi kapat-aç bende düzelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?