BomberMAn TR01
Üye
Bu arada kilit ekran kısmına Ayrıntılı kısmı daha fazla gösteren kısımda seçenekler çoğalmış, örnek ben mesela Hava Durumunu kullanıyorum, gayette güzel belki ilerleyen zamanlarda bakarsınız görsel olarak daha güzel bir görünüm alır (inşallah)
Bu arada; Hızlı Durum kısmında sorun var, uygulama ekliyorum çıkınca tekrar böyle oluyor yani eklenmiyor. MS'nin çalışma stiline hayranım, bir yerden geçte olsa yapıp diğer yerden bozuyorlar
Bende de sadece whatsapp eklenmiyor + hava durumunu ayrıntılı bölüm için seçsem bile kilit ekranında göstermiyor bende
Chorome ile arasında 80-90 puan fark var. En önemlisi bu farkın kapanması. Gerisi boş. MS en azından en iyiyi yakalamalı skorlarda.Microsoft Edge, Yapı 10547 ile Html5'ten 453 Puan alıyor. Yapı 10536'da 439 puandı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft Edge, Yapı 10547 ile Html5'ten 453 Puan alıyor. Yapı 10536'da 439 puandı.
Bir önceki yapıdan itibaren Microsoft Edge için geliştirmelere başlayacaklarını açıklamışlardı. İki yapıda toplam 50 puan arttı HTML5 puanı.Chorome ile arasında 80-90 puan fark var. En önemlisi bu farkın kapanması. Gerisi boş. MS en azından en iyiyi yakalamalı skorlarda.
benim anlamadığım bu mesajlaşmaya 2 güne bir niye güncelleme verirlerki?. hergüncellemeden sonra kurcalıyorum değişen bişi yok. benim mesajlar zaten gidip geliyordu sıkıntı yoktu.Microsoft Mesajlaşma(1.0.12713.0 > 1.0.12715.0) güncellendi.
Maalesef güncelleme bende inmiyor.
Tamam iyi hoş puanlar artıyor ama kullanıcı deneyimi yerlerde. Kullanıcı deneyimi arttırılmalıMicrosoft Edge, Yapı 10547 ile Html5'ten 453 Puan alıyor. Yapı 10536'da 439 puandı.
15.910.18472.0 > 15.918.14122.0Microsoft fotoğraflar güncellendi
Onları kuramazsınız. WP8.1'de kurulup W10'da kullanılabilirler.Hava durumu 8.1'deki gibi görünse ama arka planı istediğimiz gibi değiştirebilsek çok güzel olurdu.Havadurumu bende ayrıntılı durum olarak hem kilit ekranında hemde glancede çalışıyor.L830
Kilit ekranı ayarlarına her girip çıkmanızda hızlı durum merkezinde görünen simgeler seçiminiz kayboluyor ama normalde çalışıyor.bi defa seçmeniz yeterli.bu da bi sorun @Sensation @papakudioflu
@Sensation Glance Background ve Gestures Beta uygulamalarını bulamadım mağazada.Lumia830
15.910.18472.0 > 15.918.14122.0
Onları kuramazsınız. WP8.1'de kurulup W10'da kullanılabilirler.
Telefonunuzu kapatıp-açın.Mağaza da sorun mu var? Bende güncelleme yada yeni indirme yapılmıyor??? L930
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?