ON9
Üye
Söylenenin aksine ben 9. Yapıyı Denimden daha hızlı buldum. Hemen her anlamda daha hızlı. Stabilite konusunda da sıfır kurulum yaptığım için yedekleri de yüklemeden geçtim. Şimdilik sıkıntı yokYa abi dönün 8.1'e hızın ve stabilitenin tadını çıkartın
Ya abi dönün 8.1'e hızın ve stabilitenin tadını çıkartın
Valla benim telefonun saati ve kol saatim Atölye'nin borusuyla birebir aynı bir kaç saniye fark var. @YasirTaHazal bilir. Atolyenin saati şaşmaz.Arkadaşlar iş yerimdeki pc nin(xp pro)saati ile benim telefonun (1520 w10m 9..yapı)saati arasında 2.5 dakika fark var,telefonun saati 2.5 dk geride.ikisinin de saat ayarları tamam kontrol ettim.bu durumla karşılaşan oldumu arkadaşlar.
Benimde tek sıkıntı wifi yi açınca şarjı su gibi içmesiSöylenenin aksine ben 9. Yapıyı Denimden daha hızlı buldum. Hemen her anlamda daha hızlı. Stabilite konusunda da sıfır kurulum yaptığım için yedekleri de yüklemeden geçtim. Şimdilik sıkıntı yok
Valla benim telefonun saati ve kol saatim Atölye'nin borusuyla birebir aynı bir kaç saniye fark var. @YasirTaHazal bilir. Atolyenin saati şaşmaz.
Söylenenin aksine ben 9. Yapıyı Denimden daha hızlı buldum. Hemen her anlamda daha hızlı. Stabilite konusunda da sıfır kurulum yaptığım için yedekleri de yüklemeden geçtim. Şimdilik sıkıntı yok
Bu arada uygulama güncellemeleri koptu gidiyor.Microsoft Mesajlaşma(1.0.12713.0 > ?) güncellendi.
Maalesef güncelleme bende inmiyor.
1.0.12715.0 oldu.Microsoft Mesajlaşma(1.0.12713.0 > ?) güncellendi.
Maalesef güncelleme bende inmiyor.
Kopsun kopsun,birde şu mağazaya el atsalar(kitaplığım kısmı özellikle çok sıkıntılı idi).ayrıca şu arka planda açık olan uygulamaları tek dokunuşla kapatma olayı da çok önemli.Bu arada uygulama güncellemeleri koptu gidiyor.
Telefonu kapatıp açınca indi.@Sensation Microsoft Mesajlaşma bende sorunsuz indi.
Bide şu batarya denimdeki gibi olsa tadından yenmezTek isteğim whatsappın tasarımının değişmesi, Facebook ve Twitterın tam fonksiyonlu çalışması
Yapılabilecek ne varsa önerildi sana ama hala aynı ise ,çok iistemesende sıfırlama yapmak durumundasın.arkadaşlar yukarıda bahsetmiştim göz atma ekranı ve çift tık çalışmıyor,bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı ?
Sıfırlamada yaptım işe yaramamıştı ancak şimdi sorunu çözdümYapılabilecek ne varsa önerildi sana ama hala aynı ise ,çok iistemesende sıfırlama yapmak durumundasın.
Daha da gelmeyecek ise Olsunler daha iyiNawzilin dediklerine göre Windows 10la beraber tamamıyla yenilenmiş Facebook uygulaması gelecekmiş
Microsoft Edge'de adres çubuğuna ms-callrecording: on yazıp enterleyin.
Henüz aktif değil ama arama kaydının yakında geleceğinin göstergesi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?