papakudioflu
Emekli Yönetici
PC gibi 10240 verecekler demekki. Tabii onu da stabilite konusunda iyileştirmişlerdir.Yani biz final sürümden ilerdeyiz şaka gibi..final sürümde ne var ki o zaman? ilerde olan sürümlerde bile bir şey yok ki,doğru mu anlamışım @papakudioflu
Vallahi bunun böyle anlaşılacağını biliyordum. Aslında tam aksine. Biz şu anda alfa, Beta, delta değil gerçek bir sürüm bile kullanmıyoruz. Bizim kullandıklarımız gerçekte Yapı 10240 için hazırlanan yamaların test edildiği bir derleme.Yani biz final sürümden ilerdeyiz şaka gibi..final sürümde ne var ki o zaman? ilerde olan sürümlerde bile bir şey yok ki,doğru mu anlamışım @papakudioflu
Ohh be şimdi rahatladım ve de sevindim,eyvallah.Vallahi bunun böyle anlaşılacağını biliyordum. Aslında tam aksine. Biz şu anda alfa, Beta, delta değil gerçek bir sürüm bile kullanmıyoruz. Bizim kullandıklarımız gerçekte Yapı 10240 için hazırlanan yamaların test edildiği bir derleme.
Yani sonuç olarak bu çektiğimiz çileler hepsi Yapı 10240'ta daha sorunsuz olması için. Bu yapılarda test edilip onaylanan kodlar, Yapı 10240'ta yani Windows 10 Mobile Threshold 1'e ekleniyor.
Zaten biraz düşünürseniz bir önceki yapıda çözülen sorunların başka bir yapıda nüksetmesi ya da farklı bir sorunun ortaya çıkması tamamen bu nedenden kaynaklanıyor.
O zaman neden verilmiyor tam surum? Ayrıca bilgi nereden?Vallahi bunun böyle anlaşılacağını biliyordum. Aslında tam aksine. Biz şu anda alfa, Beta, delta değil gerçek bir sürüm bile kullanmıyoruz. Bizim kullandıklarımız gerçekte Yapı 10240 için hazırlanan yamaların test edildiği bir derleme.
Yani sonuç olarak bu çektiğimiz çileler hepsi Yapı 10240'ta daha sorunsuz olması için. Bu yapılarda test edilip onaylanan kodlar, Yapı 10240'ta yani Windows 10 Mobile Threshold 1'e ekleniyor.
Zaten biraz düşünürseniz bir önceki yapıda çözülen sorunların başka bir yapıda nüksetmesi ya da farklı bir sorunun ortaya çıkması tamamen bu nedenden kaynaklanıyor.
Yeminle bir sürü kişi bu habere çok rahatlamıştır. Aynen benim şuan rahatladığım gibi.Vallahi bunun böyle anlaşılacağını biliyordum. Aslında tam aksine. Biz şu anda alfa, Beta, delta değil gerçek bir sürüm bile kullanmıyoruz. Bizim kullandıklarımız gerçekte Yapı 10240 için hazırlanan yamaların test edildiği bir derleme.
Bilgi resmi değil ama sağlam bir kaynak. Tabiki yanılma payı vardır ama büyük oranda doğru.O zaman neden verilmiyor tam surum? Ayrıca bilgi nereden?
dur tahmin edeyim kararlı sürüm geldiğinde biz insider'lar tekrar 8.1 e dönüp kararlı sürümü yükleyeceğiz dimi?Şimdi bişey öğrendim ama burada nasıl açıklanır bilmiyorum
Kısaca; aslında Windows Insider kullanıcıları gerçek anlamda sistemin çok ileri yapılarını kullanıyormuş. Windows 10 Mobile kararlı sürümü Yapı 10240 derlemesi olacak yayınlanacak ve bu derleme Windows 10 Mobile TH1 adı ile yeni çıkacak cihazlarda da yüklü olarak gelecekmiş.
Şuan bu kullandığım sistem azda olsa stabil peki ya derleme ? Abow :-oVallahi bunun böyle anlaşılacağını biliyordum. Aslında tam aksine. Biz şu anda alfa, Beta, delta değil gerçek bir sürüm bile kullanmıyoruz. Bizim kullandıklarımız gerçekte Yapı 10240 için hazırlanan yamaların test edildiği bir derleme.
Aklımı okudun yeminlendur tahmin edeyim kararlı sürüm geldiğinde biz insider'lar tekrar 8.1 e dönüp kararlı sürümü yükleyeceğiz dimi?
Bende de sadece whatsapp eklenmiyor + hava durumunu ayrıntılı bölüm için seçsem bile kilit ekranında göstermiyor bendeBu arada kilit ekran kısmına Ayrıntılı kısmı daha fazla gösteren kısımda seçenekler çoğalmış, örnek ben mesela Hava Durumunu kullanıyorum, gayette güzel belki ilerleyen zamanlarda bakarsınız görsel olarak daha güzel bir görünüm alır (inşallah)
Bu arada; Hızlı Durum kısmında sorun var, uygulama ekliyorum çıkınca tekrar böyle oluyor yani eklenmiyor. MS'nin çalışma stiline hayranım, bir yerden geçte olsa yapıp diğer yerden bozuyorlar
Aslında anlatılmak istenen şu bence, bizim denediklerimiz asıl gövde ile alakası olmayan parçalar.iyi ve sağlıklı olan kodlar ana gövdeye monte ediliyor.sanırım biz finali aldığımızda bunlarda nereden çıktı biz bunları hiç denemedik diyebileceğimiz özellikler olacak.anlaşılan o ki bu windows phone dan adam olmayacak. final sürüm eski yapılarla ortaya çıkacaksa özellik olarak bişey beklemeyin daha.
hayır yani adam niye windows 10 a geçecek bir sebep var mı? mal gibi çalışan edgeye mi aşık olacak.yada tam ekran duvar kağıdı yapmak için mi?
2010 dan beri temel şeyleri veremediler daha da diğer platformalara destek veriyorlar.biz daha çook bekleriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?