Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Vallahi böyle giderse bana yeterli .tabii daha sonralarını bilemem .pazar sabahı yurt dışına gidiyorum orada lumia bulabilecekmiyim bakalım..

Bende genelde iyi,ufak tefek sorunlar çıkıyor ama oda normal. Neticede kullandığımız surum tp.

Teli sıfırladım ama hala takvim kutucuğu boş
biraz bekleyin bazı özellkler hemen gelmiyor. bendede ilk saatlerde tarhi göstermiyordu sanırım 2. gün gösterdiğini fark ettim. Outlook daha bugün gelen mailleri kutucukta gösermye başladı ayrıca rehberdede kişilerin facebook profil fotoğraflarıda bugün göründü ilk kez.

Tepkiler: bozkirdangelen ve skynet
Landspace başlangıç ekranı gelecekti ne oldu o iş ?

Varsayılan kamera ayarını değiştiremiyorum.Lumia camera sönük görünüyor.ms camera yapacam ama olmuyor.

hocam 830 da kapı gibi glance var napıcaksınız trafik lambası gibi yanıp sönen ışığı?

Var ama o da doğru düzgün çalışmıyor ki

lumia 1020 için lumia camera olmadığı zaman tp sürümü bir işe yaramıyor.
tekrardan 8.1 e dönüyorum. fakat şimdi de Windows Phone Recovery Tool yüklenirken hata veriyor.
kafayı yemek üzereyim...

-_SEFA_-

Üye
lumia 1020 için lumia camera olmadığı zaman tp sürümü bir işe yaramıyor.
tekrardan 8.1 e dönüyorum. fakat şimdi de Windows Phone Recovery Tool yüklenirken hata veriyor.
kafayı yemek üzereyim...
dostum yapmaya çalış yapamazsan söyle sana nıkia software recovery for retail i upload edeyim. Onunla halledersin...

zaakaan

Üye
Hala MultiScreen ile ilgili gelişme yok. Bir yazıklar olsun çekeyim Gabe'e.

Pc için 10547 yayınlandı
walla ben orada fasttaydım en son insider sürümünde başım baya ağrıdı slow yapıya gçtim birkez daha başım ağrırsa pc de insider falan takip etmem. telde yeteri kadar eziyet çekiyorum. pcde hiç çekemem. resmen kobay olduk. şu insider olaylarını birazda parayla sattıkları ürünlerde beleşe yapsınlarda oradan nemalansak hiç fena olmayacak aslında.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Edge'de adres çubuğuna ms-callrecording: on yazıp enterleyin.
Henüz aktif değil ama arama kaydının yakında geleceğinin göstergesi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: sfgnrl, Esendağlı ve OnurYurdakul