Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Salak 1 durum. Geriye de dönemiyorum 8.1 e ..1004 de yükleyemiyorum .çakıldık kaldık

skynet

Üye
Takvim kutucuğunda bende hala tarih görünmüyor 512'li cihazlara gelmedi herhalde

papakudioflu

Emekli Yönetici
En önemlisini atlamışsın. Ekstra takvim ekleme gelmiş. Şimdilik farklı dillerde mevcut. İnşallah Google takvim ekleme de gelir.

Led'i olmayıp da Windows ikon tuşları yanan cihazlara bildirim özelliği verebilirler mi peki? Bildirim gelince hafifçe yanıp sönecek..
@Sensation, @bulutsuzgece, @papakudioflu
Bugün olmasa bile registry editör hack yöntemi ile yapılabilir.

Tepkiler: BLasTeaR, Sensation, sfgnrl ve 1 kişi daha
önceki sayfalardan birinde ali kemal nasıl geri getirilceğini anlatmıştı. Yada direk benim gibi skyoe mesajlaşmayı indirim kullanabilirsin
Teşekkürler kontrol edeyim skipe veya whatsap da sorun yok da ama herkesse,de yok neyse bir arama yapayım. Teşekkürler..

Tepkiler: sfgnrl
Gece saat 2 sıralarında şarjdan çektim.
Şu an şarj durumu: %93 (L 640 XL)

Konunun ilk mesajında var ordan indirebilirsiniz.
Tekrar buraya copy edeyim.. çok lazım oluyor..
Mağaza'da aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları:
Microsoft Mesajlaşma:
Messaging Skype Beta:
Photos Add-ins:
Nearby Numbers:
Mağaza:

Tepkiler: sahanemir
Teşekkür ederim oldu şimdi ..alakanız için teşekkürler.

enessrsy

Üye
Sorun yapılarda değil pildeymiş, sizce pili alsam kendim değiştirebilir miyim birazcık anlarım bu işlerden? Artık şarjdayken bile geriliyor yüzde seviyesi kapanıp açılmayacak ondan korkuyorum..

Mesaj işi oldu teşekkürler..1 de nasıl 1004 e veya 8.1 dönebilirim onu bilen var mı ? ...1520

skynet

Üye
Teli sıfırladım güncellemeler de here+ hata veriyor silemiyorum da bunu nasıl düzeltebilirim
---
5-6 defa deneme sonucunda neyse yüklendi

Son düzenleme:
Yapı ..işletim sistem sürümü 1003 verilmiş hata görülerek. 1004 verilmişti. .ben de bu sürüme. Dönmek. İstiyorum ama her seferinde hata veriyor .bunun üzerine. 8.1 dönmek istesemde b.sayardan usb yi takın ibaresi çıkıyor

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1003'ten 1004'e 8.1'e dönerek geçilebilir. Bir süre sonra telefonum bulunamadı çıkıyor ona tıklayın. Ondan sonra ses kısma+güç tuşlarına 10 saniye basılı tutun, algılanacak. İndirme görünecek ama Nokia yazısından sonra telefon açılana kadar indirmeyi onaylamayın.

Arkadaşlar arka plan da açık kalan uygulamaların hepsini birden kapatabilmek için bir çalışma yapıyor mu bu ms,hiç muhabbeti olmuyor da.

Cihaz şu an 1000 derece falan