sahanemir
Üye
En önemlisini atlamışsın. Ekstra takvim ekleme gelmiş. Şimdilik farklı dillerde mevcut. İnşallah Google takvim ekleme de gelir.Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:
- En önemlisi artık arka planı siyah da yapabiliyoruz.
- Kişiselleştirme bölümü eklenmiş. Birçok renk seçimi yapılabiliyor.
- Takvim kutucuğunda tekrar tarih görünmeye başladı.
- Hamburger menüden çoğu şey aşağı menüye alınmış.
- Hesaplar arasında geçiş kolaylaştırılmış.
- Posta ve takvim uygulamaları arasında geçiş kaldırılmış.
- E-postanın en soluna tıklayınca artık çoklu seçilebiliyor. (WP8.1'in temel özelliği)
Bugün olmasa bile registry editör hack yöntemi ile yapılabilir.Led'i olmayıp da Windows ikon tuşları yanan cihazlara bildirim özelliği verebilirler mi peki? Bildirim gelince hafifçe yanıp sönecek..
@Sensation, @bulutsuzgece, @papakudioflu
hocam 830 da kapı gibi glance var napıcaksınız trafik lambası gibi yanıp sönen ışığı?Hocam lumia 830 bu bildirim isigini alacak mi ? Bir bilgin var mi
Teşekkürler kontrol edeyim skipe veya whatsap da sorun yok da ama herkesse,de yok neyse bir arama yapayım. Teşekkürler..önceki sayfalardan birinde ali kemal nasıl geri getirilceğini anlatmıştı. Yada direk benim gibi skyoe mesajlaşmayı indirim kullanabilirsin
geldi benim l 520 de gösteriyor.Takvim kutucuğunda bende hala tarih görünmüyor512'li cihazlara gelmedi herhalde
O zaman ben telefonu tekrar bir sıfırlayayımgeldi benim l 520 de gösteriyor.
Konunun ilk mesajında var ordan indirebilirsiniz.Mesajlar kayboldu bakalım güncellemelerden sonra geri gelecek mi şu ana mesaj yok ilk defa başıma geliyor
Tekrar buraya copy edeyim.. çok lazım oluyor..Konunun ilk mesajında var ordan indirebilirsiniz.
Windows Phone Recovery Tool ile döndüm. 1004'e dönmek nedir?Mesaj işi oldu teşekkürler..1 de nasıl 1004 e veya 8.1 dönebilirim onu bilen var mı ? ...1520
1003'ten 1004'e 8.1'e dönerek geçilebilir. Bir süre sonra telefonum bulunamadı çıkıyor ona tıklayın. Ondan sonra ses kısma+güç tuşlarına 10 saniye basılı tutun, algılanacak. İndirme görünecek ama Nokia yazısından sonra telefon açılana kadar indirmeyi onaylamayın.Yapı..işletim sistem sürümü 1003 verilmiş hata görülerek. 1004 verilmişti. .ben de bu sürüme. Dönmek. İstiyorum ama her seferinde hata veriyor .bunun üzerine. 8.1 dönmek istesemde b.sayardan usb yi takın ibaresi çıkıyor
Teli sıfırladım ama hala takvim kutucuğu boşO zaman ben telefonu tekrar bir sıfırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?