Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.

Valla ben Gabe'in yalancısıyım
Oh sonunda bildirim ışığım çalışmaya başlayacak. En çok beklediğim özellik. Umarım birden fazla renk desteği vardır.

dakamon

Üye
O değilde artık dişimizin kovuğunu doldurmayan şeyler oluyor. E bu haldeyken son hali yayınlansa kimde heyecan yaratacaklar. Zaten kaç milyon kişi kullandı eskitti win10 u. Bi anlamda iyi bir anlamda çok saçma oluyor gibi bu insider programı. Win10 mobile tanıtımında kimsenin bilmediği yenilikçi özellikler tanıtılmazsa sıradan bir çinli firmanın telefon tanıtımı kadar konuşulacaktır. İyice sıkıcı olmaya başladı ms. Eskiden daha bi heyecan vardı.

Abi windows 10 mobile 8.1 kadar stabil olsun bu heyecan bana yeter. Bide cortana Türkçe olursa dadundan yinmez

Tepkiler: suyunsesi

4MaGuS

Üye
valla bende baya sıkıntılar var sıfırlama yapsam mı acaba yoksa .1 mi dönsem diye ciddi ciddi düşünüyorum yarın bakalım karar vericem büyük ihtimal 8.1 e dönücem ama tp sürümlerinde seviyorum baya kısayollar falan var zorlanacam şimdi

braayn

Üye
Benim L1520 daha Win 10m tadına bakmadı o nedenle heyecan bende doruklarda bildirim özelliğini benim L1520 kullanmadıktan sonra ne yapayım o özelliği aşık veyselin dediği gibi ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça.

Tepkiler: OnurYurdakul ve Esendağlı
Bende baya sıkıntı yaşamıştım sıfırlayınca telefon çok rahatladı gayet iyi şu anda.sıfırlamadıysan önce sıfırlamayı dene yok yine sorunlar devam ederse dönersin 8.1e.

Tepkiler: BLasTeaR

dücane

Üye
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.

Valla ben Gabe'in yalancısıyım

Hocam lumia 830 bu bildirim isigini alacak mi ? Bir bilgin var mi

yok abi fasttan hayırlı bişe çıkmadı, bu bayram da WP8 ile yola devam

uygulama açısından sormuştum bundan önceki yapıda sıfırladım lumia selfie uygulaması mağazada yoktu 8.1 mağazasında var win10 da yok

Lumia Selfie

Ds l

Windows hesap makinesi ve Windows kamera güncellendi.
Windows Hesap Makinesi
Windows Kamera

Son düzenleme:
Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows hesap makinesi ve Windows kamera güncellendi.
Windows Hesap Makinesi
Windows Kamera
Hesap Makinesi (10.1508.14020.0 > 10.1509.14010.0)
Kamera (5.54.2001.0 > 5.54.2002.0)
İkisinde de fark göremedim.

Son düzenleme:
Tepkiler: Esendağlı