Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Oh sonunda bildirim ışığım çalışmaya başlayacak. En çok beklediğim özellik. Umarım birden fazla renk desteği vardır.Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.
Valla ben Gabe'in yalancısıyım
Ekle diyince atıyor ?Nasıl olmuyor ya ? Dediğim yere gelince ilk önce Microsoft/Hotmail şifreni gireceksin sonra Pin girme ekranı gelecek.
Abi windows 10 mobile 8.1 kadar stabil olsun bu heyecan bana yeter. Bide cortana Türkçe olursa dadundan yinmezO değilde artık dişimizin kovuğunu doldurmayan şeyler oluyor. E bu haldeyken son hali yayınlansa kimde heyecan yaratacaklar. Zaten kaç milyon kişi kullandı eskitti win10 u. Bi anlamda iyi bir anlamda çok saçma oluyor gibi bu insider programı. Win10 mobile tanıtımında kimsenin bilmediği yenilikçi özellikler tanıtılmazsa sıradan bir çinli firmanın telefon tanıtımı kadar konuşulacaktır. İyice sıkıcı olmaya başladı ms. Eskiden daha bi heyecan vardı.
Benim L1520 daha Win 10m tadına bakmadı o nedenle heyecan bende doruklardaO değilde artık dişimizin kovuğunu doldurmayan şeyler oluyor. E bu haldeyken son hali yayınlansa kimde heyecan yaratacaklar. Zaten kaç milyon kişi kullandı eskitti win10 u. Bi anlamda iyi bir anlamda çok saçma oluyor gibi bu insider programı. Win10 mobile tanıtımında kimsenin bilmediği yenilikçi özellikler tanıtılmazsa sıradan bir çinli firmanın telefon tanıtımı kadar konuşulacaktır. İyice sıkıcı olmaya başladı ms. Eskiden daha bi heyecan vardı.
Bende baya sıkıntı yaşamıştım sıfırlayınca telefon çok rahatladı gayet iyi şu anda.sıfırlamadıysan önce sıfırlamayı dene yok yine sorunlar devam ederse dönersin 8.1e.valla bende baya sıkıntılar var sıfırlama yapsam mı acaba yoksa .1 mi dönsem diye ciddi ciddi düşünüyorum yarın bakalım karar vericem büyük ihtimal 8.1 e dönücem ama tp sürümlerinde seviyorum baya kısayollar falan var zorlanacam şimdi
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.
Valla ben Gabe'in yalancısıyım
uygulama açısından sormuştum bundan önceki yapıda sıfırladım lumia selfie uygulaması mağazada yoktu 8.1 mağazasında var win10 da yok
Sadece 735 ve 930'da var donanım.Hocam lumia 830 bu bildirim isigini alacak mi ? Bir bilgin var mi
Oh sonunda bildirim ışığım çalışmaya başlayacak. En çok beklediğim özellik. Umarım birden fazla renk desteği vardır.
Sadece 735 ve 930'da var donanım.
Sadece 735 ve 930'da var donanım.
Sen 9.yapıyı yükledikten sonra cihazı sıfırlamamışsın,yemezlerLumia Selfie
Ds lLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen 9.yapıyı yükledikten sonra cihazı sıfırlamamışsın,yemezler
sıfırlamada önce bende de vardı istersen bi sıfırla telefonuLumia Selfie
Ds lLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hesap Makinesi (10.1508.14020.0 > 10.1509.14010.0)Windows hesap makinesi ve Windows kamera güncellendi.
Windows Hesap MakinesiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows KameraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok ben iyiyim böylesıfırlamada önce bende de vardı istersen bi sıfırla telefonu
Windows hesap makinesi ve Windows kamera güncellendi.
Windows Hesap MakinesiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows KameraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?