Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

L625 TE kilit ekranının 3sn geç gelmesinden başka hiç bir sorunum yok. Ha birde ufak takılmalar oluyor. Bu arada edge vasat

Tepkiler: bozkirdangelen

skynet

Üye
Bu yapıda sevdiğim tek şey klavye

skynet

Üye
Tanıtıma kadar artık yeni yapı gelmez her halde

Edge'e lanet olsun. Bu nasıl tarayıcı ya

Tepkiler: skynet
Tanıtıma kadar artık yeni yapı gelmez her halde
Son bir kez daha gelir,
Bu gelen yapı da optimize edilmiş, daha stabil ve çok kullanıcının denemesine açılmış olarak
geri dönüşümünden yararlanabilecekleri bir yoğunluk isteyebilirler.

iOS 9 çıktı. Daha serverlara sunulmadan bütün programlar ios9a uygun güncellendi. Bizde daha whatsapp 8.1e uyumlu değil

Tepkiler: Rainesto

EgeOgmen

Üye

Ben Mağazayı indiremiyorum acil yardıııııım
Burdan da indiremedim mağazayı format atacağım

iOS 9 çıktı. Daha serverlara sunulmadan bütün programlar ios9a uygun güncellendi. Bizde daha whatsapp 8.1e uyumlu değil
biraz once diğer sistemlere ve çıkan cihazlara baktımda at gozluğu ile sadece wp ye bakıyor pencerem neler çıkmış neler

Tepkiler: bilalbilik
MS'ye olan güvenim gün geçtikçe azalıyor. 9.yapı için gabe çok iyi falan diyodu, 8.yapıdan direkt yükseltebilirsiniz diyordu, geçen gun olanları gördük, 8.1 e dönmeden geçebilen birkaç kişi anca.

skynet

Üye
Arkadaş forumda dolaşmak resmen işkence edge'de ;[ Konuya tıklıyorum tepki vermiyor giriş ekranına tıklıyorum yine aynı resmen çin işkencesi nette gezmek

Tepkiler: BLasTeaR
biraz once diğer sistemlere ve çıkan cihazlara baktımda at gozluğu ile sadece wp ye bakıyor pencerem neler çıkmış neler
doğru söylüyorsunuz hocamda diğer sistemlerde snap 800 lü bir cihazla snap 200 lü bir cihazın kullandığı uygulamaları geçtim işletim sistemi bile dağlar kadar farklı. aynı donanıma sahip bir üreticinin cihazı güncelleme alırken bir diğeri almaya biliyor. gidip ios a 2000tl bayılacak halimde yok mecbur devam ms e.

ogzhnoTr

Üye
Uygulamaların uyumlu olmaması microsoftla ilgili değilki. Appleın uyumlu yapın diye para bastığını hiç sanmıyorum

Arkadaşlar, yeni bir sorun buldum,
başlangıç ekranında bir uygulamayı kaldırıyoruz,
ardından da pişman olup, ya da vazgeçip yeniden başlangı ekranına getirmek istiyoruz.
Ancak, Başlangıç ekranına uygulamaya dokunup getirmek istediğinizde pasif duruyor ve işlem yaptırtmıyor..
7 nci yapıda böyle bir şey vardı , ancak çözümü de vardı.. Hatırlayanınız var mı?

NOT: Tamam farklı bir çözüm buldum.. Tüm uygulamaları kaldırıp yeniden attım..

1020'de 8.1 denim var hala.mesajda belirttiğim gibi 830'a yükledim win10'u.yanlış anlaşılmasın.

Kesinlikle 9. yapıya geçmenizi tavsiye ederim ama 8. yapıdan değil.NSU ile 8.1'e dönün ve temiz kurulum yapın

Tepkiler: ogzhnoTr ve bozkirdangelen
1020'de 8.1 denim var hala.mesajda belirttiğim gibi 830'a yükledim win10'u.yanlış anlaşılmasın.

Kesinlikle 9. yapıya geçmenizi tavsiye ederim ama 8. yapıdan değil.NSU ile 8.1'e dönün ve temiz kurulum yapın
8 .1 e dönmeyi göze alamayıp, yeni bir telefon alıp direkt ondan geçtim : )

Tepkiler: YasirTaHazal
Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 9. yapıda,ben başaramadım.

Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 10. yapıda,ben başaramadım.
Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 10. yapıda,ben başaramadım.
Ses'e giriş yaptıktan sonra, alt kısmında ÖZEL ZİL SESLERİNİ NASIL EDİNECEĞİNİZİ ÖĞRENİN diye bir açıklama butonu var, oraya basıldığı zaman 8.1 de zil sesi nasıl yapılır oraya yönlendirmiş.