csH
Üye
Elle tutulur bir gelişme yok muoradaki şartları kimsenin okuduğunu sanmam, ayrıca benzer yazıları normal sürümde bile yazıyorlar geçtim insider sürümleri. ben pc dede insider kullandım ama hiçbir sıkıntı çekmedim. telefonda ise durum rezalet gibi bir şey. insider ı herkese açıp birde beğenmiyorsanız yüklemeyin demek işin kolayına kaçmaktır. 8.1 bir eksikliklerle dolu bir sistem farkında olanları ve bu durumdan şikayetçi onları da şimdilik insider sürümleri ile oyalıyor resmen. ha başta bende ok dim duruma ama 6 ay oldu herhalde 1. sinden itibaren hala elle tutulur bir gelişme yok üzücü olan budur. sitem edilmesinin nedeni de budur. MS beğenmiyorsanız benim telefonu almayın diyemeyeceği gibi beğenmiyorsanız yüklemeyin de diyemez.
Telefonu zaten modem olarak kullanabiliyoruz kablosuz varken kabloluya gerek var mı başka ne avantajı var9 ncu veya yeni yapı dediğimiz TP de en çok beklentim:
“USB Tethering” (Yani Android’den tanıdığımız, kablo ile telefondaki internet paketini bilgisayarda kullanabilmenizi veya telefonu wi-fi adaptörü olarak kullanabilmenizi sağlayan özellik) özelliğinin gelmesi...
Bu özellik çok lazım oluyor..
O da olur, ama şimdilik en aciliyet taşıyanı Cep teki interneti Bilgisayar da kullanmak.. Tabi bu benim daha hoşuma gider : ) )Pc deki neti telde kullansak daha çok hoşuma gider benim
Pc deki neti telde kullansak daha çok hoşuma gider benim
İnsan hangi halde ise her şeyi kendi haline göre yorumlarmış : ) )Elle tutulur bir gelişme yok mu
Telefonu zaten modem olarak kullanabiliyoruz kablosuz varken kabloluya gerek var mı başka ne avantajı var
Elle tutulur bir gelişme yok mu
Telefonu zaten modem olarak kullanabiliyoruz kablosuz varken kabloluya gerek var mı başka ne avantajı var
Pozitif olalım ki, iyi şeyler gelsin..merak ediyorum bende ne şekil gelecek .bekleriz problem yok zaten başka çare de yok..
kendi cihazıma göre konuşuyorum,8.yapıyı kullanmamak için bir neden göremiyorum.ama bu kadar durduktan sonra sanırım bugün yada en geç bu hafta sonuna kadar 9. yapı gelecek bekle derimHüseyin abi, merhaba.
Bende de L1520 var. Uygulama/dizayn tam istediğim gibi yaptım şuan iyi ama son yapıyı kursam mı acaba ne diyorsun abi? Standart ve diğer fav. uygulama/oyunlarda sıkıntı var mı? geçişler nasıl?
Çevirisi bu mu yani,sanki bu gün yeni yapı yok ama yetiştirebilmek için hafta içi geç saatlere kadar çalışacağız dedi diye anladım ben google çeviridenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAul:
No new builds today, but we are trying *very* hard to get a build out this week. Will be working late nights
Yeni yapıya 8.1 den doğrudan geçiş yapılabilecekmiş.
bu gün paylaşılan bir şey değil bu eski bu gün için bir şey belirtmedi daha gabeÇevirisi bu mu yani,sanki bu gün yeni yapı yok ama yetiştirebilmek için hafta içi geç saatlere kadar çalışacağız dedi diye anladım ben google çeviriden
Güzel soru, cevap basit cepteki paketi kullanmadan uygulama oyun yazılım vs indirebilmek içinNeti olan PC'nin başındayken niye küçük ekranda telefondan internete girmeye çalışıyorsun
Çevirisi o değil zaten ilk tweetten bende senin dediğin gibi anladım, 8.1 den doğrudan yükseltme yapması ayrı bir tweet.Çevirisi bu mu yani,sanki bu gün yeni yapı yok ama yetiştirebilmek için hafta içi geç saatlere kadar çalışacağız dedi diye anladım ben google çeviriden
bu gün paylaşılan bir şey değil bu eski bu gün için bir şey belirtmedi daha gabe
Adam 4 gündür kayıp. Eski yazdıkları buÇevirisi bu mu yani,sanki bu gün yeni yapı yok ama yetiştirebilmek için hafta içi geç saatlere kadar çalışacağız dedi diye anladım ben google çeviriden
Az önce yazdı bunu. Tatil yapmışAdam 4 gündür kayıp. Eski yazdıkları bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?