Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

ogzhnoTr

Üye
Bakalım o kadar süre devam edebilmeyi başarabilecek misiniz?
Sakladığım bir netaş var en az 7 yıl olmuştur.
Şimdi bakıyorum da bana çağlar öncesinin bir cihazı gibi geliyor.

Sadece whatsapp kullandığım için sıkıntı olmuyor

bence bu hafta da gelmez yeni yapı

Bay H

Üye
İlginç bir şekilde 10240 numaralı yapının mobil tarafta da RTM sürümü olabileceğine dair söylentiler var.

Yeni lisans sözleşmesinin eklendiği aktarılıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı

ogzhnoTr

Üye
rtm ne oluyor

braayn

Üye
RTM sürümü tam olarak nedir?

Eğer doğruysa 8.yapı beklenilenden daha oturmuş ve stabil bir şekilde gelecek o zaman.

Sanırım çoğaltılmaya hazır sürüm gibi birşey oluyor yani final diyebiliriz (ready to manufacture)

Tepkiler: Esendağlı ve ogzhnoTr

papakudioflu

Emekli Yönetici
Böyle bir şey olursa en kötü ihtimalle bu ay sonunda final sürümü verilir. Zaten İFA'da yeni cihazlar tanıtılacak söylentileri var. Yeni cihazlar da Windows 10 tamamlandıktan sonra tanıtılacağına göre bu söylenti doğru olabilir.

Tepkiler: OnurYurdakul, suyunsesi, Esendağlı ve 2 diğerleri

ogzhnoTr

Üye

Final kasımda söylentileri boş o zaman

Bay H

Üye
Abi zaten yaz döneminde son halinin operatörlere gönderileceği söyleniyordu, yaz döneminin bitmesine de pek bir şey kalmadı; büyük ihtimalle bu söylenti doğru çıkacak. Daha sonrasında ise sürekli hata giderme güncellemeleri gelecektir.

Bilemeyiz belki de bu söylentiler boştur. Eğer Yapı 10240 bu hafta gelirse ki öyle görünüyor, yapının durumuna göre karar verilecektir.
Windows Mobile işletim sistemi ile yeni cihazların tanıtımı birlikte ya da yakın günlerde yapılma ihtimali yüksek görünüyor.
Şimdiye kadar yani özellikle 820, 920 gibi cihazların tanıtımında gösterilen özen, reklam gibi tanıtım etkinlikleri
sonradan piyasaya sürülen(1520, L640 ) modellerde yapılmadı.
Bundan anladığım geçiştirmek için sanki birkaç cihaz tanıtıldı hepsi bu..
Windows 10 Bilgisayarlar için yolunda gidiyor ve sistem rayına oturdu.. kolay değil büyük değişiklikler yaptılar, hem de telefon ve bilgisayarlarla ilgili..
Şimdi her şey yolunda olduğuna göre artık Windows mobile yüklü yeni nesil telefonlar sistemle birlikte yeni cihazlarla kapıda bekliyor ...

Ve de çok daha etkili bir pazarlama ve reklam stratejisi de başlasın artık

papakudioflu

Emekli Yönetici
Onların kast ettiği yaz dönemi 20 Eylül civarında bitiyor.

Son birkaç haftadır sitenin sadece bu bölümünü takip eder oldum. Çok ayıp çok. Derhal diğer bölümlerini de gezmeye başlıyorum

Cuma'ya daha çok var..
En iyisi buradan gidelim de yeni yapı biz yokken gelsin.
Neme lazım fazla yüz vermeye de gelmez..

Tepkiler: sahanemir