Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün gelir diya aklında geçiren oldu mu hiç
Benden başka

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bugün gelir diya aklında geçiren oldu mu hiç
Benden başka
Senden başka aklından geçiren yokmuş : ))
Ama bugün "Acaba ne zaman gelir" diye düşünen varmı diye soracak olursan.. Evet ben varım.. Ve sonun da Gün Cuma günü demişimdir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Demin bizim gabi'ş salı ve peşembeyi işaret etti twitter da

skynet

Üye
artık gelse geşsem sıkıldım 8.1 den

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu gün bir şey fark ettim telefona kilit koydumda daha önceden başlan gıç bazen geç açılma sorunu vardı bu halde olmuyor gibi, birde daha önemlisi telefonu çift tık ile uyandırıp hiç bir şey yapmadan bekleyince telefon otmatik kitlenmiyor (normalde 30sn ayarlı ve ana menüde kitleniyor) değişik bir sorun bu gün fark ettim sizde de böyle oluyormu eğer oluyorsa geri bildirim yapın ben yaptım

Son düzenleme:
sahanemir

sahanemir

Üye
hiç bir zaman hiç bir cihazımda kilit kullanmadım bana göre vakit kaybı onun için yorum yapamayacağım..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bugün arkadaşım 3 yıllık lumia'ma yavaş telefon dedi şaşırdım.Tabi o 3 yıllık olduğunu bilmiyor ama yavaş demesi şaşırttı.Program geçişleri yavaş eskisi gibi değil ama menüde gezerken dedi bunu

efeler12

efeler12

Üye
Bugün arkadaşım 3 yıllık lumia'ma yavaş telefon dedi şaşırdım.Tabi o 3 yıllık olduğunu bilmiyor ama yavaş demesi şaşırttı.Program geçişleri yavaş eskisi gibi değil ama menüde gezerken dedi bunu
bence 10 numara ben bi 2-3 sene daha değiştirmeyi düşünmüyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Windows 10 ile üniversiteye kadar kullanmayı düşünüyorum ben, 10.sınıf olduk hem bakalım nasıl olacak 10lar :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
yeni yapının gelmeye niyeti yok yüklesem mi acaba

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
nokia 1520 için daha çıkmadımı? sözde temmuzun sonunda güncelleme çıkacaktı yalancı windows:off::sinir:dayak::grrr:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10 ile üniversiteye kadar kullanmayı düşünüyorum ben, 10.sınıf olduk hem bakalım nasıl olacak 10lar :D
Bakalım o kadar süre devam edebilmeyi başarabilecek misiniz?
Sakladığım bir netaş var en az 7 yıl olmuştur.
Şimdi bakıyorum da bana çağlar öncesinin bir cihazı gibi geliyor.
yeni yapının gelmeye niyeti yok yüklesem mi acaba
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum.. ama Cuma'ya kadar beklemekte yarar var.

Son düzenleme:
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu aralar adminlerde gözükmüyor nereye kayboldularsa

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, sazobalı ve sahanemir
enessrsy

enessrsy

Üye
İlk çıktığından beri 7. yapı kullanıyorum ama son iki haftadır ısınma ve şarj problemi fazlasıyla can sıkmaya başladı. Dün dikkat ettim tam 8 dakika whatsapp kullanımında %53'den %29'a düştü.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu gidişle 8.1e döneceğim telefon iyice çileden çıkartmaya basladı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şikayet etmeyi bırakın..
Şunun şurasında kaç gün kaldı ki.. Ha gayret biraz daha dayanın

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
braayn

braayn

Üye
TP sürümünü kullanıp şikayet edenler sizlerde biliyorsunuz ki Teknik ön izleme sürümü her an her şey olabilir. 8.1'den 10 geçerken kimsenin size karışmadığı gibi şimdi de karışanınız yok buyrun 8.1 DENİM sizi bekliyor. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt