Umarım fırtına öncesi sessizlikdir buVyiay arkdaş microsoft çok sessiz![]()

Şuan için değmez yüklemeye. sevmedin 8.1e döndüm diyelim en az 2 gün uğraşırsın teli eski haline getirmek için925 e slowdan yükleme yapsam mı acaba ne dersiniz
yükleme kardeşim ilk başlarda iyi oluyorda sonra çin işkencesine dönüyor. olmadık yerde telefonu yere çarpasın gelir. cuma günü çok öenmli bir tel geldi ne açabildim ne kapatabildim telefon druduk yere kilitleniyor. sarj iyice içler acısı oldu zaten. 8.1 e geri döneceğim ama bir sürü mesaj var kaybolucak diye korkuyorum ondan elleyemedim bugün belki yarın işyerinde dönerim.925 e slowdan yükleme yapsam mı acaba ne dersiniz
Demek ki hala yolunda gitmeyen bir şeyler var.Windows 10 mağazasının windows phone ile birleşeceği söylenmişti fakat windows 10 hala eski mağazayı kullanıyor neden?
Windows 10 mağazasının windows phone ile birleşeceği söylenmişti fakat windows 10 hala eski mağazayı kullanıyor neden?
bir tebessüm ederek yazıyorum..Sabah buraya geldim ama, batının terk edilmiş bir kasabası gibi burası. Hatta önümden yuvarlanan bir çalı geçti rüzgarla savrularak. Ne zaman ki 8. yapı gelir, Buraları tekrar şenlenir.![]()
eski mağazayı mı kullanıyor?Windows 10 mağazasının windows phone ile birleşeceği söylenmişti fakat windows 10 hala eski mağazayı kullanıyor neden?