Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

fnldstntn

Üye
Bu hafta yeni yapı gelmez bence artık. Adamlar W10 a odaklanmış durumdalar... İnşallah önümüzdeki haftayı da es geçmezler...

Bay H

Bay H

Üye
Windows 10 mobil sürümünün büyük bir bölümünün tamamlandığı;

Ayrıca sistemin yaz döneminde mobil operatörlere sağlanacağı aktarılıyor.

Ağustos sonunda artık iyice rayına girmiş ve kullanılabilirliği sonuna kadar vadeden yapılar göreceğiz.

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.yapının ağustos ayında geleceği ve tam sürümün ise kasım-aralık aylarında geleceği hakkında açıklamalar yapıldı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Merak ettiğim bir konu var, evrensel mağazayla beraber tüm uygulamaları pc de kullanabilir olacağız dimi. Şimdiki gibi bir kısmı olup bir kısmının olmaması gibi bir durum olmayacak?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Windows 10 pc için yeni Twitter uygulaması yayınlanmıs. Umarım mobilde de yayınlanır

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Merak ettiğim bir konu var, evrensel mağazayla beraber tüm uygulamaları pc de kullanabilir olacağız dimi. Şimdiki gibi bir kısmı olup bir kısmının olmaması gibi bir durum olmayacak?
O olay geliştirici ile ilgili çözünürlük işleri falan, tamamı olmaz yani ama bu uygulamaların sayısında artış olacaktır:)

skynet

Üye
8. yapı gelseydi keşke

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mail geldi lumialarınız windows 10a hazır diyor ?

emz

emz

Üye
Gençler Microsoft Lumia diye mail geldi ama içeriğe ayar oldum atıyorum bekleyin :oke:

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
2. YAPI ile desteklenen modelleri ne zaman güncelleyecekler? 1520 aldım 1 ay önce sırf windows 10 için

emz

emz

Üye

Yahu bakın burda belirli modeller yazılmış ve sadece bunlar için ücretsiz denmiş ben sinir oldum :hmmm @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Bi okur musunuz ne ayak bunlar yahu?

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

skynet

Üye
aynen bana şimdi geldi ne iş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aşağıdaki Lumia akıllı telefonlar, sunulduğunda ücretsiz bir yükseltme alacaktır: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930. Wtf?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Rock Ve Roll
sahanemir

sahanemir

Üye
yani bende bu sınıfta oluyorum fakat bir tuhaflık var 1520 nerede hemen hemen aynı özelliklerde 2 cihaz gerçi 930,a gore 1520,nin sinyal alımı çok daha zayıf ama aynı ozellikler gibi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nerede açıklamalar kardeş? Bi göz atmak istiyorum sadece
facebook dan Windows 10 ve One Microsoft guruplarını takip et,açıklamayı yorumlarda görürsün zaten
bu mailden anlaşılan yükseltme ücretli olacak,şimdi bu bomba haber oldu

sahanemir

sahanemir

Üye
win on alacak cihazlar kıymetli oldu şimdi desenize.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
facebook dan Windows 10 ve One Microsoft guruplarını takip et,açıklamayı yorumlarda görürsün zaten
bu mailden anlaşılan yükseltme ücretli olacak,şimdi bu bomba haber oldu
hayda niye böyle bir kıllık yaptılar ?

YkPkY

YkPkY

Üye
ne yani lumianın ilk göz ağrısını çöpemi atayım şimdi.

• Beğen
Tepkiler: ON9
BaySerkan

BaySerkan

Üye
ee hani tüm cihazlar Wp10 u alacaktı...şimdi ''evet alacak ama bazıları ücretli alacak'' mı oldu durum..

Üst Alt