Ya lumia 1020 ye windows 10 kurdum ama şarj baya sıkıntı oldu çok çabuk bitiyor 8.1 e nasıl geri dönebilirim?
Bi kaç gün bekleyince sistem kendini kaybediyor ne gelmesiYeni yuklediysenix bir kac gun bejleyin anca sistem kendine geliyor

Nokia Software center veya Microftum bir yazılımı var. Onla dönülüyorYa lumia 1020 ye windows 10 kurdum ama şarj baya sıkıntı oldu çok çabuk bitiyor 8.1 e nasıl geri dönebilirim?
))Bu sorun veya sıkıntılar yumağı telefon modellerine göre değişiyor galiba.Bi kaç gün bekleyince sistem kendini kaybediyor ne gelmesi![]()
Ben L625 e yükledimBu sorun veya sıkıntılar yumağı telefon modellerine göre değişiyor galiba.
L 520, L 920, L 620 ye kurdum ve sorun çıkmadı...
İlk zamanlar daha doğrusu arka plan ayarları ve mevcut uygulama güncellemeleri nedeniyle ilk saatlerde kasmalar yaşanıyor,
sonra ise düzeliyor.

Şu son çıkan slow da da mı problem yaşadınız.Ben L625 e yükledim
yüklemez olaydım
tek kelime![]()
Evet neyse 8.yapıyı bekliycemŞu son çıkan slow da da mı problem yaşadınız.

Konu sadece Windows 10 ve gelişmeleri muhtemelen o yüzden. Ayrıca sadece sizin mesajlar değil.Adminler mesajlarım neden siliniyor
ram 1 gb ve üstü olunca sistem yorulsada kullanıcıya fazla belli etmiyor.Bi kaç gün bekleyince sistem kendini kaybediyor ne gelmesi![]()
Şu iphone android olayının aynısıHesabımı kurcalarken şunu buldum
En son erişilen tarayıcılar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Chrome ?
Zaten geri bildirim yaptım sonrada 8.1e döndümram 1 gb ve üstü olunca sistem yorulsada kullanıcıya fazla belli etmiyor.
haftasonuna doğru 8. yapıyı yüklersiniz,daha kararlı olur biter.
silah zoruyla yükle demiyor ms.
bize geri bildirim yaparsanız yükleyin diyor nihayetinde.