Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bu akşam gelse bari

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yeni yapıda yeni özellik yoksa gerek yok

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha önceki yapılarda son yüklenen uygulamalarda sadece 3 tane gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan genişlet daralt şeklinde seçenek sunuluyor bu yenimi geldi yoksa önceki yapılarda varmıydı @Sensation @bulutsuzgece

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi ve dücane
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Slow yükleyen arkadaşlar, birkaç kontrol yapabilir misiniz acaba.
- Here uygulamaları sorunsuz yüklenip çalışıyor mu?
- Bir bildirim geldiğinde bildirim merkezine gitmeden ekranı kilitleyip yeniden açınca ortaya çıkan ana ekranın açılmama sorunu oluşuyor mu? Bu soruna özellikle Whatsapp'tan gelen bildirimlerde karşılaştığımı söyleyebilirim. Zaten başlangıç ekranının yüklenmemesi sorunu çok ciddi. Sırf bu yüzden cihazı sıfırlamam gerekti.
- Klavyede harflerin algılanması, geçişler ve yüklemeler, mesaj ve posta bildirimleri vs. ne durumda? Gelmeme, gecikme vs. var mı?
- Resimler uygulamasında takılmalar giderilmiş mi? Özellikle resme zoom yaparken oluşuyordu.
- Müzik uygulaması, takvim, vs. diğer birtakım sorunlar ne durumda.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni yapıda özellik olma ihtimali var, ancak en önemlisi de iyileştirmelerin olması..
Örneğin: eski yapılarda internet paylaşımında sorun var.
Belki de bazı modellerde var...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
daha önceki yapılarda son yüklenen uygulamalarda sadece 3 tane gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan genişlet daralt şeklinde seçenek sunuluyor bu yenimi geldi yoksa önceki yapılarda varmıydı
Hocam duvar kağıdı nı paylaşır mısın?

skynet

Üye
ufak tefek sorunlar giderilsin kafi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
daha önceki yapılarda son yüklenen uygulamalarda sadece 3 tane gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan genişlet daralt şeklinde seçenek sunuluyor bu yenimi geldi yoksa önceki yapılarda varmıydı @Sensation @bulutsuzgece
buraya resim nasıl koyacağız :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dayanamadım slow ring yüklüyorum. Yüklüyorum yüklemesine de harbi slowmuş, baya bi uzun sürdü :). Hala devam ediyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dayanamadım slow ring yüklüyorum. Yüklüyorum yüklemesine de harbi slowmuş, baya bi uzun sürdü :). Hala devam ediyor.
8.1 den mi geçiş yapıyorsunuz, yoksa 7 nci yapıdan geçiş yolunu mu buldunuz ?

sahanemir

sahanemir

Üye
slow,dan devam .fast ,da yok

braayn

braayn

Üye
başkan yükledikten sonra sana zahmet kamerada video çekimde slow motion gelmiş mi bakar mısın lütfen ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Slow yükleyen arkadaşlar, birkaç kontrol yapabilir misiniz acaba.
- Here uygulamaları sorunsuz yüklenip çalışıyor mu?
- Bir bildirim geldiğinde bildirim merkezine gitmeden ekranı kilitleyip yeniden açınca ortaya çıkan ana ekranın açılmama sorunu oluşuyor mu? Bu soruna özellikle Whatsapp'tan gelen bildirimlerde karşılaştığımı söyleyebilirim. Zaten başlangıç ekranının yüklenmemesi sorunu çok ciddi. Sırf bu yüzden cihazı sıfırlamam gerekti.
- Klavyede harflerin algılanması, geçişler ve yüklemeler, mesaj ve posta bildirimleri vs. ne durumda? Gelmeme, gecikme vs. var mı?
- Resimler uygulamasında takılmalar giderilmiş mi? Özellikle resme zoom yaparken oluşuyordu.
- Müzik uygulaması, takvim, vs. diğer birtakım sorunlar ne durumda.

1-here uygulamaları çok iyi sorunsuz
2-ben fark etmedim :)[halen devam ediyor]
3-mesaj hiç gelmedi gelince söylerim
4-klavye muhteşem durumda çok akıcı
5-bu bölüm hala sıkıntılı zoom yapmak çok güç
6-müzik uygulaması çok iyi durumda ama müzikler yüklenmeden çalmaya çalıştığınızda sıkıntı çıkıyor önce müziklerin yüklenmesini bekleyin ve arada atıyor

benim yorumlarım:
1-Pil durumu çok iyi
2-müzik uygulaması çok sık atıyor mixradyo tatmin ediyor
4-kilit ekranı dahil yazılar [tarih vb] yazılar küçük

Genel olarak 10 üzerinden 7 veririm ve günlük kullanıma az çok uygun !!!!!

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve suyunsesi
Murat Alper

Murat Alper

Üye
windwos 10 da arka plan resmini değiştirince bu kısımda böyle oluyor
bende sadece kilit ekranı değişti ben diyorumki bütün uygulamalar liste halinde duruyor oraya nasıl resim atadığını soruyorum :) şu en son eklenenler falan uygulamalar falan yazıyor oraya resim eklediydin oraya nasıl yapacağım bilmiyorum :hmmmm

Üst Alt