Haber Windows 10 for Phones "Patlayan" Canlı Karo ile Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 for Phones "Patlayan" Canlı Karo ile Geliyor.
Windows 10 for Phones Hakkında pek fazla bilgi şimdiye sızdırılmadı. Fakat bugün arayüze ait ilk değişiklik haberi geldi.

'exploding' Live Tiles ya da patlayan live Tilelar Windows Phone arayüzüne yepyeni bir heyecan katacak. Başlat ekranındaki canlı karo üzerinde yapılacak geliştirme ile Zune Mixview benzeri bir özellik ile canlı kargoya ait tüm bilgiler görüntülenecek.

Örnek vermek gerekirse bir facebook kişisinin canlı karosu üzerine tıklandığında alttaki resimde de görüldüğü üzere kişinin tüm bilgilerinin görüntülendiği birden çok karo ortaya çıkıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu özellik tasarımda geri dönüş gibi görünse de aslında oldukça kullanışlı olacağı kesin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, BLasTeaR, BelaMonte ve 7 diğerleri

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Neden tasarımda geri dönüş gibi görünsün ki, hatta bence ilerleyiş bu. Klasörler uygulamasının biraz geliştirilmiş yani uçuşarak etrafa saçılan hali gibi düşündüm. :) Yani klasörler uygulamasını ne kadar sevdiysek bunu daha çok seveceğimizden eminim. Bence güzel olur. Hemde çok güzel olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
:eller: Çok iyi olmuş bu. Bakalım başka neler olacak :ehe

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Ekran görüntüsü yok değilmi çok merak ettim

braayn

braayn

Üye
güzel bir sızıntı devamını dileri

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Artık yeni özellikler sızdığını görmek yerine " INSTAGRAM BETADAN ÇIKTI" veya "SNAPCHAT 2 HAFTA İÇERİSİNDE WİNDOWS PHONE MAĞAZADA" görmek istiyorum. Çok şey istemediğimi düşünüyorum :(

• Beğen
Tepkiler: versino2
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aslında bu açılan/patlayan kare örneğini uzun zaman önce bir masaüstü windows videosunda paylaşmış ve telefonlara da gelebileceğini belirtmiştik.
Görünen o ki Windows 10 ile kesin olarak gelecek :eller:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sanırım bu tarz bir şey olacak bu özellik.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Serhan

oktayakgoz

Üye
bu videoda ki olay başka bir şey sanırım. ama çok güzel. heyecanla bekliyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Artık yeni özellikler sızdığını görmek yerine " INSTAGRAM BETADAN ÇIKTI" veya "SNAPCHAT 2 HAFTA İÇERİSİNDE WİNDOWS PHONE MAĞAZADA" görmek istiyorum. Çok şey istemediğimi düşünüyorum :(
Bu dediklerini Microsoft'la alakası yokki. İnstagram kaynak kodlarını bana versin ben de yaparım uygulamayı. Ama bu firmalar yapmadıklarını Microsoft da gidip bunlara para veremez gelin şu uygulamayı yapın diye.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslında biraz para verse de yaptırsa hiç fena olmazdı bizim için :D
Evet güzel düşünce. Mesela gidip A geliştiricisine, uygulamanı Windows Phone platformu için yayınla sana 100.000$ vereyim dese ne güzel olur değil mi? Sonra Microsoft'tan para almadan uygulama geliştirecek adam ararız.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts

funnel

Üye
Evet güzel düşünce. Mesela gidip A geliştiricisine, uygulamanı Windows Phone platformu için yayınla sana 100.000$ vereyim dese ne güzel olur değil mi? Sonra Microsoft'tan para almadan uygulama geliştirecek adam ararız.
Microsoft için treni kaçırmanın cezası bunlar.

hitafnalsa

Üye
Daha önce yapmadığı şey mi acaba? 2012 de projeye göre 60.000 dolardan 600.000 dolara kadar geliştiricilere teşvik verilmişti zaten. Şimdi mi bu teklif absurd oldu yani? Uygulama geliştiricilere hedef koyabilir uygulama kalitesine göre ve örneğin 1,5 milyon indirilmeyi geçerseniz bu kadar teşvik payı alırsınız gibisinden. Yılda 10 defa bir önceki cihazın benzerine arge harcaması yapacağına uygulama kısmına ağırlık verse bu sistem daha çok gelişir.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
neden olmasın ki a firması yaptığı için pazar da lider duruyor. biraz teşvik etmek lazım. adamlar gelir gelmeyen şeye neden uygulama yapsın. sen bi teşvik yap mağazan gelişsin mağazan gelişince otomatik olarak kullanıcı sayısı artsın haliyle diğer geliştiricilerde uygulama yapma çabasına girer. o zaman vermese de olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sanki Microsoft mağazanın gelişmesi için hiç bir şey yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Amma şöyle bir şey var mesela. Microsoft son iki ayda mağazada ücretsiz yaptığı uygulamalar için geliştiricilere 100 milyon dolar ödedi. Bundan daha güzel teşvik mi olur? satış garantili uygulama tabi adam gibi yaparsan.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve dakamon
KayraBey

KayraBey

Üye
Önce hayaller ölür :D

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, luckysleven ve Esendağlı

Üst Alt