Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

ok öyle düzelince haber verebilirmisiniz.

-_SEFA_-

Üye
Ya varsa link çok iyi olur. Olmadı elimde cyan var. Evde kurayım ofline modda. Benim pc 8.1 onda kurulu sürüm çalışıyordu. Eğer bulursanız deneyeyim tekrar :S

Deniyorum teşekkürler
ustam özelden gönderdim. umarım işine yarar...

emz

Üye
ok öyle düzelince haber verebilirmisiniz.
tamamdır
ustam özelden gönderdim. umarım işine yarar...
Teşekkürler. Hemen deniyorum
Aynı durumda idim az önce ncs ile geri dönebildim
Abi ncs nasıl aktif oluyordu ? Özgür abinin yazıyı beceremedim. 8.1 pc ile bölge amerika ama dili yapamadım . Olmadı gitti. Programda files içindeki bölüm çıkmıyor :S
İngilizce dilini indiriyorum 149 mb. O sırada wprt ile birkaç deneme daha yapayım bari

emz

Üye
Bölge abd olması yeterli programı yönetici olarak çalıştırıyorsun
Abi sen hangi sürümü kullanıyorsun? Özgür abi 3.0.0 atmış en son. Şİmdi 4.3.2 de indiriyorum.Dil paketi de olsun hemen deneyeceğim. Bölge amerika ama işe yaramadı

emz

Üye
Sonunda wprt sunucuda yazılım mevcut dedi
şimdi tekrar paket bu telefon için mevcut değil dedi. resmen dalga geçiyo benimle

O klasör açma sorunu 6.yapıda da vardı aşağıda kalıyordu uygulamalar. Onun dışında evet bazı uygulamalar hala 8.1 ile uyumlu değil ben deStart Screen Clock uygulaması eksikliği çekiyorum mesela. Hepsine katılıyordum da en çok da şu Cortana'ya hadi artık diyorum. Cidden hadi artık...

Türkçe cortana gelmezse ocak ayına kadar ben androide geçmeyi bile düşünüyorum.

BLasTeaR

Üye

ben wsrt ile geri döndüm düzeldi
------
windows 10 kullanıyorum

wprt ile mevcut sürümü bulup yükle dedim telefon 8.1'e döndü
başımıza iş aldık ya.
Bu arada; çarklarda iken üzgün surat çıkıp tekrar başlamasının sebebi, sd kartın takılı olmasıdır (ben kartı çıkarttım sandım) ,,
güncelleme yaparken sd kartı çıkarmak tavsiye edilir.

emz

Üye
Çıkardım yine aynı

Ya bi pil sorunu yaşayan benmi varım çok can sıkıcı

Üzgün suratın sd kartla alakası yok bence öyle olsaydı bende olmazdı,benim telefonumda sd kart yok,o surat sanırım şarj durumundan dolayı kaynaklanıyor.

-_SEFA_-

Üye
evet. 520 idi ilki sonra 525 aldım ram için uygun bulup. Daha bir yılı dolmadı bile
umarım teleservistir. böyle fedakar servis görmedim. bana 1 defa cihaz 2 defa kasa değişimi yaptılar (kasa değişimleri müşteri memnuniyeti için )

BLasTeaR

Üye
Çıkardım yine aynı

Bunu indirme yapmadan önce çıkarman gerekiyordu.
Depolama kısmından ''yeni indirmeleri şurada depola'' kısmında sd kartı seçtiysen kurulumda sıkıntı yaşarsın, üstüne çıkartırsan bu sefer hiç görmez direk :-( suratı gelir.