Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Israrla sms bildirimi gelmiyor

serinaga

serinaga

Üye
Bazı uygulamalar inmediğinden sıfırlama işlemini başlattım. Mağazada her şeyi tam yüklenen var mı?

Benim yapı 6 yüklenemeyen 5-6 baş belası uygulama yüklendi sorunsuzca ve yüklenmeyen bir şey kalmadı sanırım ...

atakanakata

atakanakata

Üye
1 gün geçti yeni yapıyı kuralı. kişiler uygulaması baloncuk çıktı sadece. hala 2 adet mağaza var. edge eski sürümde kaldı. çoğu uygulamayı hala açamıyorum. soft reset attım defalarca ama hala aynı. soft reset attıktan sonra siyah ekranda yükleniyor yazıyor ama bir türlü başlangıç ekranı gelmiyor. tekrar kapat aç yapıyorum şansa açılırsa açılıyor. şuan hala toplaryamadı sistem kendini. bekliyorum bakalım ne olucak

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benimde 1 gün oldu. Suan herşey sorunsuz. Allah bozmasın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 gün geçti yeni yapıyı kuralı. kişiler uygulaması baloncuk çıktı sadece. hala 2 adet mağaza var. edge eski sürümde kaldı. çoğu uygulamayı hala açamıyorum. soft reset attım defalarca ama hala aynı. soft reset attıktan sonra siyah ekranda yükleniyor yazıyor ama bir türlü başlangıç ekranı gelmiyor. tekrar kapat aç yapıyorum şansa açılırsa açılıyor. şuan hala toplaryamadı sistem kendini. bekliyorum bakalım ne olucak
En iyisi hard reset atın. Düzelecek gibi değil sizinki
Yine bozmuşlar :ehe Hızlı işlemlerin hepsi yanıp sönerken Hücresel yerine Cep telefonu yazıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar şu baloncuk olayı için ne yapmalaıyım?

sahanemir

sahanemir

Üye
Updet için 0 da bekliyor ilerleme yok enteresan biraz daha bekliyeyim bakalım değişen birşey olacak,mı

sahanemir

sahanemir

Üye
Dili bölgeyi değiştirdim Nafile sıfırlamak lazım cihazı ama gel gelelim otg yok kopyalıyamadım bilgileri.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: skynet
braayn

braayn

Üye
Bu çocuğun ekranını çok beğendim far cry 3'deki elemanı koymuş çokda güzel olmuş .

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4MaGuS

4MaGuS

Üye
baloncuklar geldi banada sonunda , haritalarda konum bulmuştum oda arka plan resmi olarak eklenemiş live tile kısmında gözüküyor, bing tlanslator da live tilede resim eklenmiş, magazada şuan görünen bir şey yok, son olarak microsoft edge live tile şeffaf ancak maxicepe girip ana ekrana sabitlerseniz live tile mavi gözüküyor şuan

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bazı uygulamalar yüklenmiyor. Örneğin MixRadio, yada Here City Lens. Yüklemeye çalıştığımda mağazada "bu uygulama artık kullanılamaz" gibi bir uyarı veriyor. Sizlerde bu iki uygulama çalışıyor mu?

skynet

Üye
8.1'den geçtiğim için iki uygulamada da sorun yaşamadım

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sorun sorun ve de sorun.hala bi sorun düzeltmedi çabasındalar.bi sürü özellik var istenilen ama hala yok.gereksiz şeylerle uğraşıyolar.kişilerdeki baloncuğu ben ne yapayım.
1- OTG
2- 3G ile Skype olmadan görüntülü görüşme
3- Değişik bir kaç tane kilit ekranı
4- Glance vardı o da gitti
5- Windows (Home) tuşuna bildirim ışığı.şarj tamamen bitince tekrar şarja taktığımızda yanıp sönmesi gibi
6- Şu andaki sorunları söylemeye gerek yok.

Seçenekler daha da çoğaltılabilir ama en temel ihtiyaçlar bunlar denebilir. Bu özellikler verilmediği sürece Windows Mobile benim için hala eksik ve kullanışsız bir sistemdir.Sırf android gibi bir çöplük ile uğraşmak istemediğim için buradayım.ve 1020'min kamerası için.şu özellikleri de verseler de biz de göğsümüzü gererek bizde bunlar var diyebilsek...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Adamla
Sorun sorun ve de sorun.hala bi sorun düzeltmedi çabasındalar.bi sürü özellik var istenilen ama hala yok.gereksiz şeylerle uğraşıyolar.kişilerdeki baloncuğu ben ne yapayım.
1- OTG
5- Windows (Home) tuşuna bildirim ışığı.şarj tamamen bitince tekrar şarja taktığımızda yanıp sönmesi gibi

Seçenekler daha da çoğaltılabilir ama en temel ihtiyaçlar bunlar denebilir. Bu özellikler verilmediği sürece Windows Mobile benim için hala eksik ve kullanışsız bir sistemdir.Sırf android gibi bir çöplük ile uğraşmak istemediğim için buradayım.ve 1020'min kamerası için.şu özellikleri de verseler de biz de göğsümüzü gererek bizde bunlar var diyebilsek...
Adamlar 10. Yapıda bitirecekmiş gibi konuşunca çok mantıklı oluyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
1- OTG

valla hocam dediklerinizin bir çoğuna katılıyorum yani kişiler uygulamasında karo deseni bencede baloncuklardan daha iyi idi. hem pencere dizlimi ile uyuşuyordu şimdi yuvarlak bozar bizi. otg ve görüntülü konuşma beni pek ilgilendirmiyor ama kilit ekranı konusunda haklısınız bendeki lg g2 ye ms in adnroid için olan kilit ekranını yükledim hakkaten çok güzel bişi bizde hala niye yok aklım almıyor.
şkür sonunda başardım yüklemeyi(L520) yüklemeyi hiçbir şekilde başaramayanlar lsrt ile cihazı başa döndürüp mümkün mertebe hafıza boş iken kursunlar sanırım baya bir boşluk istiyor.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve pirenuri
braayn

braayn

Üye
+ otgnin eli kulağındadır.
+ Benim için 3G şebeke ile konuşma olsada olur olmasada olur .sonuçta alternatif uygulama var Skype
+ kilit ekranı konusu benim Cyandan bu yana bas bas bağırdığım bir konu

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
alternatif kilit ekranları tabi ki şart ancak bence önce şuan mevcut olan kilit ekranı eski haline dönmeli. Saat ve tarihin o kadar yukarıya alınması çok göze batıyor ve çoğu zaman da duvar kağıdını bozuyor eskisi gibi aşağı alınmalı bence.
Updet için 0 da bekliyor ilerleme yok enteresan biraz daha bekliyeyim bakalım değişen birşey olacak,mı
ben 50 dk bekledikten sonra bir anda %48 oldu. Bu aşamaya kadar yaklaşık 900 mb indirdi. Baya bir beklemeniz lazım zorlamayın cihazı indirmeyi yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir

Üst Alt