Takılmalar zamanla geçer yaSistem hafif takılıyor ama tek sorun pil şuanda ve mağaza düzeldi şuan sorun yok
2015.7.6.2Güncel mağaza sürümü ne suan? @Sensation
hepsi Türkçeleşmiş dedin ama wi-fin İngilizce kalmış ve wi-fi zaten İngilizce kısaltma.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nesi şu an tıklayınca açıldı

İşte bu sorundan dolayı 8.1 e dönmüştüm bakalım bu nasıl olacak. İndirdim ama sahurdan sonra kurcam sabah kadar kurulsun temiz temizYorumları okumaktan gözlerim soldu.Peki whatsApp'dan resim çekip atmakta sorun vardı ve normal kamerayı açtığında yeşil oluyordu bu düzeltilmiş mi ?
Ağımın adı İngilizcehepsi Türkçeleşmiş dedin ama wi-fin İngilizce kalmış ve wi-fi zaten İngilizce kısalma.
![]()

EvetGdr1 den direkt geçebilir miyim lumia 925 ile
adamın 920 si uççuyor,benimkide olduğu yerde tekme atıyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yalnız bu 1520adamın 920 si uççuyor,benimkide olduğu yerde tekme atıyor![]()

ı'm çok sorryYalnız bu 1520![]()

Ben mağazalara giremiyorum bi türlü ikisine de2015.7.6.2
İlk açılışta 2015.7.1.1. Mağazaya düşüyor güncelleme.
Biri zaten birazdan gidecek. Diğeri de birazdan açılır.Ben mağazalara giremiyorum bi türlü ikisine de
Gitmiyor ki ama açılmıyor da.telefon ilk açıldığında ben telefonu yeniden başlattım ondan bi sorun olur mu.acaba yarı da mı kestim güncelleme yaparken felanBiri zaten birazdan gidecek. Diğeri de birazdan açılır.