Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Lumia camera artık kullanılmıyor hatası alıyorum güncelleme sonrası telefondan kayboldu

Raskoln

Üye
7. yapıyı sıfırlama yapmadan yükledim. yüklenemeyen here uygulamaları ve karnaval radyo yüklendi. glance screen yine yok. kişilerde baloncuklarda gözükmüyor sanırım bi ayarı eksik. arama kısmına yandex tekrar gelmiş sevindirici. ilk izlenimler bunlar, pil kullanımı da az çok düzelirse 8.1 e dönmeye gerek yok gibi.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza kutucuğum biraz önce canlandı

afwerker

Üye
Yeni Mağazadan güncellemesi yapılmayan (extra bilgi,hareket verisi, lumia yardım, here gibi) uygulamaları mağazada yeniden dene işareti geldiğinde depolamaya girip hata veren uygulamaları kaldırıp mağazadan tekrar dene butonlarına bastığınızda hepsi inmeye başlıyor sorunsuzca bilginize

Tepkiler: sfgnrl

Raskoln

Üye
7. yapıyı sıfırlama yapmadan yükledim. yüklenemeyen here uygulamaları ve karnaval radyo yüklendi. glance screen yine yok. kişilerde baloncuklarda gözükmüyor sanırım bi ayarı eksik. arama kısmına yandex tekrar gelmiş sevindirici. ilk izlenimler bunlar, pil kullanımı da az çok düzelirse 8.1 e dönmeye gerek yok gibi.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gitmiyor ki ama açılmıyor da.telefon ilk açıldığında ben telefonu yeniden başlattım ondan bi sorun olur mu.acaba yarı da mı kestim güncelleme yaparken felan
Siz yine de internete bağlı bekleyin

canfes

Üye
Güncelleme hız açısından 6 ya göre hızlı ve stabil. Fakat here maps ve ekstralar bilgi hala daha güncellenmiyor. İndireceği boyut olarak 300 mb olarak gösteriyor here maps . Ve diğer bir sorun da whatsappdan gelen mesajları bildirim başlığında gösterme dediğimde ileti geliyor ama ses gelmiyor. Şimdilik bunlar..

İlk kitlenmeyi demin yasadım Sabaha kadar dursun telefon kendine gelsin bi

afwerker

Üye

ko4fun

Üye
kişilerde baloncuk yok neden olabilir

canfes

Üye
Here maps uygulaması depolama da kaldırılamıyor. Sistemin kendi dosyası gibi pasif durumda görünüyor. Tıkladığımda kaldır sd karta taşı seçenekleri de yok. Ekstralar güncellendi.

ko4fun

Üye
sistemle ilgili bir sey soracagım daha sürümde bir hata vardı sizde de varmı acaba sms mesaj geldiginde ne bildiri ekranına geliyor nede ses çıkıyor telefondan bir tek mesaj girince görebiliyorum mesaj geldiğini sizde de boyle bir sorun var mı

saynesim

Üye
Bence bu sefer olmuş baya güzel olmuş tamamen menü türkçe daha ne olsun

skynet

Üye
Aynen bu sefer çok iyi olmuş bu saatten sonra 8.1 kullanılmaz
Bu arada kişilerde ki baloncuk olayı hiç hoşuma gitmedi umarım kapat ma seçeneği gelir

Arkaplan fotoğrafı değişmiyor.
Fotoğrafa zoom yaparken takılmalar var.