Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bugün güncellenmedi aslındabelki bölge kaynaklı olabilir.
Ben de bugün Müzik güncelleme aldı yeni 3-4 özellik eklediğini belirtmişti Müzik'i açtığımda, okuyayım dedim elim alta değdi kapandı ya
Kamera bazen sapıtıyor.
Arkadaşlar w10 yüklemeyi düşünüyorum bu akşam.yükleyen arkadaşlara bir sorum var..şu anki yapı günlük kullanım için uygun mu? Eğer değilse tuklemeyeceğim
Evet kamera arada sapıtıyor.
Fotoğraflar uygulaması da sıkıntılı, taraması ağır.
Bazen çektiğin fotoğrafları göstermiyor.
Özellikle yeni çektiğin bir fotoğrafı Whatsapp vb'den göndermek istersen önce Fotoğraflar uygulamasına gidip fotoğrafın listelenmesini beklemen gerekebiliyor.
Whatsapp'ın kendisinden fotoğraf çekiminde de sık sık hata veriyor, çekiyorsun göndermiyor yada çekilmemiş gibi oluyor.
Tekrar kameraya girmeye çalıştığında ise yeşil ekran geliyor. (Kamera meşgule düştüğü için)
Kamerayı kullanabilmek için teli yeniden başlatmak gerekiyor.
Günlük kullanımda genel olarak iş görüyor.
Önceki yapılara göre çok daha iyi.
Hala eksik yada sıkıntılı olan yerleri var ama günlük kullanımı pek etkilemiyor.
Lumia 930 şarj gayet iyi. İlk gün güncellemeden sonra bir süre çabuk bitiyor. Hatta telefon kilitliyken bile aşırı şarj yediği için ısınıyor. Fakat restart yapınca sorun kalmıyor.arkadaşlar şarj olayını yazabilir mi 930 kullanan birisi 8.1 e göre nasıl değişti şarj durumu iyi mi kötü mü
Hayır, update 2 yüklenmiyor, direkt 10149 sürümüne yükseltmekte.Bölge kaynaklı o muhabbet. Türkiye'de xbox music hizmet vermediği için bu özellikler kullanılamıyor, 8.1'de de aynı.
Yine aynı şeyi sorucam ama 8.1'den 10'a geçerken 8.1 Update 2 yükleniyor mu acaba?
dil ile alakası yok ben ingilizce kurdum. kişilere girdim az biraz ayarlarını karıştırdım (zaten ilk işim kişilere girmek olmuştu) sonra baloncuklar çıktı. şuan dili türkçeye çevirdim öyle kullanıyorum teli yine bir sıkıntı yok. açıkcası önceki yapıda benim live tilelar pek çalışmıyordu bu yapıda fıldır fıldır dönüyorlar maşallah.[/
8.1 denime döndüm Türkçe olarak yükleyeceğim bakalım bu sefer olur İnşallah. kişileri bende kurcalamıştım ama bi türlü olmadı. olmazsa da son sürüme pek bi şey kalmadı masaüstü sürümle birlikte wp 10 da yayınlanır herhalde o zaman hepsine gelir.
sorunsuz çoğu siteye girebiliyorum, anahtar işaretimi yoksa kilit işaretimi çıkıyor, kilit işareti oturum açılan sitelerde çıkıyor bir nevi parola girdiğinizde kayıt yapılsınmı tarzınsa sorusu çıkacak size diye uyarı gibi diye bilirsiniz, anahtar işareti normalde ayarlara girdiğinizde kayıtlı parolalar anahtar şeklinde saklanıyor ve tekrar giriş yapmanızda otomotik girmesi için geliyor olabilir ancak bana hiç gelmediMerhaba , edgede benim sitelere girerken bir hata ekranı çıkıyor site ismi giriş yaptığımız yerin yanındada anahtar simgesi çıkıoyor nasıl çözebiliriz bu durumu ?
açılıyor sorunsuz ben oyun açmayı denedim hatta malesef flash player istiyorarkadaslar microsoft edgede faceyi acabilen varmı bn acıyorum ama bozuk gorunuyor sayfa
Akşama doğru dayanamadım kurdum. Şu ana kadar (şeytanın kulağına kurşun) bir sorun ile karşılaşmadım. Yalnız arama kaydını bulamadım. Her aramada rehberden bulmak zor geliyor biraz
bende böyle gözüküyorMüzik çaları tam anlamıyla böyle olan var mı? Sanatçılar yuvarlak ve tam sayfa albüm kapağı bende yok. Hatta video da ekleyeyim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonun yüzde sekseni dolu şu anda yüzlerce uygulama var.ne dersiniz w10 yuklerken format atıp sonra mı geçeyim yoksa direkt yuklemeye başlayayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?