Twitter, people huba bağlı normalde. Fakat bugün ek olarak takip ettiğim kişiler de gezmeye başladı. Zaten bağlı olmayınca bile boş balonlar geziyordu.
selam 8.1 de de bu telefonların en sevdiğim özelliği ana ekranda açılıp kapanan kişi resimleriydi. tam sürümde tüm modeller bu yeni tarza kavuşacaktır sanırım..
selam 8.1 de de bu telefonların en sevdiğim özelliği ana ekranda açılıp kapanan kişi resimleriydi. tam sürümde tüm modeller bu yeni tarza kavuşacaktır sanırım..
Evet yeni tarz daha güzel. Arka planı daha fazla görebiliyoruz.
İşte beklenen Kişilerin yüzen baloncuklar GIF'i. Maalesef HD olamadı çünkü bunun bile boyutu büyük oldu. @bulutsuzgece
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet 920
arkadaşlar şimdi benim mağazadan bir uygulama indirmem gerek anca mağaza da mağaza beta da indirmiyor. mağaza hata kodu veriyor, mağaza beta ise sürekli bekliyor diyor? nasıl olacak bu iş?
edge ile maxicepe gireyim dedim girmez olaydım yarım ekran çıktı ve giriş sekmesine tıklanmıyor zaten ne olduysa wp aplikasyonu sürekli yeniden giriş yapın deyip duruyor.
mağaza betanın sürekli crash olmasını engelleyebilmenin bir yolu var mı?
Merhaba , edgede benim sitelere girerken bir hata ekranı çıkıyor site ismi giriş yaptığımız yerin yanındada anahtar simgesi çıkıoyor nasıl çözebiliriz bu durumu ?
Yok etkilemiyor.Dün gece güncelleme yaptırttım telefona 36 adet programın güncellemesini malesef sistemin programları çalışmıyor.Kişiler,Kamera,mesajlar,müzik filan falan çalışmayanlar arasında. Allah'tan arama tuşu çalısıyor yoksa benim durumda olsanız günlük kullanılmayacak derece birde whatsap çalısıyor yoksa mesajlaşma yapamayacaktım.
Yok etkilemiyor.Dün gece güncelleme yaptırttım telefona 36 adet programın güncellemesini malesef sistemin programları çalışmıyor.Kişiler,Kamera,mesajlar,müzik filan falan çalışmayanlar arasında. Allah'tan arama tuşu çalısıyor yoksa benim durumda olsanız günlük kullanılmayacak derece birde whatsap çalısıyor yoksa mesajlaşma yapamayacaktım.