Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
Temmuzun ilk haftası 10154'uncu yapı gelir inşallah nelerle geleceğini ve sisteme neler katacağını çok merak ediyorum.Farkındaysanız hiç kilit ekranı açılış animasyonu vs veya otg'den haber yok bu iki özellik hangi yapıda gelecek çok merak ediyor ve bekliyorum.Özellikle bizim kilit ekranımız çok değişik seçenekler ile gelmeli ki diğer platformların ağzı açım kalsın birde ana ekrandayken sağa çektiğimizide birşeyler gelsin.

kilit ekranına parola koyulamıyor galiba? @Sensation

edit: tamam oldu ama önceki şifre girme kısmı daha iydi görsellik berbat

edit: arada bir eskisi gibi geliyor

Raskoln

Üye
sizde ingilizce olarak yuklemissiniz bundan midir acaba baloncuklarin olmayisi?

kardeş şifreyi nereden kattın ? Ben bulamıyorum.
Birde @Sensation bu baloncuk bende de çıkmıyor nasıl ayarlayabilriim onu ?
kişileştirme-kilit ekranı-sign-in options burda ekliyorsunuz ekledikten sonra oturum açmayı gerekli kıl kısmında zamanı ayarlayabilirsiniz.
Birde bu uygulamalardan gelen bildirimleri göster kısmında iki adet ismi olomayan değişik sayılardan oluşan şeyler ne oluyor acaba yani hangi uygulama? @Sensation

arama ve mesajlaşmaydı 5.yapıda

kişiler uygulamasında bende öle baloncuk olmuyor nedendir sizce?

ekranı yatay yapınca da geliyor bende

ayarlar-sistem bildirimler-görüntü bir önceki yapıda sorunsuzdu bu yapıda denemedim daha
Olmuyor tv de bağlandı mı bağlanmadı mı belli olmuyor başka yerlere de bakmak lazım sanırım.

Evet oldu şimdi birkaç denemeden sonra oldu.teşekkür ederim.

Şarz konusu başarılı gibi görünüyor anlayabildiğim kadarıyla sorunu yok benim için şimdilik gayet iyi.

Raskoln

Üye
arkadaslar 920 de kisiler uygulamasinda live tile baloncuk gosteren kimse var mi?

Ali_KRKY

Üye
arkadaşlar telefona küçük bi güncelleme geldi ve ben onu kurayım derken üzgün surat ifadesi alıyorum bunun bi çözümü yokmu? format atmayı denedim onuda yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar telefona küçük bi güncelleme geldi ve ben onu kurayım derken üzgün surat ifadesi alıyorum bunun bi çözümü yokmu? format atmayı denedim onuda yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6. yapıda tamamen Türkçe oldu sistem ?
Final sürümünde olacak.
Zengin çekim o yani HDR. Eski yapıda da vardı. Kutular filan canlı şu an. Galiba güncellemeleriniz tam değil ondan böyle eksiklikler var. Baloncuk için ise bir şey yapmadım, kendinden böyle.
kişiler uygulamasında bende öle baloncuk olmuyor nedendir sizce?

ekranı yatay yapınca da geliyor bende

ayarlar-sistem bildirimler-görüntü bir önceki yapıda sorunsuzdu bu yapıda denemedim daha

Baloncuk için bir şey yapmadım, kendinden böyle. Kilit ekranında sorunlar olabilir çünkü orası yenilenecek.
Baloncuk için bir şey yapmadım, kendinden böyle.
Onları bende bilmiyorum.

Tepkiler: DenizhaNq ve pirenuri
bu uygulamalarda mağazada güncelleme mevcut olabilir diyor sürekli var mı çaresi

Arkadaşlar bende 1520'ye dün akşam 6. yapıyı kurdum ancak gece telefonun şarjı çok hızlı gitmiş(5 saatte %75 gibi) acaba ilk ana özel bişey midir, yoksa genel kullanımda da bu sıkıntı sürer mi?

pirenuri

Üye
@Sensation abi sen ingilizce olarak falan mı kurdun ya ? Bende baloncuk falan hiç biri yoktu öyle sap kişiler uygulamasıydı
Arkadaşlar bende 1520'ye dün akşam 6. yapıyı kurdum ancak gece telefonun şarjı çok hızlı gitmiş(5 saatte %75 gibi) acaba ilk ana özel bişey midir, yoksa genel kullanımda da bu sıkıntı sürer mi?
İlk ana özel o. İlk kurunca böyle olması normal arka planda bir çok işlem yapıyor

Insider preview kurulu olup da swarm ve audiotica uygulamalarında açılmama sorunu yaşayan var mı

Raskoln

Üye
kimseden ses çıkmayınca şu baloncuk işini ve bazı başka meraklarımı gidermek üzere teli sıfırlamaya karar verdim bakalım neler kalacak neler gidecek. sonrada Türkçeye çevirip öyle güncelleyelim bakalım 920 için bir fark yapacak mı kişiler baloncukları için