braayn
Üye
kardeş şifreyi nereden kattın ? Ben bulamıyorum.kilit ekranına parola koyulamıyor galiba? @Sensation
edit: tamam oldu ama önceki şifre girme kısmı daha iydi görsellik berbat
edit: arada bir eskisi gibi geliyor
sizde ingilizce olarak yuklemissiniz bundan midir acaba baloncuklarin olmayisi?Tüm paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkürler.
Telefonum L920. Ben dün akşam 5. yapıdan 6. ya yükselterek kurdum. İngilizceden kurdum, bitince ayarlardan Türkçeye çevirip yeniden başlattım. Sonra öylece bıraktım, sabaha kadar dokunmadım. Sabah sabah kurcalıyorum ve ilk gözüme çarpanlar:
- Klasörler içerisindeki canlı karolar cansız.İçerik görüntülemiyorlar.
- Kişiler uygulamasındaki o baloncuklar bende görünmüyor.
- Kilit ekranına henüz hava durumunu koyamıyorum.
- @Sensation arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntülerinden birindeki Kamera ana ekranı ile benimki arasında minik bir düğme farkı var. Üst sıraki ayarlar kısmında bende Ön Kamera, Flash, Genişlet düğmeleri varken @Sensation arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntüsünde fazladan bir düğme daha görünüyor. Belki telefon farkındandır. Onun telefonu L735.
- Kamera, telefon ekranı kapalıyken, kilitliyken, fiziksel kamera tuşu ile açılmıyor. Uzun süre bekletiyor ve sonra atıyor. Ama telefon ana ekrandayken ya da kilit ekranındayken, kamera düğmesine bastığınızda hemen açıyor.
"Bu arada sormak isterim, şimdi Lumia Camera, Lumia Camera Beta, Ms Kamera adı altında 3 kamera uygulamamız vardı. Bunlar birleşti mi? Hepsi tek bir kamera uygulamasına mı döndü? Öyle değilse, hangisini kullanacağız?"
- Bir çok uygulama içerisinde iken Hızlı ayarlar ekranını aşağı çekemiyorum.
- Dokunmatik ayarları henüz tam olarak oturmuş değil. Harflere basarkenki algılaması düşük. Harflere tam isabet etmek gerek.
- Pin sorunu var. Uçak modunu kapatıp açtığınızda hemen algılamıyor. Bazen farketmiyorsunuz ama telefon kapalı kalıyor. Birde bakmışsınız Pin gerekli yazısı var
- İnternet tarayıcısı bence henüz çok eksik. Tam olarak stabil değil, eksikleri var. PC deki ile henüz favorileri senkron edebilmiş değilim.
- Resimler içinde gezinmek henüz akıcı değil. Takılmalar oluyor. Özellikle bir resmi yakınlaştırma yapma da takılma daha çok.
- Arkaplanda mağaza 21 uygulamayı güncelliyor. Acaba güncel değiller miydi? Yoksa bu bir hata mı? Belki yukarıdaki yazdığım bazı takılmalar bu yüzdendir. Aynı anda Wifi Şarj yapıyorum ve telefon aşırı ısındı.
Bütün bunların dışında gayet kullanılabilir görüyorum. 5. yapıdan 8.1 e dönmemiştim. Bunda da dönmeyi düşünmüyorum
kişileştirme-kilit ekranı-sign-in options burda ekliyorsunuz ekledikten sonra oturum açmayı gerekli kıl kısmında zamanı ayarlayabilirsiniz.kardeş şifreyi nereden kattın ? Ben bulamıyorum.
Birde @Sensation bu baloncuk bende de çıkmıyor nasıl ayarlayabilriim onu ?
kardeş şifreyi nereden kattın ? Ben bulamıyorum.kilit ekranına parola koyulamıyor galiba? @Sensation
arama ve mesajlaşmaydı 5.yapıdakişileştirme-kilit ekranı-sign-in options burda ekliyorsunuz ekledikten sonra oturum açmayı gerekli kıl kısmında zamanı ayarlayabilirsiniz.
Birde bu uygulamalardan gelen bildirimleri göster kısmında iki adet ismi olomayan değişik sayılardan oluşan şeyler ne oluyor acaba yani hangi uygulama? @Sensation
Olmuyor tv de bağlandı mı bağlanmadı mı belli olmuyor başka yerlere de bakmak lazım sanırım.kişiler uygulamasında bende öle baloncuk olmuyor nedendir sizce?
ekranı yatay yapınca da geliyor bende
ayarlar-sistem bildirimler-görüntü bir önceki yapıda sorunsuzdu bu yapıda denemedim daha
Bildirim çubuğu İndir orda Connect var oradan yansıtma yapabiliyorsunOlmuyor tv de bağlandı mı bağlanmadı mı belli olmuyor başka yerlere de bakmak lazım sanırım.
Final sürümünde olacak.6. yapıda tamamen Türkçe oldu sistem ?
Zengin çekim o yani HDR. Eski yapıda da vardı. Kutular filan canlı şu an. Galiba güncellemeleriniz tam değil ondan böyle eksiklikler var. Baloncuk için ise bir şey yapmadım, kendinden böyle.Tüm paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkürler.
Telefonum L920. Ben dün akşam 5. yapıdan 6. ya yükselterek kurdum. İngilizceden kurdum, bitince ayarlardan Türkçeye çevirip yeniden başlattım. Sonra öylece bıraktım, sabaha kadar dokunmadım. Sabah sabah kurcalıyorum ve ilk gözüme çarpanlar:
- Klasörler içerisindeki canlı karolar cansız.İçerik görüntülemiyorlar.
- Kişiler uygulamasındaki o baloncuklar bende görünmüyor.
- Kilit ekranına henüz hava durumunu koyamıyorum.
- @Sensation arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntülerinden birindeki Kamera ana ekranı ile benimki arasında minik bir düğme farkı var. Üst sıraki ayarlar kısmında bende Ön Kamera, Flash, Genişlet düğmeleri varken @Sensation arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntüsünde fazladan bir düğme daha görünüyor. Belki telefon farkındandır. Onun telefonu L735.
- Kamera, telefon ekranı kapalıyken, kilitliyken, fiziksel kamera tuşu ile açılmıyor. Uzun süre bekletiyor ve sonra atıyor. Ama telefon ana ekrandayken ya da kilit ekranındayken, kamera düğmesine bastığınızda hemen açıyor.
"Bu arada sormak isterim, şimdi Lumia Camera, Lumia Camera Beta, Ms Kamera adı altında 3 kamera uygulamamız vardı. Bunlar birleşti mi? Hepsi tek bir kamera uygulamasına mı döndü? Öyle değilse, hangisini kullanacağız?"
- Bir çok uygulama içerisinde iken Hızlı ayarlar ekranını aşağı çekemiyorum.
- Dokunmatik ayarları henüz tam olarak oturmuş değil. Harflere basarkenki algılaması düşük. Harflere tam isabet etmek gerek.
- Pin sorunu var. Uçak modunu kapatıp açtığınızda hemen algılamıyor. Bazen farketmiyorsunuz ama telefon kapalı kalıyor. Birde bakmışsınız Pin gerekli yazısı var
- İnternet tarayıcısı bence henüz çok eksik. Tam olarak stabil değil, eksikleri var. PC deki ile henüz favorileri senkron edebilmiş değilim.
- Resimler içinde gezinmek henüz akıcı değil. Takılmalar oluyor. Özellikle bir resmi yakınlaştırma yapma da takılma daha çok.
- Arkaplanda mağaza 21 uygulamayı güncelliyor. Acaba güncel değiller miydi? Yoksa bu bir hata mı? Belki yukarıdaki yazdığım bazı takılmalar bu yüzdendir. Aynı anda Wifi Şarj yapıyorum ve telefon aşırı ısındı.
Bütün bunların dışında gayet kullanılabilir görüyorum. 5. yapıdan 8.1 e dönmemiştim. Bunda da dönmeyi düşünmüyorum
kişiler uygulamasında bende öle baloncuk olmuyor nedendir sizce?
ekranı yatay yapınca da geliyor bende
ayarlar-sistem bildirimler-görüntü bir önceki yapıda sorunsuzdu bu yapıda denemedim daha
Baloncuk için bir şey yapmadım, kendinden böyle. Kilit ekranında sorunlar olabilir çünkü orası yenilenecek.kilit ekranına parola koyulamıyor galiba? @Sensation
Baloncuk için bir şey yapmadım, kendinden böyle.kardeş şifreyi nereden kattın ? Ben bulamıyorum.
Birde @Sensation bu baloncuk bende de çıkmıyor nasıl ayarlayabilriim onu ?
Onları bende bilmiyorum.kişileştirme-kilit ekranı-sign-in options burda ekliyorsunuz ekledikten sonra oturum açmayı gerekli kıl kısmında zamanı ayarlayabilirsiniz.
Birde bu uygulamalardan gelen bildirimleri göster kısmında iki adet ismi olomayan değişik sayılardan oluşan şeyler ne oluyor acaba yani hangi uygulama? @Sensation
Beklemekbu uygulamalarda mağazada güncelleme mevcut olabilir diyor sürekli var mı çaresi
İlk ana özel o. İlk kurunca böyle olması normal arka planda bir çok işlem yapıyorArkadaşlar bende 1520'ye dün akşam 6. yapıyı kurdum ancak gece telefonun şarjı çok hızlı gitmiş(5 saatte %75 gibi) acaba ilk ana özel bişey midir, yoksa genel kullanımda da bu sıkıntı sürer mi?
Hayır Türkçe@Sensation abi sen ingilizce olarak falan mı kurdun ya ? Bende baloncuk falan hiç biri yoktu öyle sap kişiler uygulamasıydı
İlk ana özel o. İlk kurunca böyle olması normal arka planda bir çok işlem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?