Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

hava durumu kilit ekranında şuan görüntülenebiliyordu. ama bencede artık şöyle güzel ms e yakışır bir kilit ekranı lazım androiddeki ms in kilit ekranı bile çok kullanışlı
Haklısın ama çok ihtiyaç var estetik önemli tabi..

4MaGuS

Üye
tüm uygulamalar kısmında yaşadığın sorun bende var uygulamaya basılı tuttugumda siyah şekilde geliyor yazılar görünmüyor hiç bu açık tema modunda böyle oluyor koyu temaya yaptığınızda sorun çözülüyor

basit bir hata ve basit bir çözümü varmış tşk.

Çoğu yorumu okudum ve sanırım yüklenebilir bir sürüm olduğu ortak kanaat. sormak istediğim bir soru var: Yüklemek için temiz kurulum mu yapayım yoksa telefonu olduğu gibi güncelleyeyim mi?
bende 8.1'den olduğu gibi güncelleme yaptım tüm uygulamalar silinmiş ilk defa böyle bir şey gördüm mağazadan tekrar indireyim diyorum hiçbir şey inmiyor 2 saat önce sıfırladım teli baştan yedekleme seçip kurulum yaptım tıkır tıkır tüm uygulamalarım yüklendi...bu arada 5 inç ve üstü cihazlarda Windows logosuna uzun basınca ekranın aşşağı inmesi olayı bu yapıda gelmiş..

Ekranın aşağı inmesi nedir?

büyük ekranlı telefonlarda kullanımı kolaylaştırmak için üst kısmın telefonun ortasına inmesi İphone 6'lardada var teknik ismini hatırlayamadım şimdi foto koyayım anlaşılır..

Tepkiler: GianniInfantino

goktas19

Üye

Hocam Windows 10 Mobile kullanmiyorum ama sayenizde kendimi kullaniyormusum gibi hissediyorum Kullananlardan daha fazla biliyorum filan...

Tepkiler: suyunsesi ve Sensation
Çok kullanasım geldi yarın ilk işim bir wifi bulup indirmek olacak.

Tepkiler: Sensation

trhnbrtc

Üye
arkadaslar yapı 6 yı yukledim yanlız internet tarayıcısı edge ile faceye girdigimde sayfa duzgun goruntulenmiyor bozuk goruntuleniyor yani e posta şifre yazacak yeri bile bulamıyorum bozuk kanal çeken televizyon gibi varmı cözümü

skynet

Üye
6. yapıda tamamen Türkçe oldu sistem ?

Raskoln

Üye
Bende kisiler uygulamasi live tile calismiyor nedeni ne olabilir? Dili Ingilizce yapip kurmustum ondan kaynaklanabilir mi? Quiet hours ta calismiyor.

930 kullanan arkadaşlar şarj durumlarını yazabilirler mi bu konu da gözden kaçan en önemli nokta bu bence 8.1 e göre şarjınız nasıl gidiyor arkadaşlar

930 kullanan arkadaşlar şarj durumlarını yazabilirler mi bu konu da gözden kaçan en önemli nokta bu bence 8.1 e göre şarjınız nasıl gidiyor arkadaşlar
Sanki şarzı daha kotu gibi fakat bugün.. asıl belli olur dun akşam güncelleme falan tam belli olmadı bugün daha net diyebilirim

Tüm paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkürler.

Telefonum L920. Ben dün akşam 5. yapıdan 6. ya yükselterek kurdum. İngilizceden kurdum, bitince ayarlardan Türkçeye çevirip yeniden başlattım. Sonra öylece bıraktım, sabaha kadar dokunmadım. Sabah sabah kurcalıyorum ve ilk gözüme çarpanlar:

- Klasörler içerisindeki canlı karolar cansız. İçerik görüntülemiyorlar.
- Kişiler uygulamasındaki o baloncuklar bende görünmüyor.
- Kilit ekranına henüz hava durumunu koyamıyorum.
- @Sensation arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntülerinden birindeki Kamera ana ekranı ile benimki arasında minik bir düğme farkı var. Üst sıraki ayarlar kısmında bende Ön Kamera, Flash, Genişlet düğmeleri varken @Sensation arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntüsünde fazladan bir düğme daha görünüyor. Belki telefon farkındandır. Onun telefonu L735.
- Kamera, telefon ekranı kapalıyken, kilitliyken, fiziksel kamera tuşu ile açılmıyor. Uzun süre bekletiyor ve sonra atıyor. Ama telefon ana ekrandayken ya da kilit ekranındayken, kamera düğmesine bastığınızda hemen açıyor.

"Bu arada sormak isterim, şimdi Lumia Camera, Lumia Camera Beta, Ms Kamera adı altında 3 kamera uygulamamız vardı. Bunlar birleşti mi? Hepsi tek bir kamera uygulamasına mı döndü? Öyle değilse, hangisini kullanacağız?"

- Bir çok uygulama içerisinde iken Hızlı ayarlar ekranını aşağı çekemiyorum.
- Dokunmatik ayarları henüz tam olarak oturmuş değil. Harflere basarkenki algılaması düşük. Harflere tam isabet etmek gerek.
- Pin sorunu var. Uçak modunu kapatıp açtığınızda hemen algılamıyor. Bazen farketmiyorsunuz ama telefon kapalı kalıyor. Birde bakmışsınız Pin gerekli yazısı var
- İnternet tarayıcısı bence henüz çok eksik. Tam olarak stabil değil, eksikleri var. PC deki ile henüz favorileri senkron edebilmiş değilim.
- Resimler içinde gezinmek henüz akıcı değil. Takılmalar oluyor. Özellikle bir resmi yakınlaştırma yapma da takılma daha çok.
- Arkaplanda mağaza 21 uygulamayı güncelliyor. Acaba güncel değiller miydi? Yoksa bu bir hata mı? Belki yukarıdaki yazdığım bazı takılmalar bu yüzdendir. Aynı anda Wifi Şarj yapıyorum ve telefon aşırı ısındı.

Bütün bunların dışında gayet kullanılabilir görüyorum. 5. yapıdan 8.1 e dönmemiştim. Bunda da dönmeyi düşünmüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende 1520'ye dün akşam 6. yapıyı kurdum ancak gece telefonun şarjı çok hızlı gitmiş(5 saatte %75 gibi) acaba ilk ana özel bişey midir, yoksa genel kullanımda da bu sıkıntı sürer mi?

Tvye ekranımı yansıtmak istedim bulamadım nerede acaba bilen!!

kişiler uygulamasında bende öle baloncuk olmuyor nedendir sizce?
ekranı yatay yapınca da geliyor bende
Tvye ekranımı yansıtmak istedim bulamadım nerede acaba bilen!!
ayarlar-sistem bildirimler-görüntü bir önceki yapıda sorunsuzdu bu yapıda denemedim daha

Tepkiler: sahanemir