bozkirdangelen
Üye
Anlaşıldı... Ya yazmakta zor geliyor, yazmıyorsunuz.Arkadaşlar,
4 ncü yapıya göre 5 nci yapının durumu nasıl?
Günlük olarak kullanılabilecek durumda mı?
Bir durum değerlendirmesi yapabilirseniz seviniriz.
teldende yapabilirsin mp3 tag diye bir proğram var baya işe yarıyor ve kullanışlı. ama tektek yapılıyor. pcden klasör oluşturarak klasöre kapak atabilirsin o daha pratik sonra klasörleri tele atarsın.nasıl düzenliyorsun programı varmı ? bilgisayarda media player üzerinden ben yapıyorum ama daha pratik bir uygulaması varmıdır ?
Telefonu ayarlardan HAKKINDA 'ya girerek RESETLEME 'yi çalıştır..wifi bağlantısını neden görmüyor bu sürümde ne aptalca bi durum
İyi bir değerlendirme, teşekkürler.. demek ki bundan sonraki yapıyı bekleyeceğiz.. Ya da 4 ncü yapıda kalacağız..kişisel kanaatlerim;
1-bildirim ekranı aşağıya kaydırmak son derece sıkıntılı.
2- ayarlar menüsünde bulamadığınız ayarlar için uygulamaların arasına bakın oralarda hepsi var.
3- dili ingilizceye çevirdikten sonra benim sdcard ı görmez oldu. yeniden başlatınca görür oldu ama içindeki uygulamalar çalışmıyor şuan.
4- tel sanki çok ağırlaştı dokunmaları kaydırmaları çok geç algılayabiliyor.
5- wifi sürekli veri transferi yapıyor gibi duruyor ama teli güncelleyeli bir gün olacak nerede ise hala işlem yaptığını düşünmüyorum kendine gelmiş olması lazım dı diye düşünüyorum.
6- kurulum ardından fotoğraflara girip ayarlardan onedrive ayarlarını değiştirmenizi tavsiye ederim sanırım bütün resimleri indiriyor açık bırakırsanız.
7-uygulamalardan atıyor, uygulamalar kapanabiliyor, çalışmaya biliyor.
8- sinir problemi olanlar yüklemesin telefonu kırabilirsiniz her an.
açıkcası günlük kullanım için uygun denmesi baya abartılı olmuş 2 gün daha bu şekilde giderse 8.1 e dönmem kaçınılmaz olur. telefonu yoğun kullannalar kesinlikle yüklememeli diye düşünüyorum.
iksinide kullandım 5e yükseltmek daha iyiİyi bir değerlendirme, teşekkürler.. demek ki bundan sonraki yapıyı bekleyeceğiz.. Ya da 4 ncü yapıda kalacağız..
Sahi bu durumda ; 4 ncü yapı derken.. 4 te kalmak mı daha iyi, yoksa 5 'e yükseltmek mi?
mp3tag pc programınasıl düzenliyorsun programı varmı ? bilgisayarda media player üzerinden ben yapıyorum ama daha pratik bir uygulaması varmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?