Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Vay beee, hep beraber 4 küçük devirmişiz. Bi büyük lazım şimdi :P
Yanlış anlaşılmasın, 4 küçük, 4 fast ring. Bir büyük ise Slow Ring.

Son düzenleme:
Tepkiler: serinaga, emz, ON9 ve 1 kişi daha
Yeni yapı yeni heyecan... Forumun en atraksiyonlu konusu tüm hızıyla devam ediyor

Bence bu hafta gelmez

Nazar çıksın diye dedim

Tepkiler: sebahattinART ve suyunsesi
Twitter takip timi takipte kalın,bir nokta yada virgül bile sızarsa merkeze rapor edin

Tepkiler: suyunsesi

Bay H

Üye
Hangi dilde ne kadar geri bildirim yapıldığı.

Tepkiler: suyunsesi, serinaga, bozkirdangelen ve 1 kişi daha

-_SEFA_-

Üye
sonra ms neden Türkiyeyi sallamıyo deriz. Sallamaz tabi...

sonra ms neden Türkiyeyi sallamıyo deriz. Sallamaz tabi...
Bu arada bizim de mazaretlerimiz var ama,daha doğru dürüst cihaz gelmedi ki ülkemize,şahsen ben hala 930-830 ve 735 i hiç görmedim ve aldığım 1520 yi de çok nadir yerlerde bulabiliyordum

Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen

Bay H

Üye
TR 3.220 az değil mi?
Aslında değil. İtalya, Fransa gibi Windows Phone kullanım oranları yüksek ülkeler ile Türkiye'yi kafa kafaya getirdiğimizde oldukça iyi bir geri bildirim yapıldığı görülüyor.

Tepkiler: serinaga
Arkadaşlar geri dönüş sistemlerine göre normal.
Bazıları da aynı sorunu orada görüyor ve geri dönüş yapmıyor, ya da oradaki sayacı artırmıyor.
Bir de bizler şikayetten hoşlanmayan, ya da şikayet kültürü olmayan bir milletiz.
Akşam telefonum bir kapandı, her türlü çare üretmeme rağmen açış yapamadı. NOKIO yazısı gelip gidiyor.
Taktım şarja yattım. Sabah bir kalktım açılmış, ama kaç saat sonra bilmiyorum.
O yüzden de Bir an önce 5 nci yapı gelse de biraz rahatlatsa bizi.

Tepkiler: sahanemir

BLasTeaR

Üye
TR 3.220 az değil mi?

Bakmayın TR'nin az olduğuna, Türk WP kullanıcıların çoğu (ing bilenler hariç) bilmeyenler yahut az bilip sallamasyon yapanlar; 'şimdi ben bu MS'ye Türkçe olarak derdimi ve sorunları yazsam anlamaz, en iyisi translate ile derdimi yazayım' diyor, eminim.!

Son düzenleme:
Tepkiler: Rock Ve Roll ve bozkirdangelen
Ben daha hiç Türkçe geribildirim yapmadım. Hep ingilizce yaptım. Ciddiye alacaklarını çok düşünmedim Türkçeyi. Alıyorlarmış. Bundan sonra Türkçe yaparım

Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
Ben de tamamını ingilizce yaptım oradaki en-US ın tamamının Amerikadan yapıldığını mı sanıyorsunuz ? ben hiç sanmıyorum

Tepkiler: BLasTeaR

braayn

Üye
5.yapı bir an önce gelsede kurmasam

Tepkiler: mp2934
aranızdan hanginiz telefonu TR kullanıyor? bir çoğunuz telefon dili ve Bölgeyi EN-US olarak kullanmıyor mu zaten daha az sorunlu diye? e bi de geri bildirimleri ingilizce yaptınız mı tabi en-us coşar öyle yarısı sizlersiniz içiniz rahat olsun

Tepkiler: Esendağlı
4 ncü yapıyı Türkçe kullanmak ne münkün?
Var mı Türkçe kullanabilen babayiğit : ) )