csH
Üye
ilk videoda kesin içine bi led koymuşlardır içini açıp bence fakeBende de 735 var. Bildirim ışığı da var.
İşte burada bildirim ışığı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da sensör:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır ben de baktım led var orada. Ayrıca Lumia 735'lerde şarj tamamen bitip şarja taktığımızda oradaki led yanıp sönüyor.ilk videoda kesin içine bi led koymuşlardır içini açıp bence fake
4 madde benim işte@Esendağlı
Yeni bir yapıyı yüklemeden önce bekle, aceleciler yüklesin sonra bağırma, sesli vah,vah, viyaklama, oofff, offf duymazsan eğer, install düğmesine bas.
Windows 10 Mobile TP ciler kaça ayrılır.
1- Hemen yükleyenler
2- Yükleyip bir kaç dakika içinde kaçıp kurtulanlar
3- Yükledikten sonra her şeye rağmen direnenler
4- Kararlı sürüm gelsin o zaman yüklerim diyerek bir kenarda bekleyenler(bu kategoridekiler bir kenarda durarak 1 ve 3 ncü maddedekilere öykünürler)
@Esendağlı
Yeni bir yapıyı yüklemeden önce bekle, aceleciler yüklesin sonra bağırma, sesli vah,vah, viyaklama, oofff, offf duymazsan eğer, install düğmesine bas.
Windows 10 Mobile TP ciler kaça ayrılır.
- 1- Hemen yükleyenler
- 2- Yükleyip bir kaç dakika içinde kaçıp kurtulanlar
- 3- Yükledikten sonra her şeye rağmen direnenler
- 4- Kararlı sürüm gelsin o zaman yüklerim diyerek bir kenarda bekleyenler(bu kategoridekiler bir kenarda durarak 1 ve 3 ncü maddedekilere öykünürler)
5- Slow seçeneğini bekleyenler,Aslında bir madde daha olmalı.
Gelen fast ringleri yüklemeyip, geri dönüşleri dinleyerek slow ring bekleyenler var. Kararlı sürüme kadar da beklemeyecek olan bu gurup hemen yükleyenleri dinleyip dinleyip, azının suyu akan aç kurt misali SLOW ring bekleyen gurup. Ben bu guruba dahilim.
Tam sürüm için değil mi?Eylül ayı işaret ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üretici dağıtımının Eylül ayında başlayacağı Microsoft Windows 10 Mobile SKU slaytlarında ortaya çıkmış. Yani yılın son çeyreğinde Windows 10 Mobile güncellemesi dağıtımının başlayacağı kesin diyebiliriz.Eylül ayı işaret ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet tam sürüm en erken Eylül veya sonu gibiTam sürüm için değil mi?
Neden sıfırlıyorsunuz?Demin windows10 tekrar yükledim fakat. ayarlar kısmı 8.1 gibi diğer herşey değişti. başına gelen var mı? şuan cihazı sıfırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?