Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bildirim ışığı derken hıı
Bende de 735 var. Bildirim ışığı da var.735 var bende. Bilidrim ışığı söylentisi var mı gerçekten
730 ile 735 kapasitif tuşlar yoktu sanırım acaba bu şekilde kapasitif tuşu olmayan modellerde bildirim ledi diğer modellerde Windows tuşunumu bildirim ledi yapacaklar ?Bende de 735 var. Bildirim ışığı da var.
İşte burada bildirim ışığı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da sensör:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanmıyorum ama olursa iyi olur.730 ile 735 kapasitif tuşlar yoktu sanırım acaba bu şekilde kapasitif tuşu olmayan modellerde bildirim ledi diğer modellerde Windows tuşunumu bildirim ledi yapacaklar ?
e peki bizim telefonlara sensor ışığı mı yanacak sadece bazılarına özel miSanmıyorum ama olursa iyi olur.
Hayır donanım gerektiriyor diye biliyorum. Söylentilere göre 735 ve 930'da var.e peki bizim telefonlara sensor ışığı mı yanacak sadece bazılarına özel mi
desene 1520 üvey evlatHayır donanım gerektiriyor diye biliyorum. Söylentilere göre 735 ve 930'da var.
1520 kraldır kral. 735 ve 930'da göz atma ekranı bile yok. Bi nebze eksikliğini giderecek.desene 1520 üvey evlat
Gözün kapalıyken göz atmayı ne yapacaksınGöz atma mı led mi deseler gözüm kapalı göz atma derim
ssağolasın bilgi için10134 numaralı sürümde;
VPN sorunu çözülmüş
2 versiyon önce (iç testler kast ediliyor) "ekranımı yansıt" özelliği çalışmıyormuş, 10134 ile hata giderilmiş
Cihaz optimizasyonu geliştirilmiş (eski çift çekirdekli işlemciler için)
Daha önceki video ve görsellerde de gördüğümüz yazı boyutunu ayarlama gibi geliştirmeler bulunuyor.
Ek olarak günlük kullanım için oldukça uygun olduğu ve eski yapılara göre çok daha stabil olduğu aktarılmış.
Bilgi için tşkler ama bu yapının da henüz günlük kullanım için uygun olmadığını düşünüyorum10134 numaralı sürümde;
VPN sorunu çözülmüş
Önceki 2 versiyonda (iç testler kast ediliyor) "ekranımı yansıt" özelliği çalışmıyormuş, 10134 ile hata giderilmiş
Daha önceki video ve görsellerde de gördüğümüz yazı boyutunu ayarlama gibi geliştirmeler bulunuyor.
Ek olarak günlük kullanım için oldukça uygun olduğu ve eski yapılara göre çok daha stabil olduğu aktarılmış.
Hayır donanım gerektiriyor diye biliyorum. Söylentilere göre 735 ve 930'da var.
Bende merakla bekliyorum ama kararlı sürümüne yelken alıcam ...W10 kullanabilmek için gerçekten sabırsızlanıyorum.
Bu adminliği kim veriyo onunla bi görüşmem lazımGözün kapalıyken göz atmayı ne yapacaksın
Tamam la vurmayın
10134 numaralı sürümde;
VPN sorunu çözülmüş
Önceki 2 versiyonda (iç testler kast ediliyor) "ekranımı yansıt" özelliği çalışmıyormuş, 10134 ile hata giderilmiş
8.1 hatırladığım kadarıyla pfd idi,bu yapılar ise tp.çok kez deneme yapmama rağmen w10 da kalamadım..oysa 8.1 i hemen kullanmaya başlamıştım.bu 5.yapıyıda çıktığı gibi yükleyeceğim bakalım nasıl bişiy gelecek.Kararlı sürüme daha çok var bence 5. Yapı ideal8.1de hemen geçmiştim sorun yoktu sistemde ama Windows 10 da böyle yapmadılar. 1. Yapıyla arasında dağlar kadar fark var yani bakalım gelsin de yorumlara göre hareket ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?