Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
730 ile 735 kapasitif tuşlar yoktu sanırım acaba bu şekilde kapasitif tuşu olmayan modellerde bildirim ledi diğer modellerde Windows tuşunumu bildirim ledi yapacaklar ?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
730 ile 735 kapasitif tuşlar yoktu sanırım acaba bu şekilde kapasitif tuşu olmayan modellerde bildirim ledi diğer modellerde Windows tuşunumu bildirim ledi yapacaklar ?
Sanmıyorum ama olursa iyi olur.

dakamon

Üye
Göz atma mı led mi deseler gözüm kapalı göz atma derim

Bay H

Üye
10134 numaralı sürümde;

VPN sorunu çözülmüş
Önceki 2 versiyonda (iç testler kast ediliyor) "ekranımı yansıt" özelliği çalışmıyormuş, 10134 ile hata giderilmiş
Cihaz optimizasyonu geliştirilmiş (eski çift çekirdekli işlemciler için)
Daha önceki video ve görsellerde de gördüğümüz yazı boyutunu ayarlama gibi geliştirmeler bulunuyor.

Ek olarak günlük kullanım için oldukça uygun olduğu ve eski yapılara göre çok daha stabil olduğu aktarılmış.

Tepkiler: sfgnrl, BLasTeaR, suyunsesi ve 3 diğerleri
Bu yapıyı kurmayı düşünüyorum bakalım hiç insider preview kurmamış birisi olarak, günlük kullanıma uygunsa 10'la devam ederim.

ssağolasın bilgi için

braayn

Üye
Bilgi için tşkler ama bu yapının da henüz günlük kullanım için uygun olmadığını düşünüyorum

Hayır donanım gerektiriyor diye biliyorum. Söylentilere göre 735 ve 930'da var.

Bu sarı okla belirtilen yeri kastettiniz sanırım ben de daha önce gördüm ama hiç inanasım gelmiyor 5. Yapıyı ben de deneyeceğim inş vardır. İlk videodaki arkadaş led i nasıl aktifleştirmiş acaba asıl soru bu

W10 kullanabilmek için gerçekten sabırsızlanıyorum.

Kararlı sürüme daha çok var bence 5. Yapı ideal 8.1de hemen geçmiştim sorun yoktu sistemde ama Windows 10 da böyle yapmadılar. 1. Yapıyla arasında dağlar kadar fark var yani bakalım gelsin de yorumlara göre hareket ederiz

ko4fun

Üye

anlaşılan yine arka plandaki uygulamaları kapatamıyacağız

8.1 hatırladığım kadarıyla pfd idi,bu yapılar ise tp.çok kez deneme yapmama rağmen w10 da kalamadım..oysa 8.1 i hemen kullanmaya başlamıştım.bu 5.yapıyıda çıktığı gibi yükleyeceğim bakalım nasıl bişiy gelecek.