papakudioflu
Emekli Yönetici
Android uygulamaları gelmeyecek. Geliştiriciler Android uygulaması için yazdıkları kodları kullanarak Windows 10 evrensel uygulama yapabilecek. Yani Microsoft, geliştiriciler için olabilecek tüm kolaylıkları yaptı. Bundan sonrası geliştiricinin niyetine kalmış.abi android ve ios uygulamaları gelecekti visual studio ile ondan bir gelişme yokmu hala ????
Gelse perşembe gelir, perşembe gelecek olsa bir hafta önceden söylentisi çıkardı.Yeni yapının bu hafta içerisinde gelebileceği belirtiliyor.
Bence o fiyata üstelikte temizse keşke alsaydın,ben 5-6 ay önce temiz ve garantili 1520 ye 1100 tl verdim çok memnunum,hayırlısı olsun ama. @bozkirdangelenYapı 10134'ü sabırsızlıkla bekliyoruz.
Biraz önce L 1520'yi 900'e almadım..(İkinci el)
windows 10 Mobile L 640 XL ile L 940 ile daha iyi olacak..
Waiting...
Beni tek düşündüren.. şey fiziki büyüklük
Şu anda bile ayaklarım geri gidiyor.. ama kendimi tutuyorum.
Yaz... arka cebime koydum nerdeyse yarısı dışarda kaldı. : )= ) )
Bu sessizlik yeni bir yapı gelişinin ayak seslerimi acaba?[
Bu gelecek yapı ile çoğu hatadan arındırılmış mı olacak Windows 10 u yüklemeyi düşünüyorum daBugün ya da yarın diyorlar. Bakalım söylentiler doğru çıkacak mı?
Evet. Yorumlara göre ben de geçmeyi düşünüyorum.Bu gelecek yapı ile çoğu hatadan arındırılmış mı olacak Windows 10 u yüklemeyi düşünüyorum da
bence bekleyin yorumlar çok erken yapılıyor ve insanlarık kafaları karışıyor en az 1 hafta bekleyin ondan sonra kurun bence.Bu sürüm içinde zaten günlük yaşamda sıkıntı yaratabilir denildi sanırım.Slow gelene kadar kurmayalım lütfenEvet. Yorumlara göre ben de geçmeyi düşünüyorum.
Zaten bu sürüm ile birlikte gelmeyecek miydi slow?bence bekleyin yorumlar çok erken yapılıyor ve insanlarık kafaları karışıyor en az 1 hafta bekleyin ondan sonra kurun bence.Bu sürüm içinde zaten günlük yaşamda sıkıntı yaratabilir denildi sanırım.Slow gelene kadar kurmayalım lütfen
Öyle yaparım muhtemelen. Sırf bildirim ışığı aktifleşmiş mi diye yükleyecektimbence bekleyin yorumlar çok erken yapılıyor ve insanlarık kafaları karışıyor en az 1 hafta bekleyin ondan sonra kurun bence.Bu sürüm içinde zaten günlük yaşamda sıkıntı yaratabilir denildi sanırım.Slow gelene kadar kurmayalım lütfen
sen kurmazsan ben kurmazsam kim görecek kardeş sıkıntılarıbence bekleyin yorumlar çok erken yapılıyor ve insanlarık kafaları karışıyor en az 1 hafta bekleyin ondan sonra kurun bence.Bu sürüm içinde zaten günlük yaşamda sıkıntı yaratabilir denildi sanırım.Slow gelene kadar kurmayalım lütfen
valla parasını verecekse eyvallah sen bana cortanayı verme ben senin sürümünün hatalarını bulacam yok öyle üç kuruşa beş köftesen kurmazsan ben kurmazsam kim görecek kardeş sıkıntılarıisteyen herkes kursun da bütün sorunları yakalayıp bildirelim yine
bildirim ışığı derken hııÖyle yaparım muhtemelen. Sırf bildirim ışığı aktifleşmiş mi diye yükleyecektim
735 var bende. Bilidrim ışığı söylentisi var mı gerçektenÖyle yaparım muhtemelen. Sırf bildirim ışığı aktifleşmiş mi diye yükleyecektim
sistem ne kadar iyi olursa sende o kadar iyisini kullanırsın. bide böyle düşünvalla parasını verecekse eyvallah sen bana cortanayı verme ben senin sürümünün hatalarını bulacam yok öyle üç kuruşa beş köftekimse kusura bakmasın valla beleş denek olmanın anlamı yok
adamlar bunun için Çinlilere bir ton para veriyor zaten onlarda testini yapıp yapıp videolarını paylaşıyorlarsistem ne kadar iyi olursa sende o kadar iyisini kullanırsın. bide böyle düşünneyse ben senin yerine de bulurum hataları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?