Aybars1979
Üye
olabilir ters okumuşum hiç ilgimi çeken bir işlev değil. dediğinz doğru ama yinede bir telefona klavye yada mouse bağlamak ne işe yarar ki? ne gibi faydası olur benim aklıma hiçbir şey gelmiyor.Telefonu pc ye bağlayıp klavye ve mouse olarak kullanma mı onun aslı telefona klavye ve mouse takma değil miydi?
Bence de pek bir faydası olmaz onların bir tek usb vb.işler için gerekli olur diğerleri teferruat gibime geliyor belki de isteyenler vardır orasını bilemem ))olabilir ters okumuşum hiç ilgimi çeken bir işlev değil. dediğinz doğru ama yinede bir telefona klavye yada mouse bağlamak ne işe yarar ki? ne gibi faydası olur benim aklıma hiçbir şey gelmiyor.
O uygulamaları normal mağazadan yeniden kur eskilerini silmeden. Bende de bir kaç uygulama öyleydi. Normal mağazadan yüklendi yenidenböyle bir sorunla karşılaşan varmı hiç
normal olarak tıkladığımda magazaya yönlendiriyor ancak kurmayı bir kaç kez denedim başarısız oldu, akıllı veride aradım o kısımda gözükmüyor illaki sıfırlama istiyor bir uygulamada olsa yine bir şey olmazda yaklaşık 10 uygulama şuan böyle
bunları zaten eski magazadan kurmaya çalışırken böyle oldu ve şuan hiç bir şekilde kuramıyorumO uygulamaları normal mağazadan yeniden kur eskilerini silmeden. Bende de bir kaç uygulama öyleydi. Normal mağazadan yüklendi yeniden
Beta mağazadan da mı olmuyor?bunları zaten eski magazadan kurmaya çalışırken böyle oldu ve şuan hiç bir şekilde kuramıyorum
Arkadaşlar forumumuzda her sorun, her içerik için gerekli kategoriler ve konular mevcuttur. Lütfen Windows 10 Mobile güncellemesini kapsamayan detayları, sorunları, içerikleri ilgili kategoride/konuda paylaşalım zira konuyu takip edenler için konu ile alakasız her mesaj aranan içeriğe ulaşmayı bir adım daha zorlaştırıyor.
sadece şöyle bir şey oldu nasıl oldu bende bilmiyorum bing hava durumu uygulaması biri bu şekilde ve bir tane daha var ikiside girmiyor, galiba ordan kurdu ama açmıyor diğerini ise denedim onları hiç kurmadıBeta mağazadan da mı olmuyor?
Bu Söylediklerini uninstall et, sonra telefonu kapatıp-açsadece şöyle bir şey oldu nasıl oldu bende bilmiyorum bing hava durumu uygulaması biri bu şekilde ve bir tane daha var ikiside girmiyor, galiba ordan kurdu ama açmıyor diğerini ise denedim onları hiç kurmadı
kaldıramıyor ki neyse format attım zaten gerek kalmadı ama değişik bir sorun bir daha başımıza gelmez inş,Bu Söylediklerini uninstall et, sonra telefonu kapatıp-aç
ve tekrar kur, bakalım sonuç olumlu oluyor mu?
Yükü ağır geliyor derken, L 920 değil de L 520 den mi söz ediyorsunuz?kaldıramıyor ki neyse format attım zaten gerek kalmadı ama değişik bir sorun bir daha başımıza gelmez inş,
Hepte aynı site10134 numaralı yapıdan yeni bir video var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Youtube seçeneği eklendi.Hepte aynı site
Bide izleyebilsek. Sayfa geliyor fakat izlenmiyor.
abi android ve ios uygulamaları gelecekti visual studio ile ondan bir gelişme yokmu hala ????Yapı 10134 ile Store Beta üzerinde evrensel olmayan uygulamalar da kullanılabilecek.
Ayrıca yapının günlük kullanım için oldukça stabil olduğu fakat yine de bazı riskler taşıdığı belirtiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?