Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

lamia925

Üye
hocam sabah kurdum telefon normal seyrinde ayarlarda fakat ana ekran gelmiyo

hocam sabah kurdum telefon normal seyrinde ayarlarda fakat ana ekran gelmiyo
Ayarlarda ana ekran a gittikten sonra
Arka planı değiştir
ve geri geldiğinde Ana Ekran geliyor.. Yani bu söylediklerim sana saçma gibi gelebilir, ama bir şekilde sorun halloluyor.

Arka planı değiştir
ve geri geldiğinde Ana Ekran geliyor.. Yani bu söylediklerim sana saçma gibi gelebilir, ama bir şekilde sorun halloluyor.
bunlar alıntıdır şunları yaparsan çözülür
1- Başlat Ekranına dönerken siyah ekranda kalma: Bunun çözümü oldukça basit. Bu sorunlar karşılayanlar, ekranı kilitleyip tekrar açmak için kilit tuşuna bir kere basın. Kilit ekranında üstten çekerek eylem merkezini açın ve "ayarlar" kısa yoluna dokunun. Ayarlar sayfası açıldıktan sonra Home tuşu ile ya da geri tuşuna basılı tutarak ayarları kapatıp Başlat ekranına sorunsuz geçebilirsiniz.
2- Mağaza Beta uygulama yükleyememe: Mağaza Beta bazı cihazlarda sorunlu. Bu sorunu aşmak için Ayarlar>Tarih ve Dil> Bölge (Abd) Dil (İngilizce) yapıp Mağaza Beta uygulamasından sorunsuz yararlanabilir.
3- Başlat ekranı Arka Plan Sorunu: Telefonu yeniden başlattığınızda ya da ayarları değiştirdiğiniz zaman Başlat Ekranı arka planı ekranın tamamı yerine bşr kısmını kaplar. Bu sorunu düzeltmek için tekrar Ayarlar> kişiselleştirme> Arkaplanı tekrar ayarlayın ve çıkın.
Not: Arkaplanı seçtikten sonra şeffaflık ayarını değiştirmeyin. Sorun tekrarlar.

Tepkiler: bozkirdangelen

sercan78

Üye
Windows 10 yukledim sabahtan beri yukleniyor yazıyor telefonum l925 windows 8.1 gdr2 ye geri donmek istiyorum nsl yapcam yardımmmm

@sercan78
Yalnız makul bir süre ise beklemelisiniz..
ya da GÜÇ + Ses Kısma Tuşuna sürekli basılı tutun.. titreme ve kapanma sağlanana kadar.. sonra yeniden açın.. kaldığı yerden devam edebilir.
Bu konuyla ilgili arkadaşların bu alanda mesajları da vardı.

yine olmuyor ise..
Nokia Softvery Update isimli proğram yardımıyla 8.1 e dönebilirsiniz.

Son düzenleme:
yeni arama cevaplama ekranında bir şey daha buldum eski yapıda arama ekranında tuşlar hoparlör gibi şeyler ve tuş takımı baya kabaydı ve bu güncellemede tuş takımı ve hoparlöre basınca bunlar baya bir değişik ve göze güzel görünür hale gelmişler

Tepkiler: Sensation ve bozkirdangelen
Sabahtan beri ugraslarim sonucu sorunlari hallettim. Hard reset attim cihaza. Suan ki sikintim yeni magaza acilmiyor

Sabahtan beri ugraslarim sonucu sorunlari hallettim. Hard reset attim cihaza. Suan ki sikintim yeni magaza acilmiyor
Bu konuda En son öneri, Bölgeyi ABD, dili ingilizce yapmak idi..
Ve şahsen ben de böyle yaptım.. şimdilik nihat! Hakan! da olabilir. ingilizcesi ile kullanmaya çalışıyorum..

Ancak şimdiye kadar office uygulamalarından hiç birini bile yüklemeyi başaramadım : ( (

NOT: Hakan ve pascal n~ ingilizce diyalogunu bilen biler..

lamia925

Üye
Arka planı değiştir
sabah bişekilde yaptım hatırlamıyorum nasıl yaptığımı düzelmişti şimdi deniyorum ama olmuyo

Ali_KRKY

Üye
arkadaşlar bu office uygulamalarını magazadan nasıl bulacagız bilen varmı ben sabahtan beri arıyorum bulamadım.

arkadaşlar bu office uygulamalarını magazadan nasıl bulacagız bilen varmı ben sabahtan beri arıyorum bulamadım.
Ben uygulamaları buldum ancak yüklemeyi başaramadım..
Arama ekranına Microsoft yazdığın zaman tüm uygulamaları çıkıyor..
sabah bişekilde yaptım hatırlamıyorum nasıl yaptığımı düzelmişti şimdi deniyorum ama olmuyo

bunlar alıntıdır şunları yaparsan çözülür
1- Başlat Ekranına dönerken siyah ekranda kalma: Bunun çözümü oldukça basit. Bu sorunlar karşılayanlar, ekranı kilitleyip tekrar açmak için kilit tuşuna bir kere basın. Kilit ekranında üstten çekerek eylem merkezini açın ve "ayarlar" kısa yoluna dokunun. Ayarlar sayfası açıldıktan sonra Home tuşu ile ya da geri tuşuna basılı tutarak ayarları kapatıp Başlat ekranına sorunsuz geçebilirsiniz.
2- Mağaza Beta uygulama yükleyememe: Mağaza Beta bazı cihazlarda sorunlu. Bu sorunu aşmak için Ayarlar>Tarih ve Dil> Bölge (Abd) Dil (İngilizce) yapıp Mağaza Beta uygulamasından sorunsuz yararlanabilir.
3- Başlat ekranı Arka Plan Sorunu: Telefonu yeniden başlattığınızda ya da ayarları değiştirdiğiniz zaman Başlat Ekranı arka planı ekranın tamamı yerine bşr kısmını kaplar. Bu sorunu düzeltmek için tekrar Ayarlar> kişiselleştirme> Arkaplanı tekrar ayarlayın ve çıkın.
Not: Arkaplanı seçtikten sonra şeffaflık ayarını değiştirmeyin. Sorun tekrarlar.

biraz önce @muratalperr55 isimli arkadaşımızın alıntısından alınan alıntıdır : ) )

Tepkiler: Murat Alper

Ali_KRKY

Üye
Ben uygulamaları buldum ancak yüklemeyi başaramadım..
Arama ekranına Microsoft yazdığın zaman tüm uygulamaları çıkıyor..
dedigin gibi yaptım fakat ofice uygulamaları haricinde bikaç uygulamayı gösterdi ama lazım olanlar malesef çıkmadı

Hepi topu 20 en fazla Wp cihaz var, güncelleme kurulamıyor, ana ekran gelemiyor bile.

Deneme sürümü, teknik surum olabilir ama kaç sene oldu artık bi zahmet hızlandırıp esas surume geçilmeli. Pazar kayboluyor. Üstelik diğer OSların yapamadığı da büyük bi yenilik gelmiyor yani

braayn

Üye

şu ekran çok hoşuma gitti hafif şeffaf olmuş ve sanki karolar kristal cam gibi çok iyi duruyor ama yüklemeyeceğim o ayrı bir konu

buda güzel olmuş

braayn

Üye
4.yapı diğer yapılara göre daha fazla sorunlamı geldi ?

Son düzenleme:

meg1ddo

Üye
Lumia 925 kullanıp güncellemeden sonra;
* yeni mağaza
* yeni müzik uygulaması
* yeni video uygulaması
* spartan tarayıcı
* office
* E-posta
uygulamaları olmayan varmı başka? bu uyguylamaların hiçbiri bende yok şu an ve yüklemenin de bir yolu yok