Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
pc dew10 da metro arayüzden neredeyse eser yok, ayrıca son derecede kullanışlı ve basit olmuş win8 de direk metro arayüz ile açılış sıkıntılıydı, ben yenilikler açığım ve severim ama ben nile alışmamıştım. eski alışkanlıklar çabuk bırakılmıyor kullanıcıların bir anda metro ara yüze alışması zordu olmadı da, şuan ikisi harmanlanmış vaziyette ama eski kullanım daha ön planda. dokunmatik ekranlar pclerde yaygınlaştıkça metro arayüz kaçınılmaz olarak geri gelecektir, win7 ve öncesi dokunmatik kulanım için hiç uygun değil.
Benim pc yaklaşık 8 yıllık ve donanımda zayıf bu pc pert olduğunda w10 yüklü tablet almayı planlıyorum,pc alacağımı artık pek sanmıyorum.dediğim gibi gerek 8.1 olsun gerekse w10 olsun tablette çok şık durur.

braayn

braayn

Üye
Windows 10'u pcye kurup kullandığımda elim 22" samsung monitöre gidiyor. Neden? Diye kendime sorduğumda win 10 pclere tablet havası katmış .Benim hoşuma gitti ama şuan kullanılacak gibi değil wifide çok sorun yaşıyorum en kısa zamanda win 8.1 geçiceğim fullunu kurar kullanırım.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Benim pc yaklaşık 8 yıllık ve donanımda zayıf bu pc pert olduğunda w10 yüklü tablet almayı planlıyorum,pc alacağımı artık pek sanmıyorum.dediğim gibi gerek 8.1 olsun gerekse w10 olsun tablette çok şık durur.
artık klasik pclerin dönemi bitiyor zaten eminim satış rakamları da düşüyordur eski yıllara oranla, ama tabletlerde performans olarak pclerin çok uzağında bende 2 tane var ne işe yaradıklarını hala çözebilmiş değilim, klasik masa üstü yerine aşağıdaki tarz ürünler gelişerek yaygınlaşacaktır diye düşünüyorum. tabletlerinde kişisel kullanım için önünü pek açık görmüyorum, inşaların hayat tarzları belirleyici olacak, son derece sınırlı zaman yoğun iş temposu ile birlikte insanlar artık sosyal hayatlarını büyük oranda telefon, pc, ve tv başında geçiriyor,tabletlerin yapabildiğini fazlası ile telefonlar yapabiliyor tv lerin yapabildiğinide pc ler bu iki cihazda gelecek var diğerleri ara ürün bence kaybolmasalar da sınırlı olacaklar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir surfrace 3 yada 4 um olsa pc yi aramam herhalde:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu işte bir terslik yok mu?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ulabuneya ve yunus-emre-6606
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
artık klasik pclerin dönemi bitiyor zaten eminim satış rakamları da düşüyordur eski yıllara oranla, ama tabletlerde performans olarak pclerin çok uzağında bende 2 tane var ne işe yaradıklarını hala çözebilmiş değilim, klasik masa üstü yerine aşağıdaki tarz ürünler gelişerek yaygınlaşacaktır diye düşünüyorum. tabletlerinde kişisel kullanım için önünü pek açık görmüyorum, inşaların hayat tarzları belirleyici olacak, son derece sınırlı zaman yoğun iş temposu ile birlikte insanlar artık sosyal hayatlarını büyük oranda telefon, pc, ve tv başında geçiriyor,tabletlerin yapabildiğini fazlası ile telefonlar yapabiliyor tv lerin yapabildiğinide pc ler bu iki cihazda gelecek var diğerleri ara ürün bence kaybolmasalar da sınırlı olacaklar.

Evet bende geçen ay asus aldım dokunmatik ekranlı hepsi bir arada olanlardan gayet iyi kasanın yer kaplama derdi yok klavye mause zaten kablosuz modem ve yazıcıda aynı şekilde kablosuz olunca kablo karmaşası kalabalık da yok eve bile almayı düşünüyorum

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Ortalık iyice sessizleşti üstelik uygulamalarda da güncelleme falan olmuyor acaba fırtına mı yaklaşıyor

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, ceza87, suyunsesi ve 2 diğerleri
orian

orian

Üye
S6 ve S6 edge'in tasarımı bana Çin malı telefon tasarımı gibi geliyor. Kişiden kişiye değişir yani oznel yargıları birbiriyle yarıştırmayın
Şahsen benim de en beğendiğim samsung modeli s6, konu samsung değil, oppo da olabilir xiaomi de olabilir, htc de olabilir. Demek istediğim tanıtıldığında sadece teknoloji sitelerinde haber olacak değil, samsung ve iphone gibi sükse yapacak bir modelin çıkması.. Surface pro 3 gibi..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şahsen benim de en beğendiğim samsung modeli s6, konu samsung değil, oppo da olabilir xiaomi de olabilir, htc de olabilir. Demek istediğim tanıtıldığında sadece teknoloji sitelerinde haber olacak değil, samsung ve iphone gibi sükse yapacak bir modelin çıkması.. Surface pro 3 gibi..

özelliklerine laf yok tabi, tasarımcısı berbat

ykd96

ykd96

Üye
Lumia telefon alınır bütçe 250 TL :D 520 hariç tekliflere açığım

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve bozkirdangelen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben L625i 800₺ye aldım şimdi benim cihazın 15 katı meizu mx4 pro 1000₺ bana soracak olursanız en kotu firma nokiadır bize kitledi 512 mb cihazları gelde çık işinden 800₺ye aldığım cihazın artık ikinci eli 200₺
Ayrıca apple ve samsungun en büyük saçmalığı urettikleri cihazların çok kaliteli olmamasına rağmen 2500₺den aşağı inmemesi ben meizu mx4 proyu aldım elime dedim bu adamlar 1000₺ye bu cihazı nasıl satarlar apple yapsaydı dünyanın en iyi cihazı diyor olurduk.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
0MG90

0MG90

Üye
Windows 10 son sürüm diyolar
Mobil içinde öyle mi olur

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Windows 10 son sürüm diyolar
Mobil içinde öyle mi olur
Büyük ihtimalle son sürüm 10 olur telefonlar içinde ama son sürüm verildikten sonra ara ara küçük güncellemelere devam ederler

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Hala kasıyor mu wp10.

Üst Alt