Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sana katılıyorum Apple bile samsung a yaptırıyor işlemcisini samsung kötü firma demek cahilliğin daniskasıdır :) Samsung iş hacmiyle ve üretim teknolojileriyle apple ı 10 a katlar :)
ben firmadan bahsetmiyorum kimse yanlış anlamasın genel olarak her şeyde böyle otomativ beyaz eşya tekstil herşeyde bilip bilmeden bir kıyaslama var adam marka yapmış dünyaya satıyor sonra biri çıkıyor aman o mala yaklaşma berbat ee bu bütün dünyada satılıyor anlatamazsın bazı kişiler sabit fikirli

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
elektronik bazen donuyor pc alıyorsun 5,6 bin TL para veriyorsun donmalar olabiliyor nadiren o sorun değil ama 1520 iyi telefon
birde insanların marka kıyaslamasını anlamıyorum örn apple kötü samsung iyi neye göre ikiside aynı dünya çapında firmalar atölye malı değil sonuçta milyon dolarlık firmaları kıyaslayıp aman şu markaya bulaşma falan bana saçma geliyor
bi telefon eğer bu yönüyle övünüyorsa ve her seferinde aynı sorunu yapıyorsa bu şekilde kıyaslayamazsınız. ayda bir kere yapsın eyvallah. bu arada firma için bişey demedim ben işletim sistemiyle alakalı sorunlar bunlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bi telefon eğer bu yönüyle övünüyorsa ve her seferinde aynı sorunu yapıyorsa bu şekilde kıyaslayamazsınız. ayda bir kere yapsın eyvallah. bu arada firma için bişey demedim ben işletim sistemiyle alakalı sorunlar bunlar.
ben sana bir şey demedim yanlış anlaşılmasın ne şahıs ne firma ismi kesinlikle genel etrafta konuşulan şeyler

suyunsesi

suyunsesi

Üye
4. Yapı salıya gelir mi dersiniz?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Geçiş animasyonları bir el atsalar güzel olur valla. Wp7'den buyana aynı animasyonlar kullanılıyor.
Konseptlerdeki gibi biraz daha değişik şeyler yapsalar fena olmaz.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar ön izleme sürümü kullanıyorum Facebook yamuk yumuk yükleniyor, sizde de böyle mi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, zaakaan, alasulumurat ve 7 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayrıca "Internet Sharing" artık "Mobile Hotspot" olmuş. Tabii ki ingilizcede.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Hotspot zaten turkçeye çevrilmez genelde mobil hotspot olur sanırım turkçesi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu kamera sorunu dedikleri ne oluyor

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Yeni yapı gelsede kursak şu an bile her dakika konuya bakıyorum ve kendimi frenliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bende önizleme sürümünü kaldırmak zorun da kaldım.Bazı hataları bıktırıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben de Lumia 930'a preview beklerken gaza gelip bilgisayara yükledim. Fakat bariz güzel olmuş PC sürümü

• Beğen
Tepkiler: ON9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben de Lumia 930'a preview beklerken gaza gelip bilgisayara yükledim. Fakat bariz güzel olmuş PC sürümü
Ben metro arayüzü telefonda çok beğeniyorum ama pc de hiç içime sinmedi,pc de hem 8.1 hemde w10 denemem oldu ama pek kullanışlı bulmadım açıkçası,şuan yine win7 kullanıyorum,ama w10 un tablette çok güzel olacağına inanıyorum,bana göre bizim arayüz sanki dokunmatik ekranlar için daha kullanışlı ve daha çok yakışıyor.ne dersin @papakudioflu

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Tasarım olarak Samsung mu ? Yarışmak mı ? Samsungla mı yarışmak? Hem de tasarımıyla ?
Ben metro arayüzü telefonda çok beğeniyorum ama pc de hiç içime sinmedi,pc de hem 8.1 hemde w10 denemem oldu ama pek kullanışlı bulmadım açıkçası,şuan yine win7 kullanıyorum,ama w10 un tablette çok güzel olacağına inanıyorum,bana göre bizim arayüz sanki dokunmatik ekranlar için daha kullanışlı ve daha çok yakışıyor.ne dersin @papakudioflu
pc dew10 da metro arayüzden neredeyse eser yok, ayrıca son derecede kullanışlı ve basit olmuş win8 de direk metro arayüz ile açılış sıkıntılıydı, ben yenilikler açığım ve severim ama ben nile alışmamıştım. eski alışkanlıklar çabuk bırakılmıyor kullanıcıların bir anda metro ara yüze alışması zordu olmadı da, şuan ikisi harmanlanmış vaziyette ama eski kullanım daha ön planda. dokunmatik ekranlar pclerde yaygınlaştıkça metro arayüz kaçınılmaz olarak geri gelecektir, win7 ve öncesi dokunmatik kulanım için hiç uygun değil.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Zaten Windows 10 şu anda büyük ölçüde dokunmatik için tasarlanmış ve çoğu özelliğin kullanımı dokunmatik ekrana göre optimize edilmiş.

Üst Alt